ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ

LevadiakosAEK
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ErgotelisPanionios
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

AsterasPanaitolikos
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ   θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.....

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ...

«Αγαπούλα, το… εξώδικο»

«Αγαπούλα, το… εξώδικο»Στα... κάγκελα είναι ο «Αγαπούλας», κατά κόσμον Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος κρατείται στις φυλακές των Σκοπίων μέχρις ότου εκδοθεί στη χώρα μας.

Δεκατριάχρονος παρασύρθηκε από μηχανάκι στο Βόλο

Δεκατριάχρονος παρασύρθηκε από μηχανάκι στο ΒόλοΈνα 13χρονο αγόρι μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι και τραυματίστηκε.

Στη... «φάκα» της αστυνομίας, 25χρονος αστυνομικός που το είχε ρίξει στον «τζόγο»!

 Τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ υνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι για την διεξαγωγή παράνομων παιγνίων σε όλη τη Δυτική Ελλάδα
Συνελήφθησαν, στη Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, επτά ημεδαποί για διεξαγωγή παράνομου τυχερού παιγνίου «21»
Κατασχέθηκαν πληθώρα παιγνιόχαρτων, ζάρια και το χρηματικό ποσό των 1713 ευρώ

Πύργος: Καταγγελία για άντρα που πυροβολεί αδέσποτα

Πύργος: Καταγγελία για άντρα που πυροβολεί αδέσποταΚαταγγελία στην Αστυνομία έγινε νωρίτερα σήμερα για την παρουσία ατόμου στον Πύργο και συγκεκριμένα στην οδό Υψηλάντου, το οποίο πυροβολεί αδιακρίτως αδέσποτα.

Ηλεία: Στο έλεος του καιρού ο νομός - Δεκάδες πτώσεις δέντρων


Ηλεία: Στο έλεος του καιρού ο νομός - Δεκάδες πτώσεις δέντρων (Συνεχής ενημέρωση)Αρκετά άσχημα εξελίσσεται ο καιρός αυτή την ώρα στην Ηλεία και ενώ σύμφωνα με το συνεργάτη μας στο Μετεωρολογικό Δελτίο Θοδωρή Κοινδύλη, τα φαινόμενα θα ενταθούν

Πού βρίσκεται σήμερα το κεφάλι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου; (με φωτογραφικό υλικό)




Το αυθεντικό κεφάλι του αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στην Αμιένη.
Η κεφαλή του αγίου Ιωάννη του Προδρόμου κλάπηκε από την Κωνσταντινούπολη κατά την άλωσή της από τους Σταυροφόρους το 1204, και από το 1206 βρίσκεται στην πόλη Amiens (Αμιένη) της βόρειας Γαλλίας, στον περίφημο καθεδρικό της ναό, ο οποίος χτίστηκε ακριβώς για να στεγάσει το άγιο αυτό λείψανο και μάλιστα συγκαταλέγεται στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Τα παρακάτω αποτελούν μετάφραση ενός δημοσιεύματος του ιστολογίου Full of Grace and Truth, όπου παρατίθενται δύο αποσπάσματα από ένα αφιέρωμα του υπέροχου περιοδικού “Road to Emmaus” (Δρόμος προς Εμμαούς). Σας προτείνουμε να ρίξετε μια ματιά μέχρι το τέλος του δημοσιεύματος. Γίνεται λόγος και για τις αποδείξεις της γνησιότητας της τιμίας κάρας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ

Χρόνια πολλά στον Γιάννη,στην Ιωάννα,και στον Πρόδρομο.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΕΣ...
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΎΜΕ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΆΖΟΝΤΕΣ ...

Σαν σήμερα

Στις 7 Ιανουαρίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ...