ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Όλα ανοιχτά για το φορ στο λιμάνι


Πρώτο λόγο έχουν οι Μήτρογλου και Ζόνας

Τρεις συλλήψεις σε μαγαζιά στο Κατάκολο και στην Κουρούτα


Δύο ακόμα αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διήμερο, τις βραδινές ώρες, σε περιοχές της Ακαρνανίας και της Ηλείας, στο πλαίσιο για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και τον έλεγχο υγειονομικών καταστημάτων σε τουριστικές περιοχές.

Τραγωδία με θύμα 10χρονο παιδί στη Μύκονο


Τραγωδία στη Μύκονο. Ένα παιδάκι μόλις δέκα ετών έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια θαλάσσιων σπορ.

Έφοδος της εφορίας σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους – Έλεγχοι και κατασχέσεις χωρίς παρουσία εισαγγελέα


eforia-1-660
Ελέγχους ακόμα και στα σπίτια για φοροδιαφυγή και μάλιστα χωρίς την παρουσία εισαγγελέα θα μπορεί να διενεργεί η εφορία μετά από απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη - Στις επικίνδυνες περιοχές και η Ηλεία


xartis12_08
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την Περιφέρεια Αττικής και τη νότια Εύβοια προβλέπεται για την Τρίτη 12 Αυγούστου, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Κουρούτα:Το κορμί που "χάζεψαν" όλοι στον Ιππικό Όμιλο το βράδυ του Σαββάτου (photos)


koiliakoi
Γεννήθηκε στο Καζακστάν από Έλληνες γονείς και σε ηλικία τεσσάρων ετών εγκαταστάθηκε στο Μενίδι, όπου ζει

Πύργος: Εικόνες ντροπής στα φανάρια Φιλοθέης - Γυμνά στο δρόμο ανήλικα ΡΟΜΑ


giftaki
Η κατάσταση στα φανάρια δείχνει να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο πλέον με τους ανήλικους ΡΟΜΑ. Χθες

Ηλεία: Πολύ ζέστη! Έως 37οC σήμερα ο υδράργυρος – Αναλυτική πρόγνωση


zestii
Τους 36οC έδειξε το θερμόμετρο, στις εσωτερικές περιοχές της Ηλείας, την Δευτέρα. Δείτε τις υψηλότερες θερμοκρασίες στο παρακάτω πίνακα.

Ζέστη και μποφόρ σήμερα


Ζέστη και μποφόρ σήμερα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τρίτη με την θερμοκρασία σταθερά πάνω από τους 35 βαθμούς! Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, τοπικά ακόμα και 6 μποφόρ.

Συνέχεια στις μεγάλες ζέστες την Τρίτη, με τον υδράργυρο σταθερά πάνω από τους 35 βαθμούς και στην Αθήνα να φτάνει ακόμα και τους 36, ενώ στη Θεσσαλία θα αγγίξει και τους 37.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

Σαν σήμερα


Οι σημαντικότερες ειδήσεις της 12ης Αυγούστου