ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας ..Για 5η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ


Μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 στα γραφεία του Συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας  ανοιχτό ΔΣ από τα μέλη του συλλόγου.

 Προσκεκλημένοι στην ανοιχτή συζήτηση και λήψη αποφάσεων ήταν

Με τρεις παρατηρητές το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού


Πρωτοβουλία του Στ. Κοντονή ενόψει του επίφοβου παιχνιδιού Κυπέλλου

Δυτ. Ελλάδα: 467 συλλήψεις τον Φεβρουάριο


sillipsi_big
Από την Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας της ΕΛ.ΑΣ. δόθηκε στην δημοσιότητα η ακόλουθη ανακοίνωση:
Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας, (Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας) συνελήφθησαν συνολικά 467 άτομα. Ειδικότερα :

24χρονη πούλησε το μωρό της σε... δόσεις!


Μια τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε στην πόλη της Καλαμάτας από την Yποδιεύθυνση Ασφάλειας της πόλης, στην οποία το «θύμα» είναι δυστυχώς ένα νεογέννητο του οποίου η τύχη αγνοείται, καθώς η μητέρα του το πούλησε για 3.000 ευρώ!

Ηλεία: Συνελήφθη με λαθραίο καπνό και μια σπάθα


sillipsi3
Ένας άντρας συνελήφθη στο Καλλίκωμο όταν μετά από νομότυπη έρευνα των αστυνομικών παρουσία

Έκκληση για βοήθεια στον μικρό Γιαννάκη από τα Μπαρακίτικα Καλλιθέας


mikros
Έκκληση για βοήθεια για ένα 3χρονο παιδάκι από τα Μπαρακίτικα Καλλιθέας κάνει το ΦΙΓΑΛΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ σε όλους τους πολίτες και τις αρχές. Το παιδάκι δεν

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Καλλίκωμο
Έναν 37χρονο από το Καλλίκωμο συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Ηλεία: Σταθερά χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού – Αναλυτική πρόγνωση


pieseis
Επιμένουν οι βροχές που μάλιστα τοπικά είναι αξιόλογες. Χιόνισε την Δευτέρα το απόγευμα περίπου έως τα 950 με 1.000 μέτρα υψόμετρο. To χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού θα διατηρηθεί μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, με κατά περιόδους βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα πολύ ορεινά. Η θερμοκρασία σε σχετικά χαμηλά επίπεδα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και την Τετάρτη - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες Μέγεθος κειμένου Συνεχίζεται η κακοκαιρία και την Τετάρτη - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες


Συνεχίζεται η κακοκαιρία και την Τετάρτη - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδεςΆστατος με τοπικές βροχές, λίγα χιονιά στα ηπειρωτικά ορεινά, και κυρίως στα δυτικά και νοτιά σποραδικές καταιγίδες.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Μαρτίου