ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Άνοστο...τρίποντο κορυφής – Ο Ολυμπιακός νίκησε, ο κόσμος αποδοκίμασε!

Κάτω του μετρίου ο Ολυμπιακός, είδε τον... χάρο με τα μάτια του κόντρα στον Αστέρα, αλλά πήρε το έκτο του “τρίποντο” στο πρωτάθλημα (1-0) με την “βολίδα” του Χολέμπας. “Πύρρειος νίκη” νίκη για τους Πειραιώτες, έγιναν αναγκαστική αλλαγή ο σκόρερ και ο Ιμπαγάσα. Σφυρίγματα αποδοκιμασίας από τον κόσμο για το θέαμα που αντίκρισαν από την ομάδα του Ζαρντίμ

Λεχαινά: Μαθήματα εθελοντισμού στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων


Λεχαινά: Μαθήματα εθελοντισμού στο θεραπευτήριο χρόνιων παθήσεων
Με χαρούμενες φωνές, τραγούδια και «χρώμα» «πλημμύρισαν» χθες το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Λεχαινών οι μαθητές των Σχολών της Αμερικάνικης Παροικίας Αθηνών (American Community Schools Athens), «πιστοί» για μία ακόμα χρονιά στο «ραντεβού» τους με το Θεραπευτήριο, στο πλαίσιο του μαθήματος του εθελοντισμού.

Φθορές και βανδαλισμοί στην περιοχή των Βυτινεΐκων Πύργου



Φθορές και βανδαλισμοί στην περιοχή των Βυτινεΐκων Πύργου




Δεκάδες φθορές σε κτήρια οι οποίες έχουν σημειωθεί στην ευρύτερη περιοχή των Βυτινεΐκων, καταγγέλλουν οι κάτοικοι, οι οποίοι με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό θανάτωσης ενός γαϊδάρου που άγνωστοι δράστες κρέμασαν από κλαδί ελιάς, βρίσκονται πλέον σε απόγνωση.

Έρχεται η "λυπητερή" των τελών κυκλοφορίας – Ποια η διαδικασία εξόφλησης τους


- Τέλος Οκτωβρίου θα έχουν “ανέβει” στο taxinet
- Άλλος ένας...φορολογικός λογαριασμός για εκατομμύρια πολίτες
- Δεν θα προμηθευόμαστε το σήμα αλλά μόνο μια απόδειξη
- Τι πρέπει να κάνουμε και πόσο θα μας κοστίσουν φέτος τα τέλη

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Πρόταση για Αστυνομικό Τμήμα και Ειρηνοδικείο Βάρδας

Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Πρόταση για Αστυνομικό Τμήμα και Ειρηνοδικείο Βάρδας ;Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας Κυλλήνης, με σκοπό τη συζήτηση των προτάσεων που καταθέτει και τη λήψη αποφάσεων στα θέματα του Αστυνομικού Τμήματος και του Ειρηνοδικείου της Βάρδας ζητά από τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτης Δημητρόπουλος.

Ηλεία: Θα ηχήσουν οι σειρήνες την Τρίτη


seirines
Και στην Ηλεία θα ηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού της Πολιτικής Άμυνας. Πρόκειται για την Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ), στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί
δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνάς, σε όλη την επικράτεια. Το πρόγραμμα της άσκησης έχει ως εξής:

Φρούριο η Αθήνα για την επίσκεψη της Μέρκελ


Φρούριο η Αθήνα για την επίσκεψη της ΜέρκελΘα διατεθεί το σύνολο της αστυνομικής δύναμης της Αττικής

Τοπικό Ποδόσφαιρο: Τα σημερινά αποτελέσματα 07/10


topiko07Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων σε Α1, Α2 και Β' τοπική κατηγορία:

Βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα - Πρόγνωση για όλη την εβδομάδα


Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές σε Σποράδες, Εύβοια και το βραδυ στην Κρήτη.Βαθμιαία επικράτηση βορείων ανεμών στο Αιγαίο, το βραδυ στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ.Πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 8ης Οκτωβρίου