ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ηλείος πίσω από τα 500 κιλά χασίς στην Ηγουμενίτσα


xasis1Ένας 57χρονος από τα Σαβάλια φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση μεταφοράς μεγάλου φορτίου χασίς, κρυμμένο μέσα σε νταλίκα με καυσόξυλα.

ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


Ο ΠΑΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΙΔΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΣΧΑ 5 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ--5 ΜΑΙΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΤΟ 2024!!!

Πέθανε ο Νίκος Παππάς, το «Βέλος» στην καρδιά της δικτατορίας…


«Έφυγε» ο Νίκος Παππάς… Ο κυβερνήτης του θρυλικού «Βέλους», του Κινήματος του Πολεμικού Ναυτικού, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από τη «μάχη» που έδινε με τον καρκίνο.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2013 ...Γ' Χαιρετισμοί


Ημερομηνία εορτής: 
05/04/2013

Τύπος εορτής: 
Με βάση το Πάσχα.
Γ' Χαιρετισμοί
Εορτάζει 30 ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα.
Άγιοι που εορτάζουν:  Γ' Χαιρετισμοι


Στις «8» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Θα αντιμετωπίσουν Εφές και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα

Νίκη και πρόκριση για τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Επιβλήθηκε της Χίμκι με 79-70

Μόνιμο το χαράτσι – 10%-15% μειωμένο, αλλά αυξημένο στα εκτός σχεδίου


- Η τρύπα 200 εκατομμυρίων θα καλυφθεί από αυξημένο φόρο στα εκτός σχεδίου
- Αυξάνεται ο φόρος στα εκτός σχεδίου ηλεκτροδοτούμενα, εντάσσονται στο φόρο τα αγροτεμάχια
- Επιπλέον φόρος για όσους δεν θέλουν να πληρώσουν μέσω ΔΕΗ το χαράτσι
- Συμφώνησαν οι αρχηγοί, μένει να πει το “ναι” και η τρόικα

ΔΣ του Συλλόγου Κέντρου Υγείας Γαστούνης



 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
       Σε συνεδρίασή του, το ΔΣ του Συλλόγου αποφασίζει ότι στηρίζει τον αγώνα του προσωπικού , του Κέντρου Υγείας Γαστούνης.

Aπό τις 15 Απριλίου σοβαρές κυρώσεις σε όποιον έχει ανασφάλιστο Ι.Χ.


elegxos.JPGΑπό τις 15 Απριλίου στενεύει ο κλοιός γύρω από τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα αφού με την ψήφιση του σχετικού νόμου γίνεται πλέον δυνατή η αξιοποίηση της διασταύρωσης
των στοιχείων που διατηρεί το υπουργείο Οικονομικών με αυτά της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Εξιχνιάστηκαν δεκαοχτώ περιπτώσεις κλοπών φορτηγών σε Αχαϊα, Ηλεία, Κορινθία και Αττική


Toyota-HiluxΣυνεχίζονται οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχετικά με τη δράση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές φορτηγών
οχημάτων σε επτά Περιφέρειες της Χώρας.

Ανδραβίδα: Με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο 24χρονος ύστερα από ατύχημα


egkaumata.JPGΣτο νοσοκομείο του Πύργου μεταφέρθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης ένας 24χρονος από την περιοχή της Ανδραβίδας που υπέστη σοβαρά εγκαύματα από τη μέση και κάτω, ύστερα
από ατύχημα. 

Ηλεία: Για ποιο λόγο φαντάζεστε ότι πήγε στην Αθήνα μια οικογένεια τσιγγάνων;


Οι τσιγγάνοι εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο στο ύψος της Αμαλιάδας - Τα όσα είπαν στους αστυνομικούς προκαλούν αίσθηση και εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις...

Ηλεία: Επιστρέφουν οι θυελλώδεις νοτιοανατολικοί και η σκόνη την Παρασκευή – αναλυτική πρόγνωση



skonoulaΒελτιωμένος καιρός θα επικρατήσει και σήμερα στην Ηλεία. Επιστρέφουν οι θυελλώδεις νοτιάδες σήμερα Παρασκευή, εκτοξεύοντας τον υδράργυρο στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα μεταφέρουν εκ νέου σκόνη από την Αφρική. Εξασθένηση των ανέμων το Σάββατο. Από την Κυριακή, βαθμιαία, ο καιρός θα αλλάξει, με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές, φαινόμενα τα οποία θα γίνουν περισσότερα τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Βροχές την Παρασκευή - Δείτε σε ποιες περιοχές της Ελλάδας


Σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στα κεντρικά και τα βόρεια την Παρασκευή, καθώς και καταιγίδες στα βορειοδυτικά το μεσημέρι. Δείτε την πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 5ης Απριλίου