ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ


ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


Συνάδελφε, συναδέλφισσα,
Στη γενική συνέλευση των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε στις 13/10/11, αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στην πανελλαδική - πανεργατική απεργία της 19/10/11

Ξεκινήστε τον πόλεμο χωρίς τη γενιά σας!


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Συγγνώμη, αλλά είμαι υποχρεωμένη να διαφωνήσω για άλλη μια φορά με τον υπουργό των Οικονομικών.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ


Aγαπητέ  συνάδελφε ,                                          
Ως μέλη  της Επιτροπής Αγώνα ,κατέχοντας την ιδιότητα του αιρετού εκπρόσωπου της Δημοτικής μας Ενότητας, και των Τοπικών Κοινοτήτων, μαζί με τους εκπρόσωπους των γονέων, των μαθητών και όλων των φορέων είμαστε οι μπροστάρηδες στον Αγώνα για την επίτευξη αυτού του υπέρτατου σκοπού μας.(όπως οφείλουμε άλλωστε και για κάθε ζήτημα που αφορά τους πολίτες και τον τόπο μας.)

Συνάντηση συνεργασίας των μελών της Εστίας Επιστημών Πατρών με στελέχη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας



https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=4108928139&view=att&th=132fc22d5c750378&attid=0.1&disp=inline&zwΣτα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας, ανάμεσα στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και την Εστία Επιστημών Πάτρας,

Μια επιτυχημένη ενημερωτική συνάντηση για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα στο Ν. Ηλείας



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ

ΕΚΠ/ΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική συνάντηση στο Ν. Ηλείας την Τετάρτη 12 Οκτώβρη 2011, που αφορούσε στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και απευθύνονταν σε εκπαιδευτικούς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί φίλοι .
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε  ότι οι θέσεις του λεωφορείου για την προγραμματισμένη μας εκδρομή στα Καλάβρυτα έκλεισαν . !!!!!!

Η κλήρωση των αγώνων του Κυπέλλου Ηλείας


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμνα στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηλείας η κλήρωση της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ηλείας από την οποία αναδείχθηκαν τα κάτωθι αντίπαλα ζευγάρια:

Καταβολή αποζημιώσεων σε Ηλείους παραγωγούς

Καταβολή αποζημιώσεων σε Ηλείους παραγωγούς
Αύριο Παρασκευή 14 Οκτωβρίου ο ΕΛΓΑ θα καταβάλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 23.838 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής ύψους 23 εκατομμύρια ευρώ.

Μήνυση «καπετάνιου» στον Βγενόπουλο!


Μήνυση «καπετάνιου» στον Βγενόπουλο!Οι επίσημες τοποθετήσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας «ενόχλησαν» τον Γιώργο Βαρδινογιάννη που κατέθεσε μήνυση κατά του Mr MIG.

Επίθεση σε σύνδεσμο της ΑΕΚ

Από περίπου 40 άτομα χωρίς διακριτικά

Η κόντρα με τα Ι.Χ. του στοίχισε τη ζωή

Θανατηφόρο τροχαίο στην Καλαμάτα

Συνελήφθη 48χρονος γιά διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο Βαρθολομιό Ηλείας


Συνελήφθη 48χρονος γιά διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στο Βαρθολομιό Ηλείας

Συνελήφθη, χθες (11-10-2011) το μεσημέρι στα Καλυβάκια Βαρθολομιού Ηλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου,

Πως διαβάζoνται τα "Μερομήνια"

Πως διαβάζoνται  τα \"Μερομήνια\"

Οι άνθρωποι της υπαίθρου διατήρησαν από γενιά σε γενιά και για χιλιάδες χρόνια την πρακτική γνώση της μελέτης και πρόγνωσης του καιρού.

Υπουργοί εναντίον βουλευτών - Βραδυφλεγής "βόμβα" το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου


Υπουργοί εναντίον βουλευτών - Βραδυφλεγής Βαθαίνει ο διχασμός στο κυβερνών κόμμα καθώς υπουργοί επιτέθηκαν κατά της κοινοβουλευτικής ομάδας στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα.

48ωρη απεργία από σήμερα στην ΕΡΤ


Απεργούν όλα τα δημόσια ΜΜΕ κατά του πολυνομοσχέδιου.

“Μπλόκο” στους δρόμους – Χωρίς συγκοινωνίες σήμερα, αλαλούμ το μεσημέρι από τις πορείες


Οι τροχονόμοι κάνουν καλή δουλειά, όπου υπάρχουν η κίνηση δεν είναι μεγάλη
            Οι τροχονόμοι κάνουν καλή δουλειά, όπου υπάρχουν η κίνηση δεν είναι μεγάλη

- Δείτε ποιοι δρόμοι έχουν πρόβλημα
- 48ωρο χειρόφρενο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Λειτουργεί μόνο ο Προαστιακός
- Αποκλεισμό της Ακρόπολης ετοιμάζουν οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Πολιτισμού
- Στάση εργασίας των εργαζομένων στα νοσοκομεία 11:00-15:00
- Νέα συγκέντρωση της ΠΟΕ ΟΤΑ στις 12:00
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Σφίγγει ο απεργιακός κλοιός στην Ηλεία

Σφίγγει ο απεργιακός κλοιός στην ΗλείαΌλο και περισσότερες επαγγελματικές ομάδες και σύλλογοι στην Ηλεία δηλώνουν τη συμμετοχή τους στις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν προκηρυχθεί σε όλη τη χώρα
στις 18 και 19 Οκτωβρίου.

Πύργος: Συνελήφθη οπλισμένος "ντιλιβεράς" ναρκωτικών και δύο ακόμα άτομα


Πύργος: Συνελήφθη οπλισμένος Άλλος πουλούσε, άλλη έβρισκε πελάτες και άλλος είχε τον ενδιάμεσο ρόλο στης διακίνησης, σύμφωνα με την Αστυνομία, σε υπόθεση που ήρθε στο φως σήμερα το μεσημέρι.

Στο πόδι η Βουπρασία: Ξεσηκώνονται για την "αποψίλωση" των υπηρεσιών


Στο πόδι η Βουπρασία: Ξεσηκώνονται για την Με μπροστάρη τον Εμπορικό Σύλλογο και τους φορείς της Βάρδας, η Βουπρασία ξεσηκώνεται, βλέποντας την επιχειρούμενη κατάργηση των υπηρεσιών, όπως η ΔΟY
και η Εθνική Τράπεζα.

Σαν σήμερα

Στις 13 Οκτωβρίου

Το Αντρώνι πρωτοτυπεί . . .


Το Αντρώνι πρωτοτυπεί . . .
Στις πολύβουες πόλεις τα «παπάκια», είναι τα υπ’ αριθμόν ένα μέσα για το ντιλίβερι παντός είδους προϊόντων ταχυφαγείων, σουβλατζίδικων και σούπερ μάρκετ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