ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Σίλβα: Ξεχάστε τη Μπάργεν, πρώτα η Λεωφόρος

ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ


Έχει περάσει το μήνυμα ο Σίλβα


Συγκεντρωμένο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θέλει ο Μάρκο Σίλβα τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός

Ηλεία: Συνελήφθη 27χρονος που έκλεψε 70 λίτρα λάδι από βενζινάδικο


sillipsi_big
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Πύργο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας σε συνεργασία με

Α2 Κατηγορία: Ασταμάτητος ο Ατρόμητος Καβασίλων


kavasila_thyella1
Ασταμάτητος ο Ατρόμητος Καβασίλων, νίκησε με 3-1 και την πρωτοπόρο Θύελλα.

Πάτρα: Έκανε μαύρο στο ξύλο υπάλληλο κινητής τηλεφωνίας


kinito1
Σκηνές ροκ εκτυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε υποκατάστημα κινητής τηλεφωνίας στο Ψαροφαί. Ήταν λίγο μετά τις 9.00 όταν στο κατάστημα μπήκε ένας εύσωμος νεαρός ο οποίος ζήτησε να μιλήσει κάποιον υπεύθυνο για τους λογαριασμούς, κάτι το οποίο και έγινε.

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Κατάκολο


sillipsi
Ένας άντρας συνελήφθη στο Κατάκολο το πρωί της Παρασκευής, έχοντας στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες.

Με τουλάχιστον 20 βόμβες το πρώτο σφυροκόπημα των Γάλλων στο Ισλαμικό Κράτος


bomb

Στοχος η πόλη Ράκκα που θεωρείται προπύργιο του ISIS στη Συρία - Επιπλέον δέκα γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη συμμετέχουν στην επιχείρηση σε συνεργασία με τις ΗΠΑ

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



-Στη σύλληψη ενός 31χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας καθώς

Καιρός: Αίθριος αλλά ο χειμώνας... μακριά! Αναλυτική πρόγνωση

 

Καιρός: Αίθριος αλλά ο χειμώνας... μακριά! Αναλυτική πρόγνωσηΓενικά αίθριος καιρός θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή, σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σχηματιστούν στα ανατολικά και τα νότια, ενώ μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα παρατηρηθεί κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Σαν σήμερα

ALMAN

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Νοεμβρίου