ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η τακτική του ώριμου φρούτου, η μετάθεση ευθυνών και η αναζήτηση «πελατών»


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Αν καταλάβαμε καλά από τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην «Αυγή της Κυριακής», εδόθη απάντηση για ποιον λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ – εφόσον θεωρεί ότι υπάρχει ζήτημα υφαρπαγής της λαϊκής ψήφου και «σχιζοφρενικό κρεσέντο» στην κυβέρνηση, η οποία  «μέρα με τη μέρα, χάνει τη δημοκρατική της νομιμοποίηση» – δεν ζητά νέες εκλογές.

ΤΕΛΙΚΑ: Ατρόμητος - Λεβαδειακός 0-0 – Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-3


Ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, την ώρα που οι φίλοι του Ατρομήτου αποδοκίμασαν την ομάδα τους η οποία έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό.

Τον...καθΑΡΗΣε - Επέστρεψε στην εντατική ο Παναθηναϊκός με...έμφραγμα στο φινάλε

Ένας κακός Παναθηναϊκός είχε όλες τις προϋποθέσεις να πάρει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο όταν βρέθηκε να προηγείται στο 76' με το πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου και ο Άρης ήταν με δέκα παίκτες. Όμως οι "πράσινοι" γύρισαν πίσω, οι "κίτρινοι" το πίστεψαν και με γκολ του Γιαννιώτα πήραν το βαθμό. Έντονες αποδοκιμασές κατά του Φερέιρα και των παικτών στο τέλος του αγώνα.

Αλβανικό σχολείο θα λειτουργήσει στον Δομοκό


Οι δάσκαλοι θα είναι εθελοντές

Ανδραβίδα: Μεγάλη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία!

Συγκινητική η συμμετοχή για ακόμα μια φορά!

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΧΑΒΑΡΟΒΡΥΣΗΣ(22 Οκτωβρίου 1947)


  Μία από τις δραματικές και συνάμα τραγικές στιγμές στην Ιστορία της μεταπολεμικής Ηλείας εξελίχθηκε το πρωινό της 22ας Οκτωβρίου 1947 με την δολοφονία 33 ανδρών του Αποσπάσματος Παπανικολοπούλου στην περιοχή Χαβαρόβρυση ,μεταξύ Αμαλιάδος και Πηνείας . Βρισκόμασταν στα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια και η ηρεμία ανάμεσα στον Ελληνικό Λάο δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως.

Ηλεία: «Αυτό το γάλα είναι άλλης κατηγορίας...Όχι φρέσκο!»(Βίντεο)

Ηλεία: «Αυτό το γάλα είναι άλλης κατηγορίας...Όχι φρέσκο!»(Βίντεο)
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον κλάδο των κτηνοτρόφων και ειδικότερα των αγελαδοτρόφων η πρόθεση του

Ηλεία: Σοβαρός τραυματισμός κυνηγού στα Μυρώνεια


kinigosΣτο  νοσοκομείο Αμαλιάδας μεταφέρθηκε χθες σοβαρά τραυματισμένος στο πόδι,  ένας 50χρονος

Βροχές, βοριάδες και πτώση θερμοκρασίας απο Δευτέρα


Στα ανατολικά και νότια αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές. Βοριάδες, στο βόρειο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές, κυρίως στην ανατολική Ελλάδα.

Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα


Τα γεγονότα της 22ης Οκτωβρίου