ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΠΕΛΕΤΟΥ -ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ =3-0

Απογοητευτική εικόνα και βαριά ήττα με 3-0 δέχτηκε η ομάδα μας ΑΧΙΛΛΕΑΣ ,στον εκτός έδρας αγώνα που έδωσε...Όλα ξεκίνησαν

Θριαμβευτής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ


Επιβλήθηκε 3-1 του Άρη

Πύργος: Θύμα ληστείας ζευγάρι ηλικιωμένων στο Κατάκολο! - Ανακοίνωση από την Αστυνομία (νεότερο)


 
Θύματα ληστείας έπεσαν το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά τις 9:30 ένας 89χρονος με τη σύζυγό του στη περιοχή του Κατακόλου, όταν εισέβαλαν στην οικία τους δύο αγνωστοι κουκουλοφόροι, ενώ μαζί τους ήταν κι ένας τρίτος, ο οποίος περίμενε στο αυτοκίνητο.

Ηλεία: Έτρεχαν στην θάλασσα για να μαζέψουν... ξύλα!

Ηλεία (24/11/2013 21:30 )
 
Με αγροτικά αυτοκίνητα, τρακτέρ ακόμα και με μπουλντόζες μετέφεραν τα ξύλα που ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία της Ζαχάρως από την σφοδρή κακοκαιρία…

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Απότομη πτώση της θερμοκρασίας και τσουχτερό κρύο - Ισχυρές καταιγίδες και χιόνια!


Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες - Απότομη πτώση της θερμοκρασίας και τσουχτερό κρύο - Ισχυρές καταιγίδες και χιόνια!

- Σε ισχύ είναι το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
- Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα
- Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού
- Οδηγίες απο τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε τον Αμπελώνα Πύργου - Iσχυρές καταιγίδες σε Ζαχάρω και Αρχ. Ολυμπία - Σε ισχύ έκτακτο δελτίο καιρού (photos)

IMG_4042

50 τόνους νερό ανά στρέμμα στην Ζαχάρω - 40 σε Αρχ.Ολυμπία και Φολόη

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ !!!!!!!!


Ευχόμαστε σε όλες τις συχωριανές μας Νιχωρίτισσες και φίλες του blog neohorikillinis εορτάζουζες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ....
με υγεία και ευτιχία !!!!

Χρόνια Πολλά λοιπόν στην :

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 25ης Νοεμβρίου

Αγία Αικατερίνα, βίος και πολιτεία

Αγία Αικατερίνα, βίος και πολιτεία
ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Ο υμνωδός την ονομάζει «πανεύφημον νύμφην Χριστού» την Αγίαν Αικατερίναν και πολύ δικαίως γιατί η Αγία ως μόνον νυμφίον της ψυχής της είχε κάνει τον Χριστόν. Η ζωή της πραγματικά πολύαθλος κατέπληξε τους πάντας. Η σοφία και η γνώσις, όλη η επιστήμη του καιρού της είχε γίνει κτήμα της. Όλα όμως τα περιφρόνησε για την αγάπη του μοναδικού Νυμφίου, του Χριστού.

Και όμως η σοφία του

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