ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Μάλαγα-ΠΑΟ 61-77 (Τελικό)


Μάλαγα-ΠΑΟ 61-77 (Τελικό)
Ο Παναθηναϊκός παίζει έναν… τελικό στην Ισπανία κόντρα στην Μάλαγα για την τελευταία αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Γρηγόρης Αυξεντίου

Γρηγόρης Αυξεντίου


Ο Γρηγόρης Αυξεντίου γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 1928 στο χωριό Λύση που βρίσκεται ανάμεσα στην Λευκωσία και στην Αμμόχωστο

ΝΕΟΧΩΡΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2011 ΣΑΒΒΑΤΟ 5/3/11

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΣΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΟΥΣΣΙΩΝ 

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ολυμπιακός κέρδισε και τη Ζαλγκίρις


Έτοιμος για τις αναμετρήσεις του με τη Σιένα στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας έδειξε ο Ολυμπιακός,

Αύριο Παρασκευή Ξεκινά η έξοδος


Αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας εν όψει του εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Επεισόδιο με Κων. Μητσοτάκη στην κηδεία του αστυνομικού

Εκτύπωση


Στην κηδεία του 23χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, στο Περιστέρι, κάποιοι συγγενείς του αδικοχαμένου αποδοκίμασαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όπως και τους βουλευτές του ΛΑΟΣ,

ilianet.gr :Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας

TO SITE ilianet.gr έγραψε για εμάς


Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας


Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου ο σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Αθήνας  πραγματοποίησε ,την ετήσια χοροεσπερίδα του .

Γυναίκα απειλούσε ν’ αυτοκτονήσει σε χωριό της Ηλείας μετά το ανέβασμα στο διαδίκτυο ροζ σκηνών με «πρωταγωνίστρια» την ίδια!


Σκηνές «απείρου κάλλους» εκτυλίχθηκαν σε ορεινό χωριό
της κεντρικής Ηλείας ,

Άλλη μια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή στην παραλία Νεοχωρίου Κυλλήνης


Μια ακόμη χελώνα καρέτα-καρέτα εκβράστηκε νεκρή στην παραλία Νεοχωρίου του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Από την κηδεία του νεαρού αστυνομικού…


Χιλιάδες άτομα που δεν γνώριζαν τον 22χρονο, αλλά σήμερα είχαν βουρκωμένα μάτια όταν το φέρετρο με την γαλανόλευκη περνούσε από μπροστά τους…

ΤΑ 10 ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Το πελατειακό κράτος στο μεγαλείο του. Ας θαυμάσουμε την ευρηματικότητα των ανθρώπων που αρμέγαν το κράτος,όλους μας, για δεκαετίες, μέχρι τελικής πτώσεως (ΔΝΤ) και τώρα ανέλαβαν την σωτηρία μας.

Περαστικά μας..

Ακραία κοινωνική αναλγησία: Κόβουν τη φροντίδα ηλικιωμένων!



Οι πιο επιτυχημένες κοινωνικές υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Δομές Κοινωνικής Μέριμνας, που στηρίζουν προγράμματα όπως το

Ο Λούκας Γιώρκας στην Eurovision 2011: Ο νικητής



Ο Λούκας Γιώρκας στην Eurovision 2011: Ο νικητής
Ο Λούκας Γιώρκας στην Eurovision 2011: Ο νικητής της μεγάλης βραδιάς όπως ήταν αναμενόμενο για τα δικά μας τα ελληνικά γούστα!

Βρέθηκαν χαμένες μετόπες του Παρθενώνα!


Μία σημαντική ανακάλυψη έκαναν οι έλληνες αρχαιολόγοι... μετά τη φωτογραμμετρική αποτύπωση που έγινε στα τείχη της Ακρόπολης. Πέντε μετόπες του Παρθενώνα, εντοπίστηκαν στο νότιο τείχος της Ακρόπολης. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι εντοιχίστηκαν κατά το 18ο αιώνα, όταν επισκευάστηκε το τείχος της Ακρόπολης.

Τα θραύσματά τους βρίσκονται στο νότιο τείχος και εκτιμάται ότι προέρχονται από τη νότια πλευρά του Παρθενώνα. Όλα δείχνουν ότι ενσωματώθηκαν στην οχύρωση της Ακρόπολης κατά των 18ο αιώνα, όταν έγιναν έργα αποκατάστασης των τειχών. Τα κομμάτια αυτά ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους λίθους γιατί είναι από λευκό καλοδουλεμένο μάρμαρο Πεντέλης, όπως ήταν όλος ο Παρθενώνας.

Την αποκάλυψη δημοσιεύει η εφημερίδα "Ελευθεροτυπία", η οποία αναφέρει ότι προφανώς οι πέντε μετόπες διέφυγαν της προσοχής του Έλγιν και εκτιμά ότι αν ήξερε την ύπαρξή τους τότε είτε δεν θα χρειαζόταν να μπει στον κόπο να πριονίσει και να κατεβάσει τις άλλες από το ναό, είτε θα φρόντιζε να αρπάξει και αυτές!

Οι έλληνες αρχαιολόγοι έκαναν την σημαντική αυτή ανακάλυψη μετά την επεξεργασία δύο χιλιάδων εικόνων, που ελήφθησαν στο πλαίσιο της αποτύπωσης των τειχών με σύγχρονες φωτογραφικές μεθόδους. Η αποτύπωση των τειχών έγινε με ένα κατάλληλα διαμορφωμένο μετεωρολογικό μπαλόνι και μέσω μιας μεθόδου που με κατάλληλη επεξεργασία προσφέρει εικόνα με ακρίβεια σχεδίου.

