ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ .....

Σαν σήμερα πριν από 2 χρόνια ένας καλός φίλος

Εφιαλτικό ξημέρωμα από την κακοκαιρία σε Πύργο – Αμαλιάδα - Πηνεία – Ολυμπία


ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ 

Έντρομοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους τα ξημερώματα της Δευτέρας οι κάτοικοι της Ηλείας, καθώς η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε πολλές περιοχές του νομού συνοδεύτηκε και από το φαινόμενο του ανεμοστρόβιλου, μικρής έντασης ευτυχώς, προκαλώντας πολλά προβλήματα.

Διπλό στην Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ με υπογραφή... Κουλούρη!


Διπλό στην Τρίπολη για τον ΠΑΟΚ με υπογραφή... Κουλούρη!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε αλώβητος από την Τρίπολη, επικρατώντας του Αστέρα με 2-1, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής της Superleague. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ του "Δικέφαλου του Βορρά". Επεισοδιακό παιχνίδι με μία αποβολή, ένα πέναλτι κι αρκετά νεύρα στο πρώτο ημίχρονο.

Βαριές καμπάνες στους ιερόσυλους της Κρεμαστής

Αυστηρές ποινές επιβλήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, που εξάρθρωσε πριν από έναν περίπου χρόνο η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου και η οποία δραστηριοποιούνταν στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας, υλοποιώντας

Ηλεία: Το δις εξ αμαρτείν . . . - Ο αποταγμένος αστυνομικός με την οικιακή παραγωγή χασίς


Ηλεία: Το δις εξ αμαρτείν . . . - Ο αποταγμένος αστυνομικός με την οικιακή παραγωγή χασίς
Συνελήφθη στο Λαγανά Πηνείας - Είχε αποταχθεί λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση ναρκωτικών - Εντοπίστηκαν 5 kg και 44 δενδρύλλια χασίς
Του Γιάννη Σπυρούνη

Καιρός ... για ομπρέλα και σήμερα!


Καιρός ... για ομπρέλα και σήμερα!
Στα δυτικά αλλά και στη Θράκη έρχονται και σήμερα βροχές και καταιγίδες.

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 20ης Σεπτεμβρίου