ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΝΕΛΛΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, Υποψήφια Τοπική Σύμβουλος με τη "ΝΕΑ ΑΡΧΗ" του υποψ. Δήμαρχου Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ





ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 1991 ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΟΠΟΥ ΜΕΓΆΛΩΣΕ  ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 19 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ  ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΗΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ.  ΟΠΩΣ Η ΙΔΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

« ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ  ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ  ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΣΕ  ΕΜΕΝΑ, ΩΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ  ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ,  ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.  

ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ- ΚΑΛΛΙΔΗΣ ΠΑΝΟΣ

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.......................

Αλλάζει ξανά ο νόμος για το κάπνισμα!


Τα Χριστούγεννα θα έχουμε τον αντικαπνιστικό νόμο νούμερο... τρία όσο κι αν το διαψεύδουν σε κάθε ευκαιρία οι αρμόδιοι υπουργοί.

Καταδίκη της Ελλάδας για την κατεδάφιση παράγκας Ρομά στον Ρηγανόκαμπο της Πάτρας

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/yhdocelrvw4cbde517b8e82.jpgΤην καταδίκη της Ελλάδας για την κατεδάφιση παράγκας Ρομά  στον καταυλισμό του Ριγανόκαμπου...

Με κουπόνι θα πληρώνονται οικιακές βοηθοί, καθηγητές, κομμώτριες

Με κουπόνι θα πληρώνονται οικιακές βοηθοί, καθηγητές, κομμώτριες

Τα πάνω-κάτω φέρνει το υπουργείο Εργασίας στα πλαίσια του αγώνα που έχει κηρύξει κατά της φοροδιαφυγής

Πρόληψη και όχι θεραπεία…


Πρόληψη και όχι θεραπεία…
Πυρκαγιές, σεισμοί, πλημμύρες, ανεμοστρόβιλοι. Τι άλλο θα συμβεί σε τούτο τον «ευλογημένο», όπως έχουμε συνηθίσει να τον αποκαλούμε, τόπο; Έναν τόπο ο οποίος δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα... 

Τι κοινό έχουν;


Τι κοινό έχουν;
Τι κοινό έχουν οι εικονιζόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκη Κοκκαλιάρη (Αμαλιάδας) και Νίκος Κόκκαλης (Πύργου);

Μη βιαστείτε να απαντήσετε ότι εκτός από το ίδιο μικρό όνομα έχουν και κοινή ρίζα στο επίθετο γιατί δεν είναι (μόνο) αυτό. 

Το πρώτο κοινό σημείο είναι ότι και οι δύο έχουν διατελέσει αντιδήμαρχοι.

Και το δεύτερο κοινό σημείο είναι ότι και οι δύο δεν θα μετέχουν από 1η Ιανουαρίου στα δημοτικά πράγματα, καθώς αποφάσισαν να μην είναι υποψήφιοι.

Αν θέλετε και ένα τρίτο κοινό σημείο είναι ότι η αποχώρησή τους από τα δημοτικά πράγματα έγινε απολύτως συναινετικά: η μεν κ. Κοκκαλιάρη λόγω της απόφασής της να θέσει υποψηφιότητα στην Περιφέρεια, ο δε κ. Κόκκαλης επειδή θέλησε να αφήσει χώρο στους νέους, χάριν της ανανέωσης.

Άλλωστε και οι δύο εξακολουθούν να στηρίζουν τους συνδυασμούς που «εγκαταλείπουν», κάτι που θα μπορούσε να εκληφθεί ως ένα τέταρτο κοινό σημείο.
ηλεια τωρα
Χρυσές λίρες σε… ρίζα ελιάς!
Κοινωνία ( 19/10/2010 18:00 )
Χρυσές λίρες σε… ρίζα ελιάς!
Άμα σε θέλει… Ένα σεντούκι με χρυσές λίρες βρήκε χειριστής σκαπτικού μηχανήματος στου Λάππα κατά τη διάρκεια εργασιών για την κατασκευή τμήματος του αυτοκινητόδρομου της Ολυμπίας οδού.

