ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ...ΝΙΧΩΡΙΤΚΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ !!!


Σε 8 ημέρες ο Φλεβάρης θα πάρει την θέση του στο ημερολόγιό μας .
Ο Φλεβάρης αυτός θα είναι πολύ ξεχωριστός για τα Νιχωρίτικα αθλητικά δεδομένα ....
Αυτό το λέμε γιατί υπάρχει έντονο αθλητικό ενδιαφέρον .
Στις 17 Φλεβάρη 2013 ξεκινάει το

Πέρασε ιατρικά και υπογράφει ο «Τόρο»


Ο διεθνής ακραίος αμυντικός μετέβη στην Ρώμη το μεσημέρι της Τρίτης

Έτοιμος για τον Πλατανιά ο «Σαμουράι»

Στην αποστολή με Πλατανιά ο Καζιγιάμα

Αγριεύει η κόντρα για το ΜΕΤΡΟ - Μετά τη νέα 24ωρη απεργία αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και απολύσεων των εργαζομένων


- Η ΣΤΑΣΥ καλεί τους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ να επιστρέψουν άμεσα στις εργασίες τους
- Παρέμβαση εισαγγελέα για το αν γίνεται πραγματική απεργία στο ΜΕΤΡΟ
- Σάλος με τις αμοιβές των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς
- Τι λέει το υπουργείο - Τι υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι

Μετά τη συγκλονιστική καραμπόλα... γέννησε δίδυμα!


Η γυναίκα ήταν μέσα στο ασθενοφόρο και πήγαινε να γεννήσει. Το ασθενοφόρο όμως, ήταν ανάμεσα στα αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στην δεύτερη καραμπόλα που έγινε το πρωί στην Εγνατία!

Πύργος: Κάποιος να τον κηδέψει - 92χρονος ένα μήνα στα αζήτητα του νεκροτομείου


morgue1a
Για κάποιους ανθρώπους η ταλαιπωρία δεν έχει τέλος… ούτε μετά θάνατον.

Καταδίωξη υπόπτων στον Πύργο



Καταδίωξη υπόπτων στον Πύργο Χθες...22-1-13
20.45... Στην ευρύτερη περιοχή της Αγίας Παρασκευής (στην οδό Ολυμπίων) επικέντρωνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόπτων...

Κόβουν μέρες και μήνες από το επίδομα ανεργίας των 360 ευρώ


anergiaΣοκ προκαλεί η λίστα των 989.422 εγγεγραμένων ανέργων στον ΟΑΕΔ, το Δεκέμβριο του 2012, καθώς χάθηκαν 21.049 θέσεις εργασίας γιατί οι απολύσεις, οι συμβάσεις που έληξαν
και οι οικειοθελείς αποχωρήσεις ήταν περισσότερες από τις προσλήψεις που έγιναν στον ιδιωτικό τομέα.

Ρουμάνοι "ρήμαζαν" τις εκκλησίες της Πάτρας


kleftes.JPGΕξαρθρώθηκε, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, η εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις εκκλησιών το τελευταίο διάστημα στη Πάτρα.

Ηλεία: Μετρούν τις πληγές τους και έρχεται νέα κακοκαιρία στον Αλφειό (photos)


katastrofes10.JPGΥπεγράφη η απόφαση για την κήρυξη σε έκτακτη ανάγκη των περιοχών των δήμων Ανδρίτσαινας – Κρεστένων και Αρχαίας Ολυμπίας από το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής
Προστασίας.  Εν τω μεταξύ για πέμπτη μέρα σήμερα, τα συνεργεία των δήμων συνεχίζουν την καταγραφή των ζημιών είτε στην παραποτάμια ζώνη είτε σε ορεινά και ημιορεινά τοπικά διαμερίσματα.

Ηλεία: Επιδεινώθηκε εκ νέου ο καιρός - Από την Πέμπτη εντείνονται τα φαινόμενα


vroxes  Όπως από το περασμένο Σάββατο γράφουμε στις αναλυτικές προγνώσεις καιρού, εδώ στο ilialive.gr, η προσοχή μας εστιάζεται στο δεύτερο μισό της εβδομάδας, το διήμερο Πέμπτη 24/1 και Παρασκευή 25/1, καθώς αναμένεται σοβαρή κακοκαιρία, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα τα οποία θα έχουν ένταση και διάρκεια.

Χαλάει πάλι ο καιρός, με βροχές και καταιγίδες


Από την Τετάρτη το βράδυ, αλλάζει ο καιρός από τα δυτικά με βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Δείτε την πρόγνωση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Ιανουαρίου