ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Σύλλογος Νεοχωριτών Ηλείας εν Αθήναι :ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ



Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. Συλλόγου Νεοχωριτων Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι για το το ετος 2015 είναι:

Με Μέντες και Μπούρμπο στην Ξάνθη


Έτοιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός

Βάρδα: Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός για διακίνηση λαθραίου καπνού


kapnos

Κατασχέθηκαν 2,5 κιλά λαθραίου καπνού

Αμαλιάδα: Στη φάκα οι "παντελονάκιδες" της Εφορίας


doy_amaliadas.JPG
Μετά από τέσσερα καταγεγραμμένα κρούσματα οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους επιτήδειους που έστηναν καρτέρι έξω από τον ανελκυστήρα του κτιρίου της ΔΟΥ Αμαλιάδας και «ρήμαζαν» τα θύματά τους.

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης ενόψει εκλογών


ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ
(20/01/2015 23:54)

Επιστρέφονται από αύριο, Τετάρτη, με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες

Πατάτα «γίγας» σε χωράφι στο Χάβαρι!


Μπορεί μία μόνο πατάτα να καλύψει το μεσημεριανό φαγητό μίας τετραμελούς οικογένειας; Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα σίγουρα θα ήταν αρνητική, όχι όμως όταν πρόκειται για πατάτες που προέρχονται από το χωράφι του κ. Γιώργου Καράμπελα στο Χάβαρι του δήμου Ήλιδας.

Πύργος: Γλίτωσε από το Norman Atlantic, κινδύνεψε από τις λακκούβες (video)


ntalika1a
Λίγο έλειψε να τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα στον Πύργο ένας οδηγός νταλίκας στην περιφερειακή οδό που συνδέει την Ε.Ο. Πύργου - Κυπαρισσίας με την Ε.Ο. Πύργου - Τριπόλεως.
Ο οδηγός νταλίκας που

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΟΦΙΤΕ ...



Σήμερα γιορτάζει ο Νεόφιτος ..
Σπάνιο όνομα ...!!!Αλλά και

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΟΦΙΤΕ ...


Σήμερα γιορτάζει ο Νεόφιτος ..
Σπάνιο όνομα ...!!!Αλλά και

Ηλεία: Ζεστός για την εποχή καιρός έως την Πέμπτη - Σοβαρή κακοκαιρία από την Παρασκευή – Αναλυτική πρόγνωση

thumbnailTους 19 βαθμούς Κελσίου ανήλθε ο υδράργυρος την Δευτέρα, οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, η αυξημένη συννεφιά και η σκόνη από την Αφρική θα διατηρηθούν μέχρι και την Τετάρτη.
Λίγες βροχές περιμένουμε το απόγευμα της Τετάρτης. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο καιρός την Παρασκευή καθώς οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό θα επηρεάσει την περιοχή μας με θυελλώδεις νοτιάδες και ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία με κακοκαιρία θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο των εκλογών.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη - Αναλυτική πρόγνωση \

Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη - Αναλυτική πρόγνωση

Σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα θα σημειωθούν την Τετάρτη στα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 21ης Ιανουαρίου