ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Εικόνες που κόβουν την ανάσα την στιγμή της κακοκαιρίας - Λεπτό προς λεπτό η επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στο Χαλάνδρι! - ΦΩΤΟ



- Είναι η στιγμή της δραματικής διάσωσης μιας γυναίκας από πολίτες σε γειτονιά του Χαλανδρίου την ώρα που τα ορμητικά νερά της βροχής από την σφοδρή καταιγίδα παρασύρουν τα πάντα στο διάβα τους!
- Η γυναίκα είναι σε απόγνωση και προσπαθεί να κρατηθεί από την πόρτα του αυτοκινήτου
- Οι σκηνές αυτές κάνουν τον γύρο του κόσμου!
ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ




Η συνέχεια των αναρτήσεων για αυτό το 3η΄μερο θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα και θα γίνεται από την

Αποκλεισμός με...κάτω τα χέρια και γιούχα στο Καραϊσκάκη!


Χωρίς πλάνο, χωρίς σχέδιο και με πολλούς παίκτες σε κακό βράδυ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και στο Φάληρο από την Λεβάντε και με συνολικό σκορ 4-0 αποχαιρέτησε την Ευρώπη. Έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο που φώναζε: “Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό”. Δείτε το βίντεο.

Συνελήφθη 31χρονος στη Γαστούνη για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή



Συνελήφθη 31χρονος στη Γαστούνη για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης στη Γαστούνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 31 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράνομη οπλοκατοχή.

Ηλεία: "Βουλάζουν" Αρχ. Ολυμπία - Κρέστενα - Δεκάδες προβλήματα από την κακοκαιρία (photos)


dromoi.JPGΕκτεταμένα προβλήματα προκάλεσε η πρόσφατη κακοκαιρία στις περιοχές των δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας - Κρεστένων όπου οι σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν πολλά

Πύργος: Γονείς 9χρονης καταγγέλλουν ότι την πυροβόλησε 27χρονος με αεροβόλο


aerovoloΣοκάρει την τοπική κοινωνία στον Αγ. Ιωάννη Πύργου, η καταγγελία οικογένειας τσιγγάνων ότι ένας 27χρονος πυροβόλησε την εννιάχρονη κόρη τους με αεροβόλο στο πόδι.

Πατέρας έπεσε σε γκρεμό ενώ πήγαινε με το γιο του για κυνήγι στην περιοχή Φιγαλείας!


gkremos1Σε τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η εξόρμηση για  κυνήγι τσιχλών για πατέρα και γιο από το Λέπρεο Ηλείας , καθώς ο

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ



Κυλλήνη -  πρόγνωση
Παρασκευή 22.02 14:00
Σποραδικές Βροχές
26% νεφοκάλυψης
13,9°
0,3 mm Βροχή
βορειοδυτικός ελαφρύ αεράκι - BF 3
Την Παρασκευή 22/2, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι θα δώσουν τοπικές βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία νωρίς το πρωί 13 με 14 στα πεδινά και 10 με 11 στα ορεινά, το μεσημέρι στους 17 με 18 στα πεδινά, 14 με 15 στα ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο, νωρίς το πρωί νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις 7 και στα χερσαία ανατολικοί - νοτιοανατολικοί 6-7 μποφόρ, γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς έως 5 και το απόγευμα σε βορειοδυτικούς έως ισχυρούς 6 μποφόρ.

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα - Αναλυτική πρόγνωση


Bροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Δείτε την πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ας Φεβρουαρίου