ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Η φιέστα του Ολυμπιακού μέσα από φωτογραφίες

Η φιέστα του Ολυμπιακού μέσα από φωτογραφίες

 

 

 

 

Το 43ο πρωτάθλημα στον Πειραιά


osfp8
Μετά το 5-0 επί της Καλλονής, για την 30η αγωνιστική της Super League,  ο Ολυμπιακός γιορτάζει το 43ο πρωτάθλημα – έκτο συνεχόμενο- στο κατάμεστο «Καραϊσκάκης».
Από τη γιορτή αυτή, δε θα μπορούσε να λείπει ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης.
newsbeast.gr
Δείτε τις φωτογραφίες:

Α2 Κατηγορία: Επεισοδιακό διπλό για Θύελλα, Εκτός έδρας νίκες για Λεχαινά, Χελιδόνια


mpala2
Σ’ ένα επεισοδιακό ματς η Θύελλα πέρασε με 2-1 από το Νεοχώρι, ο Ηλειακός με το ίδιο σκορ πέρασε από το Γούμερο, ενώ μεγάλο διπλό πήραν τα Χελιδόνια.
Τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής 

Κατέληξε 58χρονος που είχε προσβληθεί από τον ιο της γρίπης Η1Ν1


gripi-meth-
Σε κλινική όπου νοσηλευόταν στην Αχαΐα άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή ένας 58χρονος που

Ηλεία: «Έφυγε» ο πρώην δήμαρχος και βουλευτής Ρένος Πετραλιάς

Ηλεία: «Έφυγε» ο πρώην δήμαρχος και βουλευτής Ρένος Πετραλιάς

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 83 ΕΤΩΝ
(17/04/2016 19:30)

«Έφυγε»  το πρωί της Παρασκευής 16-4-16 από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία Ρένος Α. Πετραλιάς, ο οποίος είχε συνδέσει το όνομά του με την Αμαλιάδα και την Ηλεία.

Αμαλιάδα: Μαχαιριές στη μέση του δρόμου


maxair
Ένας διαπληκτισμός ανάμεσα σε δύο άνδρες κατέληξε σε αιματηρό επεισόδιο στην Αμαλιάδα, το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr όλα έγιναν

Καιρός: Θα... βράσουμε τη Δευτέρα – Στους 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία


Καιρός: Θα... βράσουμε τη Δευτέρα – Στους 31 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Ανεβαίνει η θερμοκρασία τη Δευτέρα και ο υδράργυρος αναμένεται να δείξει 31 βαθμούς Κελσίου!

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

   Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Απριλίου