ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

«Έφυγε» ο Αντώνης Βαρδής


Κατέληξε τα ξημερώματα στο «Υγεία»

Φεύγει για Ελλάς Βερόνα ο Σαβιόλα


Παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους» ο αργεντινός άσος

Ηλεία: Οι κάμερες ασφαλείας βγάζουν λαγούς


kameres
Μετά το πρόσφατο περιστατικό στο Κατάκολο, όπου η κάμερα ασφαλείας περιπτέρου, κατέγραψε

Γαστούνη: Τραυματίστηκε σοβαρά 79χρονος σε τροχαίο


asthenoforo3_1.
Ένας 79χρονος οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που συνέβη μέσα στην πόλη της Γαστούνης το

Γαστούνη: Ο χειμώνας δεν ήρθε όμως κλέβουν από τώρα πετρέλαιο


petrelaio
Καταγράφονται κυρίως τους χειμερινούς μήνες, τα κρούσματα κλοπών πετρελαίου, από δεξαμενές ή ακόμα και από

Ναμπίλ Μοράντ: Έμφαση στην ενότητα!


lex2a
Την επίσημη έναρξη της 5ετούς θητείας που η πλειοψηφία των πολιτών προσδοκούν να είναι δημιουργική, αποτέλεσε την τελετή της ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ και των μελών του

Ηλεία: Τους βγήκε ξινό το μπάνιο . . . – Ξαναχτύπησαν οι κλέφτες της παραλίας


troxospito
Σε τρεις περιπτώσεις σε ισάριθμες παραλίες της Ηλείας, το μπάνιο βγήκε ξινό για έλληνες και αλλοδαπούς επισκέπτες του νομού μας. Ένας 37χρονος από

Τέλος καλό... όλα καλά για 44χρονη από την Ανδραβίδα


Αίσιο τέλος είχε η «περιπέτεια» μιας 44χρονης γυναίκας από την Ανδραβίδα που εξαφανίστηκε το

Ηλεία: Επιδείνωση του καιρού με το "καλημέρα" του Σεπτέμβρη – Αναλυτική πρόγνωση


kakokairia
Καλά οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό, με το "καλημέρα" του Σεπτέμβρη, θα αρχίσει να επηρεάζει την βορειοδυτική Ελλάδα από το μεσημέρι της Δευτέρας. Θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες το διήμερο Τρίτη και Τετάρτη.

Στην Ηλεία, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός βαθμιαία από το βράδυ της Δευτέρας με βροχές αρχικά στα βορειοδυτικά τμήματα του νομού, φαινόμενα τα οποία τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης θα έχουν επεκταθεί στο σύνολο της Ηλείας. Κατά την διάρκεια της Τρίτης θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση.

Την Τετάρτη βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν και θα εξασθενήσουν. Ουσιαστική βελτίωση την Πέμπτη.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Χαλάει ο καιρός την Τρίτη - Αναλυτική πρόγνωση


Χαλάει ο καιρός την Τρίτη - Αναλυτική πρόγνωση

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, θα σημειωθούν την Τρίτη, κυρίως στο Ιόνιο και την ηπειρωτική χώρα, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και βόρεια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 2ας Σεπτεμβρίου