ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

«Πρόκριση είτε απευθείας είτε μέσω μπαράζ»


Ανδρέας Σάμαρης: Έχουμε το μέταλλο να κερδίσουμε όποια ομάδα κι αν βρεθεί στο δρόμο μας

Ηλεία: Ανυποχώρητοι έως το τέλος στις "Λίμνες" - Σήμερα η κρίσιμη μέρα

skoupidiaΑντιπροσωπία των κατοίκων Μακρισίων και Αλφειούσας σήμερα στον Εισαγγελέα – Δεν συναντήθηκαν με Παρασκευόπουλο

Ηλεία: «Η Πολιτεία μας διώχνει από το ίδιο μας το σπίτι…», λένε στο Αρκούδι


Αντιμέτωπος με ένα πρόστιμο από την Επιθεώρηση Εργασίας ύψους 3.000 ευρώ, το οποίο χαρακτηρίζει άδικο και εξοντωτικό, βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα ο κ. Παναγιώτης Ντούκας, ο οποίος διατηρεί την οικογενειακή του επιχείρηση στο Αρκούδι. Μια επιχείρηση (ταβέρνα) που κληρονόμησε από τους γονείς του και που μετρά ήδη 40 χρόνια «ζωής». Επιχείρηση, όπως είπε στην εφ. «Πατρίς» ο κ. Ντούκας, που μετά την επιβολή του προστίμου βρίσκεται αντιμέτωπη με… το λουκέτο, με τον ίδιο να έχει χάσει πια ακόμα… και τον ύπνο του!

Πύργος: Βρέθηκε νεκρός γνωστός φαρμακοποιός στο φαρμακείο του

farmak-2
farmakeioΝεκρός μέσα στον επαγγελματικό του χώρο βρέθηκε γνωστός φαρμακοποιός του Πύργου το πρωί της Δευτέρας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΕΛΑΓΙΑ

Σήμερα είναι της Αγ. Πελαγίας ..
Στο χωριό μας έχουμε μια

Αυτοψία Ο.Σ.Κ. στο οικόπεδο όπου θ’ ανεγερθεί το νέο Γεν. Λύκειο Λεχαινών



Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
                                                                   Γραφείο Τυπου  




https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=14192eba08b1f376&attid=0.2&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_4mTxArJVyLNsNnd60wtga&sadet=1381152806643&sads=nSWRpWwl7JoErZsyXJzI9F9FVFI


Δελτίο Τύπου
 Δήμος  Ανδραβίδας-Κυλλήνης



Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διαδικασίες προκειμένου ν’ αρχίσει να λαμβάνει “σάρκα και οστά” η ανέγερση κτιρίου για το Γενικό Λύκειο των Λεχαινών.

ΗΛΕΙΑ:...Ο ΚΑΙΡΟΣ

kourouta610Την Τρίτη 8/10 περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις χωρίς να προβλέπονται φαινόμενα.

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Τρίτη


Βροχές θα σημειωθούν την Τρίτη στη δυτική Ελλάδα και στα βορειοδυτικά καταιγίδες, πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι στα δυτικά νότιοι 3 με 5 και στο Ιόνιο 6 τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 8ης Οκτωβρίου