ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FACEBOOK OEO..????

Facebook τέλος στον Δήμο Καλαμάτας
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΤΕ FACEBOOK ...ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

ΤΑΒΕΡΝΑ {{Β.ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ.}} ΜΥΡΣΙΝΗ ΗΛΕΙΑΣ

        ΤΑΒΕΡΝΑ  
                                        "ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ,,
                                   ΜΥΡΣΙΝΗ ΗΛΕΙΑΣ 

             ΕΝΑΡΞΗ  ΘΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 

                         ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 

Εδώ και 23 χρόνια πρωτοπορούμε στην

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

IMG_0158.JPGΣήμερα το πρωί τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήρθαν αντιμέτωπα με τα αποτελέσματα μιας άνανδρης και τραμπουκικής επίθεσης στο εκλογικό περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην πλατεία Όλγας. Ομάδα αγνώστων (;) έσπασε και έριξε το εκλογικό περίπτερο, κλέβοντας προεκλογικό υλικό αλλά και προσωπικά αντικείμενα των μελών.

Προσφέρεις γιατί νοιάζεσαι!


Την ώρα που οι πολιτικοί έχουν μπει στην διάσταση των εκλογών και από τηλεοπτικά -πλέον- μπαλκόνια ρητορεύουν λες και ζουν σε μια άλλη κοινωνία, κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να κρατήσουν όρθιο  τον κοινωνικό ιστό όρθιο.

Σεισμική δόνηση 4,7 Ρίχτερ στην Πάτρα


Σεισμική δόνηση 4,7 Ρίχτερ στην ΠάτραΣεισμική δόνηση μεγέθους 4.7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 13.35 με επίκεντρο το Ευπάλιο.

Η προπαγάνδα επιστρέφει στο Σπίτι της Άρσης Βαρών


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Φαντάζομαι ότι η τοποθέτηση του Πύρρου Δήμα στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας έχει την έννοια της εξιλέωσης.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΙ-ΓΙΩΡΓΗ ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΟΥ

Αυτο που γινεται καθε χρονο 23 Απριλιου,δηλαδη του Αγιου Γεωργιου,στην Τουρκια,δεν μπορει παρα να χαρακτηρισθει ως ενα “συγχρονο θαυμα”:διοτι πώς αλλιως να αποκαλεσει κανεις τον συνωστισμο δεκαδων χιλιαδων Τουρκων (δειτε την φωτογραφια αριστερα),που περιμενουν ατελειωτες ωρες προκειμενου να προσκυνησουν την θαυματουργη εικονα του Αγιου Γεωργιου του Κουδουνα,δινοντας παραλληλα σημειωματα με τις παρακλησεις τους!

ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ: Νέα ζωή για το αγόρι - χελώνα



Γεννήθηκε πριν από έξι χρόνια στην Κολομβία. Υπέφερε από μία σπάνια πάθηση που...

Η Μπάγερν στον τελικό, το Μόναχο στις... φλόγες! (VIDEO)

Έξαλλα πανηγύρισαν οι Γερμανοί, κυρίως στο Μόναχο, την πρόκριση της Μπάγερν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Reuters: «Η Χρυσή Αυγή αξιοποιεί το φόβο και το θυμό των Ελλήνων»

Μυστικοπαθή οργάνωση, που έχει το πλεονέκτημα πως παραμένει αόρατη, χαρακτηρίζει το Reuters τη Χρυσή Αυγή.

Τι βλέπουν οι μπουκμέικερ για τις εκλογές

Τι βλέπουν οι μπουκμέικερ για τις εκλογέςΔιαφορά 6,5 μονάδων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με χαμηλά ποσοστά για τα δύο μεγάλα κόμματα, 8 ή 9 κόμματα στη Βουλή, μάχη ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ για την τρίτη θέση.

Μαύρο στους μαυρογυαλούρους



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 26-4-2012

gen.afisa.slide.jpg   Ο νομός Ηλείας για τις δυνάμεις του δικομματισμού θεωρούνταν προνομιακός νομός. Όλοι οι βουλευτές από την μεταπολίτευση έως σήμερα προέρχονταν από τις Δυνάμεις του μνημονίου, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Οι πολιτικές που εφάρμοσαν οι βουλευτές του δικομματισμού είχαν ως αποτέλεσμα, η Ηλεία που είναι ο τρίτος μεγαλύτερος νομός στην αγροτική παραγωγή, να είναι ο τελευταίος σε ανάπτυξη και να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην υγεία, την παιδεία και τις υποδομές.

Η Βάρδα 1 - 0 στο δεύτερο τελικό (video)


doksapaov2Ο ΠΑΟ Βάρδας νίκησε στον δεύτερο τελικό με 1-0 τη Δόξα Ν. Μανολάδας και πήρε προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.

Αποκάλυψη : ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ


Τεράστια τα κέρδη των φαρμακευτικών
από την κινδυνολογία για τη χοληστερίνη
και τις πωλήσεις των φαρμάκων που την μειώνουν,
τα οποία όμως, παρουσιάζουν σοβαρότατες παρενέργειες..
.

Γράφει ο διατροφολόγος κ.Μάριος Δημόπουλος

24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γενικής Ιατρικής στην Κυλλήνη

giatroi2Δελτίο Τύπου
Το Βραβείο "Γ. Μερίκα" απενεμήθη σε επιστημονική εργασία Ιατρών του Νομού Ηλείας, κατά την διεξαγωγή του 24ου Πανελλήνιου Συνέδριου Γενικής Ιατρικής που πραγματοποιήθηκε
στην Κυλλήνη από τις 18 έως τις 22 Απριλίου με θέμα: "Πιλοτική Εφαρμογή Άμεσα Επιτηρούμενης Θεραπείας (DOT) σε Ασθενείς με Φυματίωση και Μέτρα Πρόληψης στην Οικογένεια", με βασικό Ερευνητή-Συγγραφέα τον κ. Γεώργιο Τσίρο, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Παν/μιου Πατρών, Γενικό Ιατρό Επιμ. Α’ Π.Ι. Χαβαρίου Κ.Υ. Γαστούνης.

Ανακαλύφθηκε μόριο που μπλοκάρει τον ιό HIV

 Νέα Υόρκη - Κινέζοι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν ένα μόριο, το οποίο μπορεί να μπλοκάρει τον ιό HIV που προκαλεί το AIDS και προτίθενται να δημιουργήσουν μια ημίρρευστη γέλη (τζελ)

Ηλεία: Συνεχίζεται ο ζεστός καιρός - Καταιγίδες κυρίως στα ορεινά το Σάββατο & την Πρωτομαγιά

kairos_Πλώρη για καλοκαίρι έβαλε ο καιρός, ηλιοφάνεια και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν τις τελευταίες ημέρες του μήνα. Ωστόσο δεν θα λείψουν τοπικές μπόρες / καταιγίδες
κυρίως στα ορεινά το Σάββατο και την Πρωτομαγιά. Πάμε να δούμε αναλυτικά τον καιρό

Ηλεία: Οι κλέφτες δεν καταλαβαίνουν από εκλογές . . .

diarriktes1Οι διαρρήκτες στην Ηλεία συνεχίζουν το έργο τους παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και όλοι ασχολούνται με το …

Σαν σήμερα

Στις 26 Απριλίου