ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΝΕΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ GALLOP ΓΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

GALLOP ...ilialive logo

Ίσως εμείς λόγω της μικρής μας ικανότητας που έχουμε στα gallop  και ελπίζαμε στην βοήθεια και την σωστή ψηφοφορία των αναγνωστών να μην τα καταφέραμε να κάνουμε όσο πιο αξιόπιστο γινόταν το gallop για τον Δήμο μας .
Όμως τώρα υπάρχει

Άγιος Εφραίμ ο Μεγαλομάρτυρας και θαυματουργός



Ημερομηνία εορτής: 05/05/2014Άγιος Εφραίμ ο Μεγαλομάρτυρας και θαυματουργός
Τύπος εορτής: Σταθερή.
Εορτάζει στις 5 Μαΐου εκάστου έτους.
Άγιοι που εορτάζουν: Αγιος Εφραιμ Ο Μεγαλομαρτυρας Και Θαυματουργος (1384 - 1426)



Βιογραφία
Ο Άγιος Εφραίμ, κατά κόσμο Κωνσταντίνος Μόρφης, γεννήθηκε στα Τρίκαλα στις 14 Σεπτεμβρίου 1384 μ.Χ. σε ειδυλλιακή τοποθεσία , κοντά στον

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΗΜΕΡΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ


 

Με μεγάλο προβάδισμα του συνδυασμού {{ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ}}του υποψήφιου Δημάρχου Κου Λαϊνά Τ. συνεχίστηκε και η χθεσινή δημοσκόπηση του Gallop που έχουμε προβάλλει στο blog μας.

Ισόπαλοι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση στο 84'

Η ΝΕΡΙΤ είναι εδώ! – Πρεμιέρα για τη νέα δημόσια τηλεόραση


nerit_logo

Με ένα νέο δελτίο ειδήσεων ξεκίνησε στις 18:00 να εκπέμπει η ΝΕΡΙΤ - Θα ακολουθήσει μια ελληνική και μια ξένη ταινία και η Αθλητική Κυριακή - Πρεμιέρα του νέου δημόσιου τηλεοπτικού φορέα μια εβδομάδα πριν συμπληρωθούν 11 μήνες από του "μαύρο" στην ΕΡΤ - Με συμβασιούχους από τη Δημόσια Τηλεόραση θα "βγει" αρχικά η ΝΕΡΙΤ

Λεχαινά: Συνελήφθη 41χρονος για τυχερά παίγνια



froutakia_tzogos

Κατασχεθήκαν οκτώ ηλεκτρονικά τυχερά μηχανήματα

Πελόπιο: Στη φάκα 36χρονος με τρεις καβάντζες ναρκωτικών


xasisi
Συνελήφθη αργά το απόγευμα της Παρασκευής, στο Πελόπιο Ηλείας, μετά από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 36 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ηλεία: Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος δάγκωσε ψηφοφόρο "για ένα καλαμπούρι"


dagkoma
Κάποιοι δεν σηκώνουν πολλά - πολλά απο ότι φαίνεται... Ούτε τα γνωστά καλαμπούρια που γίνονται κατά κόρον σε προεκλογικές περιόδου. Αυτό που συνέβη σε χωριό της ορεινής Ηλείας όμως δεν έχει προηγούμενο... τουλάχιστον για το νομό.

Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης: Μεγαλειώδης συγκέντρωση νίκης για τον Ανδρέα Κορομηλά


koromilas1
Τι είπε ο υποψήφιος δήμαρχος στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Ανδραβίδα –

Ηλεία: Απογευματινές καταιγίδες τοπικά ισχυρές – Αναλυτική πρόγνωση


105
Μπόρες, βροχές και καταιγίδες περιμένουμε τις απογευματινές ώρες σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη. Πιθανόν τα φαινόμενα τοπικά να είναι έντονα, ενώ θα εντοπίζονται στα πιο εσωτερικά πεδινά, ημιορεινά - ορεινά της Ηλείας. Δεν αποκλείεται να επηρεαστούν και πεδινά παράκτια τμήματα της κεντρικής και νότιας κυρίως Ηλείας την Τρίτη. Η θερμοκρασία σε άνοδο.
Υποχωρούν οι συνθήκες αστάθειας την Τετάρτη και την Πέμπτη.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η Αγία μεγαλομάρτυς Ειρήνη


Η Αγία μεγαλομάρτυς Ειρήνη
Η Αγία μεγαλομάρτυς Ειρήνη
Την εποχή που βασίλευε ο Μέγας Κωνσταντίνος (306-337 μ.Χ.), ζούσε στην πόλη Μαγεδών της
Περσίας ο Λικίνιος που ήταν ηγεμόνας μιας επαρχίας και η γυναίκα του που λεγόταν Λικινία. Αυτοί ήταν οπαδοί μίας περσικής θρη­σκείας του Ζωροάστρη. Κάποτε απέκτησαν

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓ.ΕΙΡΗΝΗΣ