ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

«Υπέρ της νομιμότητας ο Ολυμπιακός…»


Ανοιχτοί σε κάθε έλεγχο μετά το αίτημα Αλαφούζου οι «ερυθρόλευκοι»

Απάντηση Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού σχετικά με την απαγόρευση τέλεσης βάπτισης λόγω ενδυμασίας


germanos
Απάντηση απέστειλε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός στον γονέα που έκανε παράπονα για την απαγόρευση της βάπτισης στην Ι.Μ. Αγίας Ελεούσης Λυγιάς, λόγω ενδυμασίας. Υπενθιμίζεται ότι οι γονείς, οι κουμπάροι και περίπου 50 προσκεκλημένοι προσήλθαν στη μονή για το μυστήριο φορώντας φουστανέλες και άλλες παραδοσιακές φορεσιές.:

Οι κακοποιοί δρουν, οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν, oι παράγοντες "καθαρίζουν"


kavasila
Eξακολουθεί να λυμαίνεται την Ηλεία γνωστή σπείρα κακοποιών, με το πιο πρόσφατο παράδειγμα της εγκληματικής δράσης της να καταγράφεται στα βόρεια του νομού, στο χωριό των Καβασίλων του δήμου Πηνειού, εκεί όπου το απόγευμα της Δευτέρας, μέλη της έστησαν καρτέρι σε 63χρονο αγρότη, από τον οποίον απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 1800 ευρώ αφού πρώτα τον χτύπησαν ανηλεώς.
Οι δύο εξ αυτών (αδέλφια ηλικίας 25 και 26 ετών) και

Καβάσιλα: Ληστεία μετά ξύλου και λεία 1800 ευρώ


ksilo
Θύμα ληστείας έπεσε ένας 63χρονος αγρότης στα Καβάσιλα Ηλείας το απόγευμα της Δευτέρας. Ο 63χρονος είχε

Η Πηνεία μετράει τις "πληγές" της μετά την καταιγίδα


zimies_pinia1a

Ανεμοστρόβιλος και σφοδρή χαλαζόπτωση έπληξε την ευρύτερη περιοχή – Δίπλα στους πληγέντες ο Δήμαρχος Ήλιδας

Ηλεία: Στρώμα οι ελιές σε Βούναργο, Μυρτιά, Αλποχώρι


elies1a

Σε απόγνωση οι παραγωγοί – Μετά την περσινή ακαρπία, φέτος ταφόπλακα ο καιρός – Καταστροφές και στις καλλιέργειες του Κάμπου

Των Γιάννη Σπυρούνη – Δήμητρας Διαμαντοπούλου
Προκαλεί θλίψη και βυθίζει στην απόγνωση του τους

Η μέρα που δάκρυσε η Ελλάδα κηδεύοντας τα παλικάρια της


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Η μέρα που δάκρυσε η Ελλάδα κηδεύοντας τα παλικάρια της
Με στρατιωτικές τιμές κηδεύτηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι τρεις άτυχοι στρατιώτες που σκοτώθηκαν την Τρίτη, όταν εξερράγη πυροσωλήνας όλμου κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης βολής με βαριά όπλα στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών.
Σε κλίμα βαθιάς

Ηλεία: βελτίωση καιρού για σήμερα Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση


astatos
uetos07102014


 

Πέφτει αύριο η θερμοκρασία


Πέφτει αύριο η θερμοκρασία

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και νότια.

Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης Οκτωβρίου