Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 1, 2011

Θα απαντήσουμε στις κάλπες

Εικόνα
Ο συντονιστής της Νέας Δημοκρατίας για τις πυρόπληκτες περιοχές, Διαμαντής Σεϊτανίδης , με αφορμή τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΡΣΕΙΓ NOVA ..21:45 μμ

Εικόνα
Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση του Champions League, Άρσεναλ - Μαρσέιγ (21:45 NOVA) , θα υπάρχει live streaming, από τις κάτωθι ιστοσελίδες που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο :

Οι 33 καλύτερες οφθαλμαπάτες που έχουν τραβηχτεί με φωτογραφική !

Εικόνα
        δεν χρειάζετε τίποτε παραπάνω εκτός από λίγη φαντασία ..δείτε τις εικόνες  

Εκτακτο υπουργικό το απόγευμα - Πληροφορίες για παρέμβαση κορυφαίων υπουργών

Εικόνα
Εκρηκτικές αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, καθολικό αίτημα για εκλογές εκ μέρους της αντιπολίτευσης και δυσπιστία στους ευρωπαϊκους εταίρους

Ηλεία: Κλέβουν καυσόξυλα για να ζεσταθούν - Ο χειμώνας προβλέπεται "σκληρός"

Εικόνα
Τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας, όσο ο κλοιός της κρίσης «σφίγγει» την ελληνική κοινωνία. Σε χωριό της Ηλείας άγνωστοι έκλεψαν τόνους με καυσόξυλα, τα οποία θα

Ενημέρωση Αρχηγών.ΚΥΣΕΑ στις 17.30.Επιβεβαίωση Onalert

Εικόνα
Επιβεβαίωση Onalert. Κρίσεις Αρχηγών με βαθειές τομές! Αποστρατεύονται άπαντες οι Αρχηγοί και τη θέση τους καταλαμβάνουν οι:

Ηττήθηκε η ομάδα μπάσκετ των Λεχαινών

Εικόνα
Η Α.Ε. Λεχαινών ηττήθηκε στην έδρα της με 81-74 από τον Πυρσό Πάτρας έχοντας όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Αν αυτή είναι η φωνή της Πατρίδας, να την ακούτε μόνοι σας!

Εικόνα
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη Αν καταλάβαμε καλά διαβάζοντας το – εντασσόμενο στον νέο επικοινωνιακό ορυμαγδό – άρθρο του υπουργού των Οικονομικών κ. Βενιζέλου στην εφημερίδα «Τα Νέα», ελάχιστοι είναι εκείνοι που ακούνε την φωνή της πατρίδας.

Κείμενο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου

Εικόνα
…Άξιον εστί… Το γεγονός του ΟΧΙ των Ελλήνων που ξεκίνησαν για το Αλβανικό μέτωπο, το 1940, αντιστεκόμενοι στο φασισμό, στην εξαθλίωση…

Οδηγίες πληρωμής λογαριασμού ΔΕΗ χωρίς το χαράτσι.

Εικόνα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΔΕΗ, στον οποίο έχει ενσωματωθεί το τέλος «ΜΟΝΙΜΗΣ» εισφοράς (παράνομο και, το βασικότερο, ΑΝΗΘΙΚΟ, λόγω της επιχειρούμενης «συγκεκαλυμμένης» αλητείας).

Στην έξοδο δύο εργαζόμενοι του νοσοκομείου Βόλου

Εικόνα
Οι μόνιμοι υπάλληλοι κατηγορούνται ότι δεν ανταποκρίνονταν στα καθήκοντά τους

ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Εικόνα
ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 24χρονου

Εικόνα
Ο νεαρός απειλούσε εργαζόμενους σε ιστοσελίδα

Χρυσοχοΐδης: Αν καταψηφιστεί το δημοψήφισμα θα πάμε σε εκλογές

Εικόνα
Εφόσον το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για τη δανειακή σύμβαση είναι αρνητικό για την κυβέρνηση, θα πάμε σε εκλογές, ανέφερε μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης.

MΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ...

Εικόνα
Όπως σας είχαμε προαναγγείλει ο σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας, με στόχο την ενίσχυση του δημ. σχολείου Νεοχωρίου διοργανώνει εκδρομή. 

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...(φωτογραφίες)..!!!

Εικόνα
Από την την στιγμή που έγιναν γνωστά τα προβλήματα του Δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου Κυλλήνης θα ήταν ανεπίτρεπτο για κάθε ευαισθητοποιημένο Νεοχωρίτη να μείνει απαθής . Οι λόγοι ...?

Πολίτης ΒΑΖΕΙ τα γυαλιά σε ΟΛΟΥΣ για το χαράτσι στα ακίνητα

Εικόνα
Αδυναμία πληρωμής επικαλείται πολίτης με ετήσιο εισόδημα 4.332 ευρώ, σε προσφυγή που έγραψε μόνος του επειδή δεν έχει χρήματα να πληρώσει δικηγόρο!

