ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Μίτσελ: Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της κλήρωσης


«Πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League»

Τίτλοι… τέλους! Αποσύρεται από το πρωτάθλημα ο Πανηλειακός

Τίτλοι… τέλους! Αποσύρεται από το πρωτάθλημα ο Πανηλειακός

Ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Θανάσης Παπαγεωργίου, ανακοίνωσε την απόφασή του ν' αποσύρει τους "ερυθρόλευκους" από το πρωτάθλημα της Football League με στόχο να αναγεννηθεί η ομάδα και να δημιουργήσει κάτι… μεγάλο

Λόγω των πολλών προβλημάτων –οικονομικών και αγωνιστικών- που αντιμετωπίζει, ο Πανηλειακός... διαλύεται!

Με προσωπική του δήλωση ο διοικητικός ηγέτης των "ερυθρόλευκων", Θανάσης Παπαγεωργίου, γνωστοποίησε ότι ο Πανηλειακός δεν θα παίξει άλλο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, ενώ θα διαλυθεί για να επιστρέψει αναγεννημένος και δυνατός.

Η προσωπική δήλωση του Θ. Παπαγεωργίου:

«Τιμωρούν» τους καρκινοπαθείς


Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για τους καρκινοπαθείς από την Αμαλιάδα και την ευρύτερη περιοχή, με το κατάστημα του ΙΚΑ να τους «τιμωρεί» ούτε λίγο ούτε πολύ που είχαν την ατυχία να ασθενήσουν και να προσβληθούν από καρκίνο.
Γιατί στην προκειμένη περίπτωση οι καρκινοπαθείς δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο το Γολγοθά της ασθένειάς τους, αλλά βρίσκονται αντιμέτωποι και με το Γολγοθά της γραφειοκρατίας που δεν έχει τέλος.

«Νοσεί» το σύστημα

Δεκαοχτάχρονος βρέθηκε πυροβολημένος στο κεφάλι


Τον βρήκαν οι γονείς του σε μία λίμνη αίματος

Παραιτήθηκε ο Μιχάλης Κατρίνης απο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ - Θα είναι υποψήφιος βουλευτής Ηλείας με το ΠΑΣΟΚ


katrinis
Την παραίτηση του από τη θέση του Προέδρου του ΟΚΑΝΑ, υπέβαλε ο Μιχάλης Κατρίνης , ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την απόφαση του να είναι παρών στις εκλογές στο νομό Ηλείας, ως υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Έτσι επιβεβαιώθηκε το χθεσινό ρεπορτάζ του ilialive.gr και οι πληροφορίες που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες.
Σε δήλωση του, ο Μιχάλης Κατρίνης επισημαίνει:

Απατεώνες βγήκαν για ψάρεμα στο διαδίκτυο



password1
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, ότι έχει εντοπιστεί προσπάθεια αλίευσης και υποκλοπής κωδικών (Phishing Mail) από τραπεζικούς πελάτες, οι οποίοι είναι χρήστες ηλεκτρονικών υπηρεσιών e-banking, με σκοπό τη διενέργεια συναλλαγών και τη

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Πύργος
Ηρωίνη συνολικού βάρους 1,3 γραμμαρίων είχε στις τσέπες τους ένας 37χρονος ημεδαπός, που χθες

Ηλεία: Βροχές από το απόγευμα της Τρίτης – Αναλυτική πρόγνωση


xamilo
 Σήμερα Τρίτη οι χαμηλές πιέσεις που έφεραν τις νεφώσεις  θα πυκνώσουν και το απόγευμα θα βρέξει. 
 
Την Τετάρτη τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Η κακοκαιρία ωστόσο θα είναι σύντομη καθώς, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί. 

Λόγω των νοτιάδων θα μαλακώσει ο καιρός αρκετά το επόμενο 48ώρο. Θα επιστρέψει το πρωινό κρύο από την Πέμπτη. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Τι καιρό θα κάνει σήμερα;


Τι καιρό θα κάνει σήμερα;

Στα δυτικά τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρες. Από το απόγευμα τοπικές βροχές βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Νότιοι άνεμοι που στο Ιόνιο θα φτάσουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες και πιθανώς τοπικές ομίχλες.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Δεκεμβρίου