Μέχρι σήμερα, οι αρχαιολόγοι πίστευαν ότι οι νότιες μετόπες είχαν καταστραφεί από την έκρηξη Μοροζίνι το 1687. Τα νέα ευρήματα δείχνουν όμως ότι κομμάτια του ναού έπεσαν στο εσωτερικό του και συγκεντρώθηκαν αργότερα για να ενσωματωθούν στο τείχος.


Τα θραύσματα, αναφέρει η "Ελευθεροτυπία", αποτελούν ένα μικρό μέρος από τις συνολικά 92 μετόπες του Παρθενώνα,

Φήμες για ανταλλαγή Τζαβέλλα-Χολέμπας


http://www.newsbomb.gr/photos/images/sized/articles/tzavellas1-425x287.jpgΟ Τζαβέλλας και ο... Χολέμπας "ενώνουν" Ολυμπιακό και Άιντραχτ Φρανκφούρτης με φόντο το προσεχές καλοκαίρι...

Δύο εκατομμύρια ευρώ στην Αμαλιάδα



Δύο εκατομμύρια ευρώ στην Αμαλιάδα
Στην Αμαλιάδα «έπεσε» ο πρώτος αριθμός του Λαϊκού Λαχείου στην κλήρωση της Τρίτης, δίνοντας συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ σε αυτούς

Έμπορος ναρκωτικών επιτέθηκε σε αστυνομικούς


Συνολικά 140 γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης κατάσχεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ενώ συνέλαβαν και τον αγοραστή και τον διακινητή. Ακολουθώντας τις πληροφορίες...

Χιόνα, αποκλεισμοί και χαρταετός με μποφόρ


http://www.newsbomb.gr/photos/images/sized/articles/xioni12-425x287.jpgΟ βασιλιάς καρνάβαλος θα ντυθεί φέτος… χιονάνθρωπος! Μην περιμένετε να πετάξετε αετό φέτος και αν το τολμήσετε καλό είναι να γνωρίζετε ότι το χάρτινο πολύχρωμο …

AΝΕΚΔΟΤΟ: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει


https://lh3.googleusercontent.com/-k-g8Ajit0bs/TW56HfVrJvI/AAAAAAAAALs/PBOdhzZ5xfw/s320/G1CAFQ95N0CAJQVW20CAT5UU56CAW0NN0QCAAFKWO2CAHT263NCARFIK5CCAJS81YNCA9091DSCA1CRT7YCAIB7NBSCALV5WDECAT8QFYMCA04TRHNCAR2XLT7CA8JPU04CAAL6D44CA4K0VTCCAUXH5GZ.jpgΈνας δικηγόρος μόλις έχει εγκατασταθεί στο νέο του γραφείο...

Eurovision Maskara the greece


Ενα ανεπάναληπτο , διαγωνισμό παρακολουθήσαμε όλοι απο την ΝΕΤ για το ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει στην Γερμανία φέτος τον Μάη.

Ενώ εσύ κοιμόσουν...


http://www.sport.gr/files/news/2011-02-24/1298573319_1.jpgΗ μητέρα του παρακάτω εικονιζόμενου μικρού κοριτσιού είναι μια πληροφορικός από το Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Σφοδρή καταιγίδα σάρωσε τη Ζάκυνθο


Σφοδρή καταιγίδα «σάρωσε» τη Ζάκυνθο
Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία στη Ζάκυνθο.

Καθυστερήσεις στις μετατάξεις του Δημοσίου!


Δυσκολίες φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η κυβέρνηση στην υλοποίηση...

ΣΥΝΤΑΓΗ: Ζουμερό κοτόπουλο στη γάστρα


Μαζέψτε την οικογένεια και μαγειρέψτε ένα γεύμα για όλους στη γάστρα, με πολλά μυρωδικά, κρέας και ...

Ζιλμπέρτο: Επιστρέφω στη Βραζιλία

Εδώ και σχεδόν τρία χρόνια ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία..

Ξεσηκωμός στο Facebook για τους αδικοχαμένους άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ


Διαβάστε τα μηνύματα φίλων, συναδέλφων αλλά και «αντιπάλων»...

Δεκάδες λουλούδια και κεριά από πολίτες στο σημείο του μακελειού


Απλοί πολίτες και συνάδελφοί τους, τιμούν τους δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ...

Λεφτά δεν υπάρχουν για Αρτέμιδα & Μάκιστο...


Ο πακτωλός χρημάτων που πρόσφεραν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και που χρησιμοποιήθηκε για τη

2 εκατομμύρια ευρώ μοίρασε το Λαϊκό λαχείο στην Αμαλιάδα!


H κλήρωση του Λαϊκού λαχείου της 1η Μαρτίου έκανε μερικούς κατοίκους της Αμαλιάδας πλουσιότερους κατά 2 εκατομμύρια ευρώ συνολικά! Ο Α' λαχνός τριδύμου 20364 της 3ης σειράς έδωσε το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ...

Η ΥΕΝΕΔ σας εύχεται καλή Eurovision!


Δεν ήξερε κανείς αν έπρεπε να γελάσει ή να κλάψει με το χθεσινό θέαμα...
που πρόσφερε η κρατική τηλεόραση!

H αγάπη της πεθεράς κοστίζει ακριβά


Το σίγουρο είναι πως οι επιτήδειοι που ξεγελούν ηλικιωμένους είναι εξαιρετικοί ψεύτες. Χθες κατάφεραν να βάλουν μια ηλικιωμένη στο αυτοκίνητό τους δύο φορές, να την πάνε στην τράπεζα άλλες τόσες και τελικά να της πάρουν 1.850 ευρώ.

3 Μαρτίου...Σαν Σήμερα


3 Μαρτίου 2003 -Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ξεκινά στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, η Δίκη της 17Ν.

Δεν πάει άλλο -Παπακωνσταντίνου Βασίλης

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