Τα 11 πιθανά ερωτήματα για το δημοψήφισμα!

Εικόνα
Tο Πάμε Λουκέτο σας αποκαλύπτει τα 11 πιθανά ερωτήματα για το δημοψήφισμα:

Γίναμε ΕΠΙΣΗΜΑ 7 Δισεκατομμύρια!

Εικόνα
Τα επτά δισεκατομμύρια έφτασε ο πληθυσμός της γης, με τη γέννηση της μικρής Ντανίκα Μέι Καμάτσο από τις Φιλιππίνες. Το κοριτσάκι επέλεξε ο ΟΗΕ να είναι σύμβολο αυτού του πληθυσμιακού ορόσημου.

Η εικόνα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου

Εικόνα
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πόσοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα επανεκλεγούν στην Πελοπόννησο - Τι θα συμβεί στην Ηλεία;

Εικόνα
Κυριολεκτικά σφαγή αναμένεται να γίνει στο ΠΑΣΟΚ της Πελοποννήσου όταν θα στηθούν οι κάλπες, αν τα αριθμητικά δεδομένα του κόμματος  δεν παρουσιάσουν αξιόλογη μεταβολή,  γεγονός που δεν θεωρείται και τόσο πιθανό. Ας ξεκινήσουμε απο τα υπάρχοντα δεδομένα: Στην Αχαϊα έχουν εκλεγεί οι: Κυριακοπούλου Μαρία, Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας, Παπαδόπουλος Αθανάσιος και Σπηλιόπουλος Κώστας Στην Ηλεία: Αντωνακόπουλος Παναγιώτης, Δημητρουλόπουλος Παναγιώτης, Κατρίνης Μιχάλης και Κουτσούκος Γιάννης. Στην Αρκαδία: Δημήτρης Ρέππας και Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας Στη Μεσσηνία: Βουδούρης Οδυσσέας, Κουσελάς Δημήτρης και Γιαννακοπούλου Νάντια Στη Λακωνία: Γρηγοράκος Λεωνίδας Στην Αργολίδα: Μανιάτης Γιάννης Στην Κορινθία. Μπεγλίτης Παναγιώτης, Φαρμάκη Κατερίνα και Μανωλάκης Άγγελος Συνολικά το ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο έχει αυτήν τη στιγμή 17 βουλευτές. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα ελάχιστοι από τους παραπάνω θα βρεθούν στην επόμενη βουλή και ο αριθμός δεν θα ξεπεράσει τους πέντε. Αναμένεται

Ανησυχία σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ για το δημοψήφισμα

Εικόνα
Έκπληκτοι και απαισιόδοξοι ανταποκριτές και αναλυτές στα ξένα μέσα, δεν δίστασαν να κάνουν λόγο για το "τελευταίο στοίχημα" της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Δημοψήφισμα ή εκλογές

Εικόνα
«Πυρηνικό ατύχημα» εκτροπής από τις αναγγελίες Παπανδρέου.

Δημοψήφισμα - Τι λέει το Σύνταγμα - Ποιοί και πώς συμμετέχουν

Εικόνα
Σύμφωνα με το Σύνταγμά μας προβλέπονται δύο τύποι δημοψηφίσματος. Το πρώτο αφορά κρίσιμο εθνικό θέμα,

Δημοψήφισμα για το «κούρεμα» εξήγγειλε ο πρωθυπουργός - Ζητά και ψήφο εμπιστοσύνης από τους βουλευτές του

Εικόνα
- Κινήσεις υψηλότατου ρίσκου από τον Γ. Παπανδρέου για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην εξουσία ή την ηρωική έξοδο - Η χώρα μπαίνει σε ακόμη μεγαλύτερη παρατεταμένη και αναίτια αστάθεια. - Ζητούμε από τράπεζες και επενδυτές να δεχθούν το «κούρεμα» που μπορεί εμείς να απορρίψουμε - Αντίθετα ΟΛΑ τα κόμματα της αντιπολίτευσης που ζητούν εκλογές - Ο βουλευτής Λιντζέρης μετά την εξαγγελία για ψήφο εμπιστοσύνης ζήτησε από τον Παπανδρέου ουσιαστικά να παραιτηθεί

Αμαλιάδα: Τροχαίο με τραυματία 27χρονο δικυκλιστή

Εικόνα
Ένας 27χρονος τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά σε τροχαίο που συνέβη στις τρεις το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αμαλιάδα. Στη συμβολή των οδών Αντωνίου Πετραλιά

Σαν σήμερα

Εικόνα
Την 1η Νοεμβρίου

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ....

Εικόνα
  1 η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 . 1  /  11  /  11 ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΓΥΡΙΖΩ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Εικόνα