Απίστευτο κι όμως… νεοελληνικό


Απίστευτο κι όμως… νεοελληνικό
Απ' τον Ιανουάριο του 2007, η τότε διοίκηση του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. πήρε μία απόφαση για να προστατέψει την υγεία των εργαζομένων και την καλύτερη θωράκισή τους έναντι εκτάκτων περιστατικών.

Δεκάδες νεκροί από λάθος βελονισμό

http://assets.tanea.gr/ygeia/files/thumbs/velonismos2_200x100.jpgΔεκάδες άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους από κακή εφαρμογή μεθόδων βελονισμού...

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου;

http://img.pathfinder.gr/clubs/images/94/158394/31.jpgΓια να την πουλήσουν πιο εύκολα...
Όταν κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν. και -ελλ. έγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον "εκσυγχρονισμό".
Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή; 

Ηχηρό όχι της Ε.Ε. για το απ'ευθείας εμπόριο με τα Κατεχόμενα

http://s.enet.gr/resources/2010-10/n2-9-thumb-medium.jpgΜε 18 ψήφους υπέρ, 5 κατά και μίας αποχής η Επιτροπή Νομικών του Ευρωκοινοβουλίου..

Ναυάγησε η συμφωνία με το Κατάρ για τον Αστακό

http://www.skai.gr/files/temp/CA2B6D799DF00762031DCAAE31F4C3BD.jpgΣε επιστολή του υφυπουργού Ενέργειας του Κατάρ προς τον υφυπουργό Εξωτερικών Σπύρο Κουβέλη τον ενημέρωσε ότι οι δύο κρατικές εταιρίες του Κατάρ αποσύρουν το ενδιαφέρον τους... διότι κρίνουν ότι δεν είναι βιώσιμη η επένδυση.

Θρήνος από το θάνατο 21χρονου φοιτητή

Σε εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για το τραγικό συμβάν

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες 21χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν βρέθηκε στο κενό, από μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διερευνούν οι Αστυνομικές Αρχές.

Στο Διαδίκτυο τα Χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας

Η αποκάλυψη στο ευρύ κοινό θα γίνει με τη βοήθεια της Google

Η ισραηλινή εφορία Αρχαιοτήτων και η Google ανακοίνωσαν σήμερα πως δρομολογούν πρόγραμμα για τη δημοσίευση στο Διαδίκτυο των Χειρογράφων της Νεκρής Θάλασσας, τα οποία περιέχουν ορισμένα από τα παλαιότερα βιβλικά κείμενα.

Το σχέδιο, συνολικού κόστους 3,5 εκατ. δολαρίων (2,5 εκατ. ευρώ) έχει στόχο να φέρει δωρεάν στο ευρύ κοινό τα κείμενα αυτά, που χρονολογούνται πως γράφτηκαν πριν από περίπου 2.000 χρόνια.

Εικόνες υψηλής ανάλυσης θα ληφθούν από την Εφορία Αρχαιοτήτων μέσω μιας τεχνολογίας πολυφασματικών εικόνων που έχει αναπτύξει η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA, η οποία ενδέχεται να αποκαλύψει και νέα γράμματα και φράσεις στους παπύρους των Χειρογράφων.

Εν συνεχεία, οι εικόνες θα αναρτηθούν στο Διαδίκτυο από το Google σε μία βάση δεδομένων, πλαισιωμένες με μεταφράσεις.

Τα 900 χειρόγραφα, που ανακαλύφθηκαν μεταξύ 1947 και 1956 στα σπήλαια του Κουμράν, πάνω από τη Νεκρά Θάλασσα, θεωρούνται ως μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις όλων των εποχών.

Το σώμα των παπύρων και περγαμηνών περιλαμβάνουν κείμενα στα αρχαία εβραϊκά, στα ελληνικά και στα αραμαϊκά, καθώς και την παλαιότερη γνωστή Παλαιά Διαθήκη.

Έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ ο Δαλούκας

http://theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/10/18831.jpgΤαυτόχρονα με το εξώδικο που έστειλε στον κύριο Μαρινάκη, ο Δαλούκας έστειλε και επιστολή στην ΕΠΟ

Συναγερμός για σφοδρή καταιγίδα στα νότια της Αττικής


http://www.newsit.gr/files/Image/19-10-10/resized/nifada1_473_355.jpg- Εικόνα της Αττικής πριν απο λίγο
- Εντονα καιρικά φαινόμενα από τη νύχτα

Ο οδοντίατρος πάει σχολείο

Πρόγραμμα Προληπτικής Οδοντιατρικής στα δημοτικά και νηπιαγωγεία

Πρόγραμμα Προληπτικής Οδοντιατρικής με στόχο την ενημέρωση των παιδιών για τη σημασία της στοματικής υγιεινής και την έγκαιρη πρόληψη προβλημάτων που σχετίζονται με την υγεία των δοντιών, υλοποιεί για έκτη συνεχή χρονιά η Νομαρχία Πειραιά στα δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της ευρύτερης περιοχής και των νησιών.

Πάει… ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης

Θα στηρίξει από κοντά την προσπάθεια των ερυθρόλευκων

Την πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να δει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό γνωστοποίησαν από τον Ολυμπιακό και παράλληλα αναμένεται να ζητήσουν από τους «πράσινους» για λόγους ασφαλείας την κεντρική σουίτα του σταδίου

ΤΑΞΕΙΔΙ ΣΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ !!!!OUZO 12



ΒΙΝΤΕΟ: Η απόλυτη «cultιά»


Ανέκδοτο



Μια κυρία παίζει στην ρουλέτα αλλά όλο χάνει!΄
Εχει μείνει
μόνο με 20 χιλιάρικα και μονολογεί παθιασμένα
"-Μα τι τύχη σήμερα κι αυτή..".

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές στις επάλξεις της Αυτοδιοίκησης

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAwqF6TSAS-Jr2H_ZeQpFUoyJbFmgEKDsFdUWDT3Z45XWK5fNSUrEW6IGgv1RZTNayVeI2_yo_6tkOGQ1JbN7-mjZBro8HJ0_Iqr4FSC3AlBcIjREExUCQPcw7T5xcV_dDp3xvJCwmBb0/s400/%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%A0%CE%97+3.jpgΚάποτε η πολιτική ήταν «γκρίζα», με ξύλινη γλώσσα και απαγορευμένος χώρος για όποιον δεν είχε γεννηθεί για να κάνει...

Νέα ανακοίνωση για την εμφάνιση "μονόκερου" σε βίντεο!Rumored Unicorn Sighting Reported In Don Valley.flv

Την προηγούμενη εβδομάδα, ένα βίντεο που καταγράφει έναν... μονόκερο είχε απασχολήσει έντονα τις αρχές του Καναδά!

Άνοιξε το sokratisgiolias.gr


Τρεις μήνες μετά, συνεργάτες και φίλοι του Σωκράτη Γκιόλια, δίνουν το όνομά του στο site sokratisgiolias.gr και πιάνουν ξανά το νήμα της ενημέρωσης από εκεί που το άφησαν.

Η επιστροφή στη δραχμή θα φέρει φτώχεια

http://media2.feed.gr/filesystem/images/20100820/engine/assets_LARGE_t_420_8649673_type11104.jpg"Διαφωνώ με όσους πρότειναν έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ και διάλυση της ευρωζώνης", είπε ο διευθυντής της Διεθνούς Ένωσης Οικονομολόγων (CEDIMES) για τη Γαλλία, Αλέν Μπιενεμέ

Ταγίπ Ερντογάν: Συνομιλούμε με την Αθήνα για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου

http://www.newscode.gr/images/sized/images/sized/articles/Erdogan_3-458x315.jpg«Υπάρχουν συνομιλίες για το θέμα του πετρελαίου», τόνισε σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Φάκελοι» και στον Αλέξη Παπαχελά, ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενόψει της επισκέψεώς του στην Αθήνα. 

Τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του κόσμου

Οι περισσότεροι θαυμάζουν το Άγαλμα το Ελευθερίας. Κι αυτό γιατί είναι το πιο πολυδιαφημισμένο. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα αγάλματα που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά (ή σε κάποιες περιπτώσεις πιο περίεργα)

Αποτυχημένα photoshop


















O εξαδάχτυλος κιθαρίστας!


ΔΕΙΤΕ: Νέα συλλογή με γκάφες

Για καλό πήγαν να κάνουν την επεξεργασία και κατέληξαν να τα κάνουν μαντάρα...


Το ιπτάμενο πιάτο!


Η επιταγή που δεν έχει σκιά! Αν δεν φαίνεται και το είδωλο της στον καθρέπτη τότε τα πράγματα
θα είναι πολύ επικίνδυνα...

Όταν το μπούτι μένει... έγκυος!

Θαύμα! Το παιδί με τα τέσσερα χέρια. Ιδανικός για τερματοφύλακας.

Το παιδί που περπατάει στον αέρα! Συγκλονιστικό!

Ο κυνηγός με τα τρία χέρια.

Ο αόρατος εραστής...

Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης στον Αναστόπουλο

Γυναίκα η ηθικός αυτουργός

Τελικά η φημολογία επιβεβαιώθηκε, καθώς αποκαλύφθηκε ότι πίσω από την επίθεση στον Νίκο Αναστόπουλο στο Κολωνάκι, κρυβόταν μια γυναίκα, η οποία μάλιστα αποκαλύφθηκε.

Πριν από δύο εβδομάδες ο νυν προπονητής του ΟΦΗ δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα στο Κολωνάκι, την ώρα που έπινε τον πρωϊνό του καφέ και τα οποία τον ξυλοκόπησαν.

Τελικά μετά από την καταγγελία και αφού έγιναν οι σχετικές έρευνες, οι δύο δράστες συνελήφθησαν ως φυσικοί αυτουργοί, μαζί με μία γυναίκα η οποία φέρεται να είναι η ηθική αυτουργός...

Τελικά και οι τρεις αφού φωτογραφήθηκαν και έδωσαν καταθέσεις, αφέθησαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Πηγή: gazzetta.gr

Niοπλιας : Αυτό το ματς δεν είναι τελικός

http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2010/10/18824.jpgΩς ένα σημαντικό παιχνίδι και όχι ως τελικό αντιμετωπίζει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ρούμπιν Καζάν για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ο προπονητής των «πράσινων», Νίκος Νιόπλιας, ο οποίος σκέφτεται μόνο τη νίκη.

Εντοπίστηκε το άτομο που παραποίησε ανακοίνωση της Μ.Ξενογιαννακοπούλου

http://static.doldigital.net/webstatic/920290B8DCBCA7A36F82B0EE6786AC8D.jpgEνας 65χρονος καθηγητής πολιτικών επιστημών σε παράρτημα αμερικανικού πανεπιστημίου στην Αθήνα κρύβεται τελικά, σύμφωνα με αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, πίσω από την παραποίηση ανακοίνωσης της αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.

Τι αλλάζει για τις νέες συντάξεις

http://www.newsbeast.gr/files/temp/1A2CBCD589293316098E660EB25F9B83.jpg


Κύριο γνώρισμα αυτών των μεταβολών, που θα ισχύσουν από τις αρχές του 2011, είναι η αύξηση των ορίων ηλικίας έτσι ώστε κανείς να μη συνταξιοδοτείται πριν από το 60ό έτος, και σε αυτή την περίπτωση με 40 έτη ασφάλισης, ή στο 65ο έτος.

Εργαζόμενοι για μια μέρα

http://s.enet.gr/resources/2010-10/17-13-thumb-medium.jpgΦύλακες τραπεζών και νυχτερινών κέντρων, σερβιτόροι ξενοδοχείων, ταμίες στον ιππόδρομο... στις ουρές για μια «δουλειά του ποδαριού».

Δώρο Rolls Royce κατά της κατάθλιψης!

http://www.newsbomb.gr/images/sized/images/sized/articles/kardashian-425x288.jpgH Kim Kardashian σε λίγες μέρες κλείνει τα 30  και για να μην πάθει κατάθλιψη λόγω του ότι μπαίνει σε νέα δεκαετία...



θέλησε να κάνει ένα πανάκριβο δώρο στον εαυτό της.

