ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Μεγάλη νίκη του Αστέρα επί του Ολυμπιακού


Με 2-1 επικράτησαν οι Αρκάδες των «ερυθρολεύκων»

«Μίνι»… παρέλαση!


Δεν έλειψαν (και φέτος) οι μίνι φούστες από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στον Πύργο.

Φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα: Διέσχισε με αεροπλάνο τη μήκους 6,4 χλμ Διώρυγα της Κορίνθου


besenyei
Ο Péter Besenyei, ο εμπνευστής του πρωταθλήματος Red Bull Air Race, διέσχισε τη μήκους 6,4 χλμ. Διώρυγα της Κορίνθου με το αεροπλάνο του πραγματοποιώντας έναν μοναδικό άθλο. H ριψοκίνδυνη πτήση ακριβείας του έμπειρου πιλότου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Μαρτίου 2014. Οι καιρικές συνθήκες ευνόησαν το εγχείρημα που διήρκεσε συνολικά 20 λεπτά. Το ειδικά σχεδιασμένο αεροπλάνο, ένα μονοθέσιο Extra 300S D-EFBY ισχύος 300+ ίππων, βάρους περίπου 608 κιλών, μήκους 6,6 μέτρων και με άνοιγμα φτερών στα 8 μέτρα, πέρασε μέσα από τα τείχη της Διώρυγας.

Πύργος: Τέσσερα άτομα είχαν άγιο σε τροχαίο στην Ε.Ο. Πύργου - Τριπόλεως


troxaio_varv
Ευτυχώς χωρίς τραυματισμό ήταν το τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της

Ανδραβίδα: Με έδρα την 117 ΠΜ η αεροπορική άσκηση "Ηνίοχος 2014" από αύριο


pa2
15 ημέρες δράσης στους αιθέρες
Με έδρα την 117 ΠΜ η αεροπορική άσκηση «Ηνίοχος 2014»Ξεκινά την Παρασκευή 28 Μαρτίου και για 15 ημέρες η αεροπορική άσκηση «Ηνίοχος 2014» με βάση την 117 Π.Μ. στην Ανδραβίδα. Η άσκηση θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, υπό την αιγίδα του Κέντρου Αεροπορικής Τακτικής και την εποπτεία του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας. Πρόκειται για άσκηση Μεσαίας Κλίμακας σύμφωνα με την διαταγή του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Ηλεία: Αφρικανική σκόνη, λασποβροχές και μποφόρ – Αναλυτική πρόγνωση


laspovroxi

Θερμοκρασία με σκαμπανεβάσματα

Βαρομετρικό χαμηλό στην Ιταλία θα προκαλέσει σημαντική ενίσχυση νοτιοανατολικών ανέμων στην περιοχή μας το νέο εικοσιτετράωρο (Πέμπτη) μεταφέροντας σκόνη από την Αφρική. Μετά το μεσημέρι περιμένουμε βροχές - λασποβροχές, πιθανόν στα βόρεια τμήματα του νομού να έχουν έντονο χαρακτήρα. Η θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο, τοπικά έως 22οC.
Καταπεριόδους βροχές περιμένουμε την Παρασκευή, οι άνεμοι εξασθενούν και στρέφονται σε δυτικούς, η σκόνη βαθμιαία θα υποχωρήσει ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα βελτιωθεί.  
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Κακοκαιρία την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση


Κακοκαιρία την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση

Τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν την Πέμπτη στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα νότια. Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Μαρτίου