Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 26, 2012

5,5 εκατ. ευρώ σε δικαιούχους αγρότες στην Ηλεία

Εικόνα
Πιστώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στους λογαριασμούς των 670.000 δικαιούχων αγροτών η προκαταβολή του 50% της ενιαίας ενίσχυσης ύψους 1,1 δισ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της εφημ.ΠΑΤΡΙΣ.

Μουσικό σχολείο Βαρθολομιού: Ούτε... «νότα» τη φετινή σχολική χρονιά!

Εικόνα
Τον? ρόλο του κοντεύει να χάσει στην κυριολεξία τη φετινή χρονιά το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού καθώς, στη μέση του πρώτου τριμήνου, οι καθηγητές της μουσικής παιδείας παραμένουν... άφαντοι!

Σαβάλια: Ξεσπούν τη μανία τους στους φοίνικες!

Εικόνα
Τη μανία τους στους φοίνικες ξεσπούν κάποιοι ασυνείδητοι, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα έχουν βάλει «στο μάτι» τους τεράστιους φοίνικες που βρίσκονται στην είσοδο του δημοτικού διαμερίσματος Σαβαλίων από την εθνική οδό Πατρών-Πύργου και προσπαθούν να τους καταστρέψουν με κάθε τρόπο.

Δεν σου έφεραν απόδειξη; Φύγε, χωρίς να πληρώσεις...!

Εικόνα
Από την ερχόμενη εβδομάδα οι καταναλωτές που δεν θα λαμβάνουν απόδειξη, θα μπορούν να φεύγουν από το κατάστημα χωρίς να πληρώνουν το λογαριασμό!

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ένστολοι

Εικόνα
Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί τονίζουν ότι θα «δώσουν μάχη»

Ηλεία: Θα διακόψουν την ύδρευση από τον Ερύμανθο!

Εικόνα
Όλα είναι στον αέρα με τη λειτουργία του έργου ύδρευσης από τον Ερύμανθο, ενώ κινδυνεύουν να χαθούν σημαντικές χρηματοδοτήσεις  από το ΕΣΠΑ  για την ολοκλήρωσή του.

Αυτές είναι οι περικοπές στους στρατιωτικούς. Οι τελικές αποφάσεις του υπουργείου Οικονομικών.

Εικόνα
Το Onalert αποκαλύπτει τις περικοπές στις οποίες έχει καταλήξει το υπουργείο Οικονομικών για τους στρατιωτικούς και οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ στο ΥΕΘΑ θα αφορούν όσους λαμβάνουν μικτές αποδοχές από 1000 ευρώ και πάνω. Δηλαδή τη μεγάλη πλειοψηφία. Σύμφωνα λοιπόν με όσα παρουσιάστηκαν από το υπουργείο Οικονομικών στο ΥΕΘΑ:

Ανεβαίνει η θερμοκρασία την Παρασκευή

Εικόνα
Σε όλη τη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Από το μεσημέρι στα δυτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Βαθμιαία επικράτηση νοτιοδυτικών ανεμών 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Πιο αναλυτικά

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Οκτωβρίου

Χρόνια πολλά Δημήτρη Δήμητρα

Εικόνα
Χρόνια Πολλά στην Όμορφη Θεσσαλονίκη μας, Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες Χρόνια Πολλά στους Νιχωρίτες και Νιχωρίτισες που σήμερα γιορτάζουν  και είναι πάρα πολλοί .!!!!!! Θα θέλαμε να τους αναφέρουμε όλους αλλά πιστεύουμε ότι κάποιον θα ξεχάσουμε ας κάνουμε την προσπάθεια και αν ξεχάσουμε κανέναν αν θέλετε ενημερώστε μας ... ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους:

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εικόνα
Ο Άγιος Δημήτριος γεννήθηκε περί το 280-284 μ.Χ. και πέθανε το 303 ή το 305 μ.Χ. στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί έναν από τους Μεγαλομάρτυρες της Χριστιανοσύνης.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ο ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ

Εικόνα