ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Από την αδιαφορία στην αυτοδικία


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Στην υπόθεση των επεισοδίων της Πάτρας, με αφορμή στον σφαγιασμό ενός νέου ανθρώπου από τρεις λαθρομετανάστες, υπάρχουν δύο στοιχεία – ένα παλιό και ένα καινούργιο.

Την συγκεκριμένη είδηση δεν θα την δείτε σε πολλά site η έντυπα, γιατί άραγε;

Stephanie Flanders, Economics editorStephanie Flanders Economics editor

Μεταβολή στην ισορροπία δυνάμεων γύρω από το διαπραγματευτικό τραπέζι για το Ελληνικό χρέος διαπιστώνει η οικονομική συντάκτης του BBC, Στέφανι Φλάντερς σε ανάλυσή της για την

Ηλεία: Απίστευτο!... Ήρθαν τα βιβλία για το επόμενο έτος!

Ηλεία: Απίστευτο!... Ήρθαν τα βιβλία για το επόμενο έτος!

Μάθημα φαίνεται πως έγινε στο υπουργείο Παιδείας το περσινό «πάθημα» με την καθυστέρηση αποστολής των βιβλίων στους μαθητές, οι οποίοι κατέληξαν να κάνουν μάθημα με φωτοτυπίες μέχρι και τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο σε κάποιες περιπτώσεις. Έτσι, πριν χτυπήσει το κουδούνι λήξης της φετινής χρονιάς, ο κύριος όγκος των βιβλίων βρίσκεται ήδη στα Κέντρα Διανομής.

«Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα»


Πώς και γιατί βγήκε η παροιμία

Δ. Αρβανίτης: Αντιαναπτυξιακή η απένταξη έργων


Δ. Αρβανίτης: Αντιαναπτυξιακή η απένταξη έργων

Την αντίθεσή του στην απένταξη των 138 έργων α'/βαθμιων και β'/θμιων ΟΤΑ εξέφρασε χθες, μιλώντας στην εφ. «Πατρίς», ο δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης κ. Δημήτρης Αρβανίτης. Ο κ. Αρβανίτης χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή αντιαναπτυξιακή, αλλά και  προσβολή για τον πολίτη.

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Κινδυνεύει να μείνει χωρίς γιατρούς...



Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Κινδυνεύει να μείνει χωρίς γιατρούς...Πρόγραμμα εφημεριών που θα καλύπτει λίγο παραπάνω από...

Δήμοι Ηλείας: Θηλιά τα χρέη τους




Δήμοι Ηλείας: Θηλιά τα χρέη τουςΧρέη πολλών εκατομμυρίων βαρύνουν το τελευταίο διάστημα τους δήμους της Ηλείας, οι οποίοι πλέον έχουν «σηκώσει τα χέρια ψηλά» και προσπαθούν με κάθε τρόπο να κρατήσουν ανοικτές τις υπηρεσίες τους.

Σημαντικές ζημιές από ανεμοστρόβιλο στα Λεχαινά!



Σημαντικές ζημιές από ανεμοστρόβιλο στα Λεχαινά! (Νέο)

Νεότερη ενημέρωση...(24/5/12 10.05 μ.μ.)


Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι καταστροφές προκλήθηκαν στην περιοχή των Βεσκουκέικων και πιο συγκεκριμένα σε εποχικές καλλιέργειες που βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη...


Εκτεταμένες ζημιές στην ευρύτερη περιοχή των Λεχαινών προκάλεσε ανεμοστρόβιλος νωρίς το βράδυ της Πέμπτης...



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καλλιέργειες σε θερμοκήπια έχουν υποστεί τις πιο σοβαρές ζημιές...
patris.gr

Οι αντίπαλοι της Ελευθερίας και της Ήβης - Ποιοι προκρίθηκαν στον τελικό της Eurovision;

Για ακόμα μία φορά το ZappIT σας μετέφερε ζωντανά όλες τις εξελίξεις του - δεύτερου - ημιτελικού της Eurovision...

Μοναχός νεκρός σε τροχαίο στο Άγιο Όρος


Φορτηγάκι με μοναχούς και προσκυνητές έπεσε σε χαράδρα

Δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών στη Θεσσαλονίκη


Δραματική η μείωση του τζίρου των καταστημάτων

Εγκύκλιος απαγορεύει προεκλογικές προσλήψεις και μεταβολές στο Δημόσιο

Την απαγόρευση των προσλήψεων και των μεταβολών υπηρεσιακής κατάστασης των δημόσιων υπαλλήλων κατά την προεκλογική περίοδο, υπενθυμίζει με εγκύκλιό του το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ιταλικός κολοσσός τουρισμού μας "πετάει" έξω από το ευρώ - Αναστέλλει όλες τις πληρωμές και τινάζει στον αέρα μεγάλα ελληνικά ξενοδοχεία

- "Δεν σας δίνουμε περαιτέρω προκαταβολή εάν δεν υπάρξει σταθερή κυβέρνηση"
- Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό έγινε ύστερα από εντολή της ιταλικής κυβέρνησης
- Καμπανάκι και για τον θαλάσσιο τουρισμό από τον ΣΕΤΕ: "Αδειάζουν" οι μαρίνες
- ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ

Θρηνεί η Αρτάκη για τον 22χρονο που ξεψύχησε στην άσφαλτο

Σύμφωνα με το evianews.com όλα έγιναν αργά το απόγευμα της Πέμπτης όταν ο νεαρός με το μηχανάκι υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε πάνω σε έναν 30χρονο πεζό.

Οι λαοί της Ευρώπης θέλουν το ευρώ - "Μπροστάρηδες" οι Έλληνες

 Ψηφοφόροι από τη Γερμανία ως την Ελλάδα θα επέλεγαν να παραμείνουν στο ευρώ αν οι χώρες τους πραγματοποιούσαν δημοψήφισμα αύριο για το θέμα αυτό, όπως δείχνει μια δημοσκόπηση.

Καρούτες: Φωτιά σε ταβέρνα


fotia1Φωτιά ξέσπασε σε ταβέρνα στην περιοχή Καρούτες του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Πέμπτης.

Αμαλιάδα: Καταγγελία για οικολογική καταστροφή στην παραλία Δουνεϊκων - Παλουκίου (video) (Νεότερη ενημέρωση 16:44)

isopedosiΠρωτοφανής οικολογική καταστροφή καταγγέλλεται από κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς, ότι έχει συντελεστεί τις τελευταίες εβδομάδες σε έκταση περίπου εκατό στρεμμάτων στην περιοχή

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης Μαΐου