ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Κέρκυρα (19:30, NS2),




Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση της Super League 
Ολυμπιακός - Κέρκυρα
 (19:30, NS2), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ NOVA SPOR


PanioniosPlatanias
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (17:15 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ θα υπάρχει Live Streaming από τα links:

ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ NS


ArisPAS Giannina
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (19:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση
ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ θα υπάρχει Live Streaming από τα links: 

Ζαχάρω: Συνέλαβαν σε μια ώρα δύο Ρουμάνους για κλοπή πετρελαίου


mpitoniΔύο άτομα από τη Ρουμανία συνέλαβαν οι Αρχές στη Ζαχάρω, γιατί έκλεψαν πετρέλαιο από ένα γκρέιντερ του δήμου Ζαχάρως.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης επέστρεψε

Συνέτριψε με 89-72 την Κάχα Λαμποράλ

Πύργος: Τον έκλεψε προχθές, τον συνάντησε χθες και συνελήφθη


sillipsiΤην ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Κολίρι, ο ιδιοκτήτης οικίας, είδε δύο ΡΟΜΑ να φεύγουν από αυτό και όταν μπήκε μέσα κατάλαβε πως του είχαν διαρρήξει το σπίτι.

Χάβαρι: Οι κλέφτες σήκωσαν ολόκληρο το σπίτι

Η απουσία του ιδιοκτήτη από την εξοχική κατοικία για μέρες, στο Χάβαρι Αμαλιάδας, ήταν αρκετή για τους διαρρήκτες να «χτυπήσουν» και να σηκώσουν τα πάντα.

Ν. Χατζηνάκης: Ο πλοίαρχος που παραιτήθηκε για τον Παπανδρέου, στηρίζει το Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου


frotnistirio_kaptenΟ καπετάν Νικόλας Χατζηνάκης, ο άνθρωπος που αρνήθηκε να κάνει το σωφέρ του Γιώργου Παπανδρέου το περασμένο καλοκαίρι με το ιπτάμενο δελφίνι που κυβερνούσε τότε
και που παραιτήθηκε από ευθιξία για αυτό ακριβώς το λόγο, αποτελεί έναν σημαντικό υποστηρικτή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του δήμου Πύργου. Εκεί που πάνω από 200 παιδιά ακολουθούν το δρόμο της γνώσης χάρη στην εθελοντική προσπάθεια περισσοτέρων από 60 καθηγητών.

Έρευνα: Αυτοί είναι οι 24 νεκροί του Πολυτεχνείου


PolytexneioΤο ζήτημα του ακριβούς αριθμού των νεκρών κατά τη διάρκεια της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και την επιχείρηση καταστολής της, παραμένει ακόμη και σήμερα
ένα δισεπίλυτο πρόβλημα, προκαλώντας συζητήσεις, αλλά και ισχυρισμούς ανιστόρητους και πέρα από κάθε λογική.

Βροχερό το Σάββατο - Πρόβλεψη και για καταιγίδες


Στα κεντρικά και νότια βροχές και στις νοτιότερες περιοχές σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Ύφεση από το απόγευμα.
Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 17ης Νοεμβρίου

ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΟΥ ΛΑΕ ΜΟΥ ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