ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΑΕΚ - Ολυμπιακός (19:30, NS1),

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση της Super League
 
 
 
 
ΑΕΚ - Ολυμπιακός (19:30, NS1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

3η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ

Η 3η στην Ελλάδα πρωταθλήτρια ΒΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ
Η απονομή μεταλλίων στις πρωταθήτριες


Στο βάθρο των μεταλλίων ανέβηκε η  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ κατακτώντας την 3η Θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος, κρεμώντας στο στήθος το Χάλκινο μετάλλιο ...

Θ Ρ Ι Α Μ Β Ο Σ !!!!!!


Η 14χρονη Νιχωρίτισσα εφήβη του Α.Γ.Σ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ tae kwon do   
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ
ύστερα από τρείς συναρπαστικούς αγώνες που έδωσε και έβγαλε εκτός συνέχειας τις πάρα πολύ καλές και δυνατές αντιπάλους της μας κάνει ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ..

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ NS 15:00 μ.μ.


AtromitosPanionios
Όπως αναφέρουν οι παρακάτω ιστοσελίδες, για την σημερινή (15:00 μ.μ. ώρα Ελλάδος) αναμέτρηση 
 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  θα υπάρχει Live Streaming από τα links: 

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/11/12 Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ..

Τι κι αν έχασε η μικρή μας Νιχωρίτισσα στα σημεία προχθές  Παρασκευή..?
Τι κι αν δεν πήρε μετάλλιο ?
Σήμερα είναι έτοιμη να τα δώσει όλα για όλα ...
Σήμερα τελείωσαν τα ψέματα ..
Σήμερα γράφουμε

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΜΑΣ

Δείτε τον χθεσινό αγώνα στην επίδειξη τεχνικής στα ΤULL ,της Νιχωρίτισσας αθλήτριας μας Βασιλική Στριγά που δυστυχώς δεν