Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 18, 2012

65χρονος διαδηλωτής νεκρός από ανακοπή

Εικόνα
- Ηταν ανεργος ναυτεργάτης 6 χρόνια χωρίς δουλειά - Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό λίγο μετά την λήξη του συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ - Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στην ζωή - Τι δήλωσε στο Newsit ο γιατρός του Ευαγγελισμού Ηλίας Σιώρας

18 Οκτωβρίου 1981 - Σαν σήμερα το ΠΑΣΟΚ ανέβαινε στην εξουσία - VIDEO

Εικόνα
Σαν σήμερα στις 18 Οκτωβρίου 1981 ο Ανδρέας Παπανδρέου ορκιζόταν πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Θρησκευτικό Μνημόσυνο για τους πεσόντες στην Χαβαρόβρυση

Εικόνα
Εκδήλωση Μνήμης για τους πεσόντες στην μάχη της Χαβαρόβρυσης (της 22ας  Οκτωβρίου  1947) θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή για 12η συνεχή χρονιά από συγγενείς και φίλους των πεσόντων . Το Θρησκευτικό  Μνημόσυνο θα λάβει χώρα την

Βίντεο Σοκ: Πολτοποιημένο πτώμα 56χρονου στην Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας (στο ύψος του Επιταλίου)

Εικόνα
Το άψυχο σώμα ενός 56χρονου άντρα βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό, λίγο πριν τις 04:30 π.μ. , στην Εθνική Oδό Πύργου - Κυπαρισσίας στη διασταύρωση του Επιταλίου. Πιθανότατα τραυματίστηκε θανάσιμα απο νταλίκα ή άλλο μεγάλο όχημα.

Βόλος: Ήταν 11 μέρες νεκρή μέσα στο σπίτι της

Εικόνα
Η 80χρονη "έφυγε" μόνη και για 11 ολόκληρες ημέρες, κανείς δεν είχε πάει στο σπίτι της για να διαπιστώσει το θανατό της.

Ποιοι μισθωτοί σώζονται από την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης

Εικόνα
- Ποιοι μπορούν να συνταξιοδοτηθούν εντός του 2012 - Μέχρι τον Δεκέμβριο προλαβαίνουν οι μητέρες ανηλίκων - Τι ισχύει για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά - Αναλυτικά όλα τα όρια ηλικίας που ισχύουν στο ΙΚΑ, πριν αλλάξουν

Ηλεία: Εγιναν τα εγκαίνια του πανηγυριού στο Στρέφι

Εικόνα
Με τον καθιερωμένο αγιασμό χοροστατούντος του αρχιμανδρίτη Κωνσταντίνου και  ιερέων από την ευρύτερη περιοχή και παρουσία εκπροσώπων φορέων και αρχών του νομού πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ τα εγκαίνια της 27 ης εμποροπανήγυρης Στρεφίου.

Ανδραβίδα: Νέες εξιχνιάσεις για τη δεύτερη σπείρα ΡΟΜΑ διαρρηκτών

Εικόνα
Τουλάχιστον έντεκα περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών από τη δεύτερη σπείρα ΡΟΜΑ, που είχαν εντοπίσει οι Αρχές πως δρα στον Κάμπο της Ηλείας, εξιχνιάστηκαν.

Ψωμί - καφές - κρέας: Τα ξεχνάμε την Πέμπτη!

Εικόνα
Mεγάλη Πέμπτη θα θυμίζει η ερχόμενη Πέμπτη 18/10 στον Πύργο (όπως και σε όλη την Ελλάδα), καθώς σταδιακά όλα τα σωματεία εμπορικών καταστημάτων ανακοινώνουν ότι θα παραμείνουν κλειστά συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ.

Ηλεία: Στους δρόμους αύριο και οι αγρότες

Εικόνα
Αγωνιστικό μήνυμα συμμετοχής στις σημερινές κινητοποιήσεις  στέλνει η ΟΑΣΗ καλώντας τους αγρότες στη συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο  στις 10.30 το πρωί.

Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς την Πέμπτη - Ποιοι απεργούν

Εικόνα
Προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών κυρίως τις πρωινές ώρες από τις στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς ενώ 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει για την Πέμπτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Νοτιάδες τέλος! - Τα 7 μποφόρ θα φτάσουν οι βορειάδες σε όλη την χώρα

Εικόνα
Βορειαδάκι θα αρχίσει να φυσαει στο Αιγαίο και μάλιστα θα δυναμώσει και θα φτάσει τοπικά τα 7 μποφόρ. Πιο αναλυτικά:

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Οκτωβρίου