ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΑΡΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ



Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή  αναμέτρηση  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:00) NOVA LIVE STREAMING




Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League 
Ατρόμητος - Ολυμπιακός 
 (19:00, NOVA), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΞΑΝΘΗ- ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ



Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League
 ΞΑΝΘΗ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (19:00,), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Μεγάλη η διαφορά των κομμάτων στην δική μας δημοσκόπηση ..ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ...


Αναλυτικότερα.
Ευχαρίστηση μας προκαλεί το γεγονός ότι πολλοί φίλοι μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να ψηφίσουν στην πολιτική δημοσκόπηση μας , μικρό το δείγμα ,αλλά πολύ καλό το αποτέλεσμα .
Η δημοσκόπηση θα παραμείνει ενεργή στο blog  μέχρι την ημέρα των εκλογών .Αλλά θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να ψηφίστε όλοι όσοι δεν έχετε ψηφίσει .
Μην σκεφτείτε ότι δεν το βλέπουν {{ΑΥΤΟΊ}}που πρέπει να  το δουν ..
Κι όμως το έχουν δει πάρα πολλοί ...!!!!!!!!!!
Να είστε σίγουροι .
Περιμένουμε λοιπόν την δική σας γνώμη ψηφίζοντας ....
ΔΕΝ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ  ΨΗΦΊΖΕΙ ...
ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΊΣΑΤΕ .
Από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα ξεχωρίζει η πρωτιά της παράταξης

Ενημέρωση .....

STAYROS.JPG 

Σας ενημερώνουμε ότι ....Η κηδεία  του συχωριανού συγγενή και φίλου μας Άγγελου Καλουτά

 ο οποίος απεβίωσε προχθές

ΣΥΡΙΖΑ Κάμπου Ηλείας


Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ για το νομό ΗλείαςΈντονη δραστηριότητα αναπτύσσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή του Κάμπου με τη συμμετοχή πολλών νέων μελών που ενισχύουν την ενωτική μας προσπάθεια. Συγκεκριμένα

Το τελευταίο κουδούνι στα σχολεία

Στις 17 Μαϊου για Γυμνάσια και Λύκεια και στις 15 Ιουνίου στα δημοτικά

Αγ. Ιωάννης Πύργου: Τροχαίο με τρεις τραυματίες

troxaio1aTρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη λίγο πριν απο τις τέσσερις το μεσημέρι του Σαββάτου, στην οδό Πύργου - Κατακόλου στην έξοδο του Αγ. Ιωάννη προς Κατάκολο.

Πρέπει πρώτα να γίνει το κακό;



Είναι κάποια πράγματα, που δεν χωρούν αναβολές και
καθυστερήσεις, γιατί έχουν άμεση σχέση με την ανθρώπινη ζωή.

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ


ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ
Mihalis Katrinis 01.jpg ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η κρίση δημιούργησε νέα δεδομένα και νέες συνθήκες
Στην Ηλεία υπάρχουν υπερχρεωμένα νοικοκυριά και επιχειρήσεις
Πρέπει να τους στηρίξουμε για να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή, για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους.

Κρέστενα: Χαροπαλεύει 27χρονος μετά από πτώση στο κενό

asthenoforoΜάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 27χρονος από το χωριό Διάσελα των Κρεστένων, μετά από πτώση που είχε από μεγάλο ύψος. Το παλικάρι, επιστρέφοντας από την νυχτερινή διασκέδαση
τα ξημερώματα του Σαββάτου, έκανε στάση μαζί με φίλους σε γνωστό αρτοποιείο της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες για να αγοράσει μια τυρόπιτα.

Αμαλιάδα: Μεταμεσονύχτια ληστεία σε βάρος περιπτερά

periptero1Καρτέρι σε ιδιοκτήτη περιπτέρου είχαν στήσει δύο άγνωστοι δράστες στη 1,30 τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Αμαλιάδα, με σκοπό να τον ληστέψουν.

Ανοιξιάτικος ο καιρός την Κυριακή

Η αναλυτική πρόγνωση