ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ..???


Γεια και χαρά σε όλους .
Νοιώσαμε ένα μούδιασμα όταν είδαμε το κουπόνι του Σαβατοκύριακου αλλά λογικό είναι μιας και το Καλοκαίρι είναι προ των πυλών .
Για σήμερα δεσπόζει 

Κλείνει Αμραμπάτ ο Ολυμπιακός


Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαροκινού οι «ερυθρόλευκοι»

Δήμος Ανδραβίδας - Κυλλήνης: Οι σταυροί προτίμησης στις Δημοτικές Εκλογές



telika.001
Δείτε τους σταυρούς προτίμησης που έλαβαν οι υποψήφοι των παρατάξεων στις δημοτικές εκλογές του δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης

«Ξαναχτύπησαν» αρχαιοκάπηλοι στο νεκροταφείο της Δάφνης!


Στο στόχαστρο βρέθηκε για ακόμη μία φορά το Μυκηναϊκό Νεκροταφείο στη Δάφνη του δήμου Ήλιδας, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του patrisnews.com, την Πέμπτη εντοπίστηκε λαθρανασκαφή σε δύο τάφους.

«'Εφυγε» στα 49 του ο Παναγιώτης Ποικιλίδης


Στον πιο σκληρό αγώνα της ζωής του, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να βγει νικητής.
Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης νοσηλευόταν το

Αμαλιάδα: Τραυματίστηκε 12χρονος ποδηλάτης


Podilatis
Τροχαίο ατύχημα με θύμα έναν 12χρονο ποδηλάτη συνέβη πριν λίγη ώρα στην Αμαλιάδα.

Αχαΐα: Συνελήφθη 45χρονος για εκβιασμό υποψηφίου Δημάρχου


panagopoulos
Στην σύλληψη ενός ατόμου προχώρησε σήμερα το πρωί η αστυνομία στο Αίγιο, μετά από καταγγελία του υποψηφίου δημάρχου

Τελικό GPO: 1,5% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές – Σταθερά τρίτη η Χρυσή Αυγή – Ανεβαίνει η Ελιά και “ξεφουσκώνει” το Ποτάμι


Τελικό GPO: 1,5% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές – Σταθερά τρίτη η Χρυσή Αυγή – Ανεβαίνει η Ελιά και “ξεφουσκώνει” το Ποτάμι

 - Στην πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 24,5% και η Νέα Δημοκρατία 23%
- Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα, ενώ το Ποτάμι φαίνεται πως "ηρεμεί" και καταλήγει στο 5,8%
- H τάση των ψηφοφόρων δείχνει πως η ΕΛΙΑ μέχρι την Κυριακή θα πλησιάζει τη Χρυσή Αυγή
- Η πλειοψηφία των πολιτών δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές ακόμα κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα
- Οριακά οι πολίτες σε ποσοστό 48,4% θα ψηφίσουν με γνώμονα την πολιτική σταθερότητα
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Ηλεία: Ζεστό με αυξημένες νεφώσεις το Σαββατοκύριακο – Αναλυτική πρόγνωση


iliosynefa
"Φλέρταρε" με τους 30 βαθμούς Κελσίου την Πέμπτη ο υδράργυρος με την υψηλότερη θερμοκρασία στο νομό να καταγράφει ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Αρχ.Ολυμπία φτάνοντας τους 29,7 βαθμούς. Στα ίδια περίπου επίπεδα τα θερμόμετρα σήμερα  Σάββατο.
Σε περαιτέρω άνοδο από την Κυριακή. Έτσι η νέα εβδομάδα ξεκινά με καλοκαιρινό καιρό και τον υδράργυρο στους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου. 
 
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, αυξημένες νεφώσεις θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο περισσότερες το μεσημέρι και το απόγευμα και δεν αποκλείεται να σημειωθούν τοπικές απογευματινές μπόρες στα ημιορεινά - ορεινά την Κυριακή. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο


Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Αραιές νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες του Σαββάτου αναμένονται στα ηπειρωτικά, με πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 24ης Μαΐου