Αγόρασε μια Rolls Royce και έκανε το πάρτι της, λίγες μέρες νωρίτερα, με φίλους που τις ευχήθηκαν. Η ίδια ομολογεί πως είναι το καλύτερο δώρο που έχει κάνει ποτέ στον εαυτό της. Μάλιστα, δηλώνει πως θα κάνει και άλλο ένα πάρτι στις 21 Οκτωβρίου, που είναι η ημέρα που γεννήθηκε.

newsbomb.gr

***ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ...ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΑ 40!!!
MHΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ rolls royce?

.Απόφαση για δάσος στην Κυλλήνη

Απόφαση για δάσος στην Κυλλήνη
Την αποκατάσταση δημόσιου δάσους στην περιοχή του Κάστρου στο δήμο της Κυλλήνης αποφάσισε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με σχετική απόφασή της.
Στην απόφαση οριοθετείται το δημόσιο δάσος, η έκταση κηρύσσεται αναδασωτέα και η μέθοδος που θα ακολουθηθεί είναι η επαναδημιουργία με φυσική αναγέννηση.
Η απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αναφέρει τα ακόλουθα:
«Κηρύσσουμε αναδασωτέα με σκοπό την επαναδημιουργία με φυσική αναγέννηση της δασικής βλάστησης που καταστράφηκε από πυρκαγιά το δημόσιο δάσος εμβαδού 4,118 στρεμμάτων που βρίσκεται στη θέση Φτερόκαμπος του δημοτικού διαμερίσματος Κάστρου του δήμου Κάστρου Κυλλήνης.
Η έκταση αυτή συνορεύει στην βόρεια πλευρά με δημόσιο δάσος αειφύλλων- πλατυφύλλων, στην νότια με αγροτική έκταση και στην δυτική με δημόσιο δάσος αειφύλλων πλατυφύλλων και εν μέρει με αγροτική έκταση».
Η απόφαση αυτή, που υπογράφεται από τον γενικό διευθυντή της Περιφέρειας, έχει κοινοποιηθεί στο Δασαρχείο της Αμαλιάδας.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Πτώση στην κίνηση της αγοράς της Αμαλιάδας


Πτώση στην κίνηση της αγοράς της Αμαλιάδας
Μια σφυγμομέτρηση στα εμπορικά καταστήματα της Αμαλιάδας θα έκανε έναν παλμογράφο να φαντάζει χαλασμένος, αφού ο κόσμος πλημμυρίζει τους δρόμους, χαζεύει τις βιτρίνες...

Σοβαρό τροχαίο στον Πύργο -Τελευταία ενημέρωση 12:41-



Σοβαρό τροχαίο στον Πύργο -Τελευταία ενημέρωση 12:41-
Φωτογραφία της τριπλής σύγκρουσης με τους τρεις τραυματίες.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη πριν από λίγο στην εθνική οδό Πατρών Πύργου, στο ύψος των σχολών μαθητείας του ΟΑΕΔ. Αυτή τη στιγμή σπεύδει η Τροχαία του Πύργου ενώ ...

Επίθεση spam στο ΠΑΜΕ

Στόχος ηλεκτρονικής επίθεσης με τη μέθοδο αποστολής χιλιάδων mail στο ταχυδρομείο του -όλα με υβριστικό περιεχόμενο- έγινε η ιστοσελίδα του ΠΑΜΕ

Το Υπουργείο Παιδείας ξέχασε να στείλει δασκάλους σε σχολείο! Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά...

Ξέχασαν να διορίσουν δασκάλους σε σχολείο ενός μικρού χωριού στο Ριόλο της ορεινής Αχαΐας, με αποτέλεσμα η σχολική χρονιά να μην έχει ακόμη αρχίσει για τα παιδιά του χωριού.

Απίστευτες ημερομηνίες γέννησης για 3 αδελφάκια

Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Απίστευτες ημερομηνίες γέννησης για 3 αδελφάκια

Απίστευτο! Γέννησαν τρία παιδιά! Σήμερα αυτό είναι από μονο του ένας ... ηρωισμός! Αλλά το παράξενο δεν είναι εδώ.
Το πρώτο τους παιδί γεννήθηκε στις 8/8/08, το δεύτερο στις 9/9/ο9 και το τρίο ... ναι σωστά μαντέψατε στις 10/10/2010!
Η ευτυχία για το ζευγάρι τελικά κρύβεται στους αριθμούς!