ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

30 σπάνιες & μοναδικές φωτογραφίες



Σπάνιες & μοναδικές φωτογραφίες (17)
Μια συλλογή από πραγματικά σπάνιες φωτογραφίες που απαιτούν να βρίσκεσαι στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή, αρκετή δόση τύχης και φυσικά ικανότητες…

Ζάκυνθος: Εντυπωσιακή εξέλιξη στην υπόθεση του σκανδάλου του Δήμου - Βρέθηκε θαμμένο το αρχείο των οικονομικών υπηρεσιών!


zante1
Φως σε άγνωστες πτυχές του πολύκροτου σκανδάλου του δήμου Ζακυνθίων αναμένεται να ρίξει
μια εντυπωσιακή εξέλιξη που αποκαλύφθηκε χθες και ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Θαμμένο σε αγροτική περιοχή της κοινότητας Σκουλικάδου βρέθηκε το αρχείο των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Ζακυνθίων και παραδόθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Προβλήματα αποφάσεων φέρνει η απώλεια πλειοψηφίας


andravidaΙσορροπίες τρόμου στην δημοτική Αρχή του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης καθώς 5 από τους συμβούλους της πλειοψηφίας έχουν ανεξαρτητοποιηθεί με αποτέλεσμα την πλειοψηφία
στις αποφάσεις να την έχει η αντιπολίτευση ! « Στον δήμο υπάρχουν σοβαρά προβλήματα για τα οποία δυστυχώς ο δήμαρχος δεν έχει δώσει απαντήσεις.

Ηλεία: Έπιασαν… τους ζωοκλέφτες του Αμπελοκάμπου - Επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας (νεότερο)

Στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας έπεσαν προχθες το απόγευμα ένας 26χρονος και ένας 45χρονος, κάτοικοι και οι δύο της Αμαλιάδας, με την κατηγορία της ζωοκλοπής κατά εξακολούθηση και συναυτουργία!

Πύργος: Έντονη ανησυχία για τις συνεχείς κλοπές στα φανάρια της Φιλοθέης

Το πρόβλημα με τις συνεχείς κλοπές στα φανάρια της Φιλοθέης, έχουν καταντήσει πλέον καθημερινό φαινόμενο από τους αθίγγανους και ειδικά τα μικρά παιδιά που επαιτούν στο σημείο.

Ηλεία: Πυρκαγιά σε συσκευαστήριο στη Νέα Μανολάδα - Aμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής



Φωτιά ξέσπασε χθες  στον περιβάλλοντα χώρο του συσκευαστηρίου φράουλας «Τακτικός» στην περιοχή της Νέας Μανολάδας.

Ηλεία: Θερμοκηπιακή μονάδα παραγωγής... χασίς στη Μυρτιά!


Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στη Μυρτιά Ηλείας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 48 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, διάθεση και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

«Καζάνι που βράζει» (και) η Ανδραβίδα!

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Ανδραβίδα τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά την πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του νοσοκομείου Ηλείας σχετικά με τις μετακινήσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, που ουσιαστικά μπλοκάρουν την εύρυθμη λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου της πόλης. Παρά τις κινήσεις που έχουν γίνει από φορείς και τη δημοτική αρχή έτσι ώστε να παγώσουν οι διαδικασίες, μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι…

Ηλεία: Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Ηλεία: Εξασθένηση των ανέμων το Σάββατο. Από την Κυριακή, βαθμιαία, ο καιρός θα αλλάξει, με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές, φαινόμενα τα οποία θα γίνουν περισσότερα τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Χαλάει ο καιρός! Ισχυροί άνεμοι και σκόνη


Χαλάει ο καιρός από τις βραδινές ώρες με ενίσχυση των νοτίων ανεμών που θα φτάσουν στα νότια πελάγη τα 8 και πιθανώς τα 9 μποφόρ. Μεταφορά σκόνης. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Η αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Απριλίου