ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Ειρήνης Γεωρ.Στριγά

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 
ΩΡΑ 8:30
ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ  ΚΥΛΛΗΝΗΣ                                                (ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ )
                                           ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ  

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ

Για αύριο Σάββατο 13 Οκτωβρίου δεν θα αναρτηθούν νέα και ειδήσεις ...
Λόγω

Αγχωτική νίκη για Ολυμπιακό - Στην επίθεση...πετάει, στην άμυνα "μπάζει"


Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί (85-81 την Κάχα Λαμποράλ) την προσπάθεια υπεράσπισης των κεκτημένων στην Ευρωλίγκα αλλά προβλημάτισε με την άμυνα του, κάτι που άλλωστε είχε φανεί από τα φιλικά. Αντίθετα στην επίθεση είχε ρυθμό με τους Πρίντεζη, Σπανούλη και Περπέρογλου να συνθέτουν μία ιδαίτερα παραγωγική τριάδα.

Ζαχάρω: "Κυριλέ" απατεώνες ξάφρισαν 81χρονη - Αντί για χρήματα πήραν τα χρυσαφικά


list_ilikiomenisΟι απάτες ηλικιωμένων συνεχίζονται στην Ηλεία και οι επιτήδειοι είτε με παλιά είτε με νέα κόλπα καταφέρουν να ξεγελούν και να ξαφρίζουν τα θύματά τους.
Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε στη Ζαχάρω, όπου ένα καλοντυμένο ζευγάρι, ξεγέλασε μια 81χρονη. Και εκείνη προκειμένου να μη χρωστά το παιδί της, έδωσε και τα κοσμήματά της αφού δεν είχε χρήματα στο σπίτι της.

Έκλεισαν στα 7,8 δισ οι περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα για το 2013


Στα 7,8 δισ. ευρώ θα ανέλθουν για τη διετία 2013- 2014 οι περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, από το συνολικό πακέτο των μέτρων των 13,9 δισ. ευρώ.

Τακτικά δρομολόγια εδώ και τώρα




 Περίπου δύο χρόνια πέρασαν από την αποφράδα μέρα που το μετρικό σιδηροδρομικό δίκτυο της Πελοποννήσου,τελεί υπό αναστολή.Έτσι τουλάχιστον το χαρακτήρισαν οι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι.

Πύργος: Καθάρισαν την τάφρο του νοσοκομείου για να μην πλημμυρίσουν πάλι


-
Το … πάθημα, εν μέρει έγινε μάθημα και η αποστραγγιστική τάφρος πλησίον του Νοσοκομείου Πύργου που πριν εννέα μήνες πλημμύρισε με όλα τα δυσάρεστα αποτελέσματα
που είχε για το νοσηλευτικό ίδρυμα, καθαρίστηκε ύστερα από τα αιτήματα της Διοίκησης και των εργαζομένων, από συνεργεία του ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού.

Γυμνάσιο Βαρθολομιού: Ετοιμάζουν «βαλίτσες» για Λιουμπλιάνα!

Γυμνάσιο Βαρθολομιού: Ετοιμάζουν «βαλίτσες» για Λιουμπλιάνα!
Για την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, Λιουμπλιάνα, «πετάνε» στις 12 Νοεμβρίου ο διευθυντής κ. Χάρης Κότσιφας και οι καθηγητές του Γυμνασίου Βαρθολομιού που συμμετέχουν στην Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών και καθηγητών «Comenius».

Ηλεία: Η αγορά κατεβάζει τα ρολά στις 18 Οκτώβρη



siskepsi1Καθολική θα είναι η συμμετοχή του Εμπορικού κόσμου της Ηλείας στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία της 18ης Οκτωβρίου, όπως αποφασίστηκε προχθες βράδυ,
siskepsi2
siskepsi3
siskepsi4
siskepsi5στην

Έγκλημα στα Άσπρα Σπίτια: Η κακιά στιγμή . . . λέει ο 56χρονος δράστης (Νεότερη ενημέρωση 16:45)


foniko_20.JPGΣτον Εισαγγελέα Ηλείας οδηγήθηκε χθες ο 56χρονος φερόμενος δράστης του φονικού στα Άσπρα Σπίτια Αρχ. Ολυμπίας το πρωί της Τρίτης.

Βροχές αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή


Τοπικές βροχές αναμένονται στα βορειοδυτικά και αργότερα καταιγίδες πιθανώς από το βράδυ ισχυρές. Τοπικές ομίχλες το πρωί.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Οκτωβρίου