ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Σαν σήμερα εκοιμήθη ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Χριστόδουλος, κατά κόσμος Χρήστος Παρασκευαΐδης, γεννήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 1939 στην Ξάνθη και σπούδασε Νομικά και Θεολογία. Διδάκτωρ Θεολογίας, πτυχιούχος γαλλικής και αγγλικής γλώσσας, γνώστης ιταλικής και γερμανικής, χειροτονήθηκε διάκονος το 1961 και πρεσβύτερος το 1965.

Πόσο θα μειωθούν οι μισθοί – Δείτε τις επιπλέον κρατήσεις


- Σοκ οι μειώσεις για όσους έχουν παιδιά και ειδικά για τρίτεκνους-πολύτεκνους
- Μειώσεις από 7 ως και 162 ευρώ το μήνα με τις νέες κλίμακες φόρου
- Μόνοι κερδισμένοι όσοι έχουν εισόδημα ως 16.000 ευρώ και δεν έχουν παιδιά

Όποιος βιάζεται… Skoda-φτει


Γκέλα του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα

Καλωσήρθες ξανά νίκη!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο

Φεύγει και ο Τζεμπούρ από τον Ολυμπιακό!


Ο μάνατζερ του Ράφικ Τζεμπούρ συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την διαφορά στο οικονομικό να παραμένει αγεφύρωτη και τις δύο πλευρές να οδηγούνται σε “διαζύγιο”.

Μονιμότητα στρατιωτικών. Κι όμως υπάρχουν εισηγήσεις για κατάργηση σε ΥΠΑΞ. Έγγραφο



Μεγάλο θόρυβο και ένταση προκάλεσε το έγγραφο του ΣΥΣΜΕΔ ,με το οποίο ρωτούσε τον Α/ΓΕΕΘΑ αν έχουν βάση οι πληροφορίες για ρυθμίσεις εναντίον συγκεκριμένων ομάδων στρατιωτικών. Μία απ΄ αυτές οι υπαξιωματικοί εκτός ΣΜΥ, για τους οποίους ο ΣΥΣΜΕΔ, υποστήριζε ότι χάνουν την μονιμότητα.

Δόξα Ν. Μανολάδας: Άδικη ήττα από Παναρκαδικό - Θύμα της διαιτησίας οι "μαυραετοί"


IMG_0593.JPG
Δυστυχώς αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν με το που ορίστηκαν οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο, επιβεβαιώθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο, με τη Δόξα να είναι το μεγάλο «θύμα».
Οι «μαυραετοί» έχοντας να αντιμετωπίσουν την διαιτησία του Μεσσήνιου Μπλανα, που προφανώς βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, γνώρισαν την ήττα μέσα στο «σπίτι» τους από τον Παναρκαδικό με σκορ 2-1.

Χάβαρι: «Ανατροπή» για το ελαιόλαδο




 
Χάβαρι: «Ανατροπή» για το ελαιόλαδοΜε θετικό πρόσημο φαίνεται ότι κλείνει η ελαιοκομική περίοδος, τόσο σε ότι αφορά την τιμή όσο και την απόδοση, τα δύο βασικά σημεία που είχαν προβληματίσει παραγωγούς και ελαιοτριβείς κατά την έναρξη του ελαιομαζώματος.

Ηλεία: Κατηγορούνται για κακούργημα 3 αστυνομικοί και δύο πρώην αιρετοί

 

Ηλεία: Κατηγορούνται για κακούργημα 3 αστυνομικοί και δύο πρώην αιρετοίΤις μαφιόζικες μεθόδους που χρησιμοποιούν τα κυκλώματα της νύχτας  και του υποκόσμου για να τρομοκρατήσουν ανυποψίαστους πολίτες και τον περίεργο ρόλο της αστυνομίας, σύμφωνα με το apokalypseis.com, περιλαμβάνει η ογκώδης δικογραφία που σχηματίστηκε μετά από δικαστική παρέμβαση, την έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ και την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, για την υπόθεση του εμπρησμού και της  επιλεκτικής κατεδάφισης παραλιακών κτισμάτων,  τον Φλεβάρη και τον Μάρτη του 2010 αντίστοιχα στην «αμαρτωλή» περιοχή της Ζαχάρως Ηλείας, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδού Hot Doc.

Πύργος - ΣΟΚ: Πενταμελής οικογένεια αλλοδαπών ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια


oikogeneia2.JPGΑν στην επαρχία νομίζουμε ότι η εξαθλίωση βρίσκεται ακόμα μακριά μας, κάνουμε μεγάλο λάθος. Ο φωτογραφικό φακός αποτυπώνει τις τραγικές εικόνες. Μια πενταμελής οικογένεια
oikogeneia1.JPGΡουμάνων αναζητά τροφή στα σκουπίδια!!! Στον Πύργο του 2013, στην Ηλεία, στον τόπο του Ξένιου Δία, συμβαίνουν και αυτά.

Σπιάντζα: Η θάλασσα παρέσυρε σπίτια - Τα εγκαταλείπουν οι κάτοικοι (photos)


spiantza10Με ιδιαίτερη μανία «καταπίνει» η θάλασσα στη Μούτελη και άλλη σειρά σπιτιών. Πλέον στο φαινόμενο αποκτά τα τελευταία χρόνια συχνότητα με αποτέλεσμα κάθε χειμώνα να «αφανίζει»
και μια σειρά ή μερικά από αυτήν σπίτια. Τις τελευταίες ημέρες με την κακοκαιρία που επικρατεί τα πελώρια κύματα «χτύπησαν» πάνω στα πρώτα σπίτια.

Πόρισμα - βόμβα για τις καταπατήσεις στην καμμένη Ηλεία


kamena.JPGΣοκ προκαλεί το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης για τους αποχαρακτηρισμούς δασικών εκτάσεων και τον χαρακτηρισμό τους ως γεωργικών στις εκτάσεις που είχαν καεί
από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007 που είχαν αφήσει πίσω τους 47 νεκρούς.

Ηλεία: Βελτιώθηκε ο καιρός - Δεν προβλέπονται βροχές τουλάχιστον έως το τέλος της νέας εβδομάδας


xorisvroxesΜετά από δύο εβδομάδες με αλλεπάλληλες κακοκαιρίες, από σήμερα Δευτέρα και τουλάχιστον έως το τέλος της νέας εβδομάδας ο καιρός θα κυλήσει, χωρίς βροχές, με αρκετή ηλιοφάνεια
και την θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, η οποία το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα ανέλθει σε πολύ υψηλά για την εποχή επίπεδα (17-18οC).

Με κρύο ξεκινάει η εβδομάδα - Παγετός στη βόρεια Ελλάδα


Παγετός στη βόρεια Ελλάδα ενώ κρύος θα είναι ο καιρός και στην Αττική. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.

Η Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα

Σαν σήμερα


Τα γεγονότα της 28ης Ιανουαρίου