ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ -ΑΡΗΣ 19:30 μ.μ NS 1

Δείτε τα ένσημά σας από το Ιντερνετ



Δείτε τα ένσημά σας από το Ιντερνετ
Μέσω της ιστοσελίδας www.ermis.gov.gr, έχετε τη δυνατότητα να δείτε αλλά και να εκτυπώσετε την καρτέλα των ενσήμων σας στο ΙΚΑ.

ΦΩΤΟ από το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ



cid:9B3092D85BA64024A5E50AEA799BF39A@userPCΕυρωπαϊκό κοινοβούλιο επί τω έργω
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ!...

Νέα “κηδεία” στο ΟΑΚΑ για Παναθηναϊκό – Ξάνθη για... Ευρώπη!



Για μία ακόμη φορά... τραγικός. Χωρίς επιθετικό και με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη του ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Ξάνθη με 1-0 στο ΟΑΚΑ και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στην έδρα του από τις 18 Νοεμβρίου. Το γκολ του Ντιέ έφερε τους Ακρίτες πάνω από τους “πράσινους” στην βαθμολογία. Δεν δώθηκε πέναλτι στους φιλοξενούμενους στο 0-0

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Άδοξος κυπελλούχος ο ΠΑΟ



Η νίκη επισκιάστηκε από τα σοβαρά επεισόδια

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη... παππούς με ναρκωτικά και όπλα


Ένας 75χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Νόμου "Περί Όπλων".

Πάτρα: Έκοψαν το ρεύμα Κυριακάτικα σε οικογένεια με 4 παιδιά


patraaΠήγαν Κυριακάτικα σε οικογένεια στην Παραλία Πατρών με 4 παιδιά και ένα νεογέννητο για να κόψουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Ηλεία: Οικολογική καταστροφή στην πρώην λίμνη Αγουλινίτσας

Ηλεία: Οικολογική καταστροφή στην πρώην λίμνη Αγουλινίτσας
Εξαιρετικά αποκαλυπτικά είναι τα αποτελέσματα της μελέτης που παρουσιάστηκε σε ημερίδα στο Επιτάλιο για την εικόν των εκτάσεων της πρώην λίμνης Αγουλινίτσας.

Πύργος: Ο καιρός έκανε διάλειμμα για τον Αγ. Χαράλαμπο (photos)


IMG_2630.JPGΤελικά ο βροχερός καιρός έκανε ένα διάλειμμα την κατάλληλη στιγμή για να γίνει η λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Χαραλάμπους στον Πύργο.

Αδειάζουν τα γηροκομεία της Πάτρας - Παίρνουν τους παππούδες πίσω για τη σύνταξη!


Οι υπεύθυνοι των γηροκομείων και των ξενώνων φιλοξενίας ηλικιωμένων στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή βλέπουν καθημερινά το ένα μετά το άλλο τα δωμάτια να αδειάζουν.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..............


apergia-


Αποφασισμένη να προχωρήσει στην αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου έως το τέλος του 2013 εμφανίζεται η κυβέρνηση, αφού προηγηθεί ολιγόμηνος διάλογος με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής».

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες


AGROTES APERGIA
Την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των αγροτών από όλη τη χώρα, που συνεδρίασαν στη Λάρισα, στο μπλόκο της Νίκαιας. Στη συνάντηση συμμετέσχαν εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου Αγροτών.

Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα


Συννεφιά με κατά τόπους βροχές και χιόνια στα ορεινά τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού για την Δευτέρα. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα

Τα γεγονότα της 11ης Φεβρουαρίου