ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΟΦΗ NS

PAS GianninaOFI
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΟΦΗ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ– Skoda ΞΑΝΘΗ NS

AtromitosSkoda Xanthi
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣSkoda ΞΑΝΘΗ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

Αν σου συμβαίνουν αυτά, τότε είσαι Έλληνας!



Δεν τρως ποτέ..

Μια ανάσα από την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων!

Αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης από τη νέα περίοδο με δύο ομίλους στην Β' Εθνική και έξι ομίλους στην ενοποιημένη Γ'-Δ' Εθνική. Την Πέμπτη το τελικό ραντεβού Ιωαννίδη-ΕΠΟ. Διαβάστε τι αλλαγές θα γίνουν

"Πως καταντήσαμε λοχία...", με 718 μηνιαίο μισθό! Τρόμο προκαλούν οι νέες αποδοχές στρατιωτικών











Οι πίνακες που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών
 με τους νέους μισθούς του δημοσίου είναι απελπιστικοί και πλέον
 δεν μπορούν από κανένα να αμφισβητηθούν,όπως γινόταν μέχρι τώρα
 με τις πληροφορίες και τις διαρροές που υπήρχαν και προετοίμαζαν
το κλίμα γι΄ αυτό που ήρθε.

Ολοταχώς για το Top 16 ο Παναθηναϊκός


Ολοταχώς για το Top 16 ο ΠαναθηναϊκόςΕπιβλήθηκε με 71-69 της Καντού

Τα 5 κλειδιά για το επίδομα θέρμανσης

Τα 5 κλειδιά για το επίδομα θέρμανσηςΟι φορολογούμενοι που φιλοξενούνται σε κάποιο σπίτι, τα προστατευόμενα τέκνα, αλλά και όσοι έχουν περισσότερα από ένα ακίνητα κινδυνεύουν να μην πάρουν το επίδομα θέρμανσης, καθώς υπάρχουν αρκετά «ψιλά γράμματα» στη διαδικασία χορήγησης.
Για να μη χάσουν το επίδομα, οι δικαιούχοι θα πρέπει να δώσουν προσοχή σε πέντε κρίσιμα σημεία κατά την αίτησή τους, και συγκεκριμένα:

Όμιλος Aldemar: Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πύργου




Όμιλος Aldemar: Προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ΠύργουΤην κοινωνική τους προσφορά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργεί στον δήμο του Πύργου, έκανε το πρωί της Πέμπτς ο όμιλος Aldemar, όπου παρέδωσε στους υπεύθυνους τρόφιμα και προϊόντα πρώτης ανάγκης για τους άπορους που εξυπηρετούνται από αυτό.

Kλειστά τα φαρμακεία Δευτέρα και Τρίτη

 
Kλειστά τα φαρμακεία Δευτέρα και ΤρίτηΚλειστά θα παραμείνουν τα φαρμακεία τη Δευτέρα και την Τρίτη 26 & 27 Νοεμβρίου στην Ηλεία με απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ηλείας.

Πύργος: Φωτιά στα υπνωτήρια του ΟΣΕ (photos & video)


ekdotiriaΓια δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια ο χώρος των παλιών υπνωτηρίων στο κέντρο του Πύργου, γίνεται στόχος εμπρηστών. Το απόγευμα της Παρασκευής λίγο μετά τις εφτά,
upnotiria1upnotiria2upnotiria3φλόγες άρχισαν να ξεπηδούν από τα παράθυρα που βρίσκονται επί της οδού Τ. Πετροπούλου, στο κέντρο της αγοράς της πόλης και δίπλα σε γνωστό σούπερ μάρκετ.

Ζαχάρω: Σοβαρά τραυματισμένος 5χρονος που παρασύρθηκε από φορτηγάκι


asthenoforoΣε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Πάτρας, ένα εξάχρονο τσιγγανάκι που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στην Ζαχάρω περίπου
στις τρεις το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο


ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Νοεμβρίου