ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ...

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ...

Παπούτσια και… κουτάβια!


Παπούτσια και… κουτάβια!
Στην Ηλεία οι κλέφτες δεν κάνουν ...διακρίσεις και το αστυνομικό δελτίο έχει πάντα ποικιλία.

"Δημοκρατική Συμμαχία" στην Ηλεία ;


\"Δημοκρατική Συμμαχία\" στην Ηλεία ;
Από ...ελιές έχουμε πολλές στο νομό (δέντρο ελιάς το σήμα του νέου κόμματος), από στελέχη άραγε; Θα υπάρξουν διαρροές στελεχών και φίλων της Ν.Δ. προς το "ανεξάρτητο συμμετοχικό δημοκρατικό κίνημα",

Πώς θα εκπαιδευθούν οι νέοι δήμαρχοι


Πώς θα εκπαιδευθούν οι νέοι δήμαρχοι
Για την μεθεπόμενη Τετάρτη και την Πέμπτη, 1 και 2 Δεκεμβρίου αντίστοιχα, προγραμματίστηκε η ειδική επιμορφωτική διημερίδα για τους εκλεγμένους «καλλικρατικούς» δημάρχους, περιφερειάρχες...

Τομεάρχης Υγείας ο Τάκης Αντωνακόπουλος


Τομεάρχης Υγείας ο Τάκης Αντωνακόπουλος
Ο Ηλείος βουλευτής και γιατρός εξελέγη ομόφωνα τομεάρχης Υγείας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Στα καθηκοντά του περιλαμβάνεται και η συνεργασία με τον Υπουργό Υγείας για την διαμόρφωση των σχετικών νομοσχεδίων.

c 4 .....

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ Χ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ




ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ

ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΚΑΙ ΒΑΔΙΝ :ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ


Δεν υπάρχει χώρος για επιπλέον πράσινο


Η ποδηλασία και το γρήγορο περπάτημα βοηθούν τις γυναίκες να ελέγξουν το βάρος τους στα 30 και στα 40 τους, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

ΟΙ ΓΕΛΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


 


Κάπνισμα με παιδί στο αυτοκίνητο: 1.500 ευρώ



Ακριβά θα πληρώνουν το τσιγάρο τους όσοι οδηγοί καπνίζουν όταν έχουν στο αυτοκίνητο παιδί κάτω των 12 ετών. Η τροπολογία, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, προβλέπει πρόστιμο 1.500 ευρώ και αφαίρεση της άδειας οδήγησης για έναν μήνα!

10 άνθρωποι με απίστευτες ικανότητες

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRMnsK2r9mJL6Dj6S_QA97HOvblP31Cpeulc6rgTLzbBK2jfhaEzXe4F6_ZΈχουν απασχολήσει τα media χάρη στα... υπερφυσικά τους ταλέντα.

Οι δέκα λόγοι για να μη ζει κάποιος στην Ελλάδα


http://static.madata.gr/files/afragos_742680520.jpg«Διαρκή και ραγδαία επιδείνωση όλων των οικονομικών παραμέτρων που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη προκαλεί η συνταγή του μνημονίου»...

Μεταφορά 30χρονου ασθενούς


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος,

Ολυμπιακός 5x5


Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και νίκησε εύκολα στο κλειστό του Άγιου Θωμά το Μαρούσι με 94-70, για την 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Όχι σε συνεργασία με την κυβέρνηση λέει ο Σαμαράς


Την πάγια θέση του ότι δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με "όσους αποδέχονται τα αδιέξοδα του μνημονίου, διατυπώνει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στην "Καθημερινή της Κυριακής".

Εορτάστηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων

Με συναυλία στον υπαίθριο χώρο μπροστά στο Ζάππειο από τις ορχήστρες των τριών σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων ολοκληρώθηκε στην Αθήνα ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σοκ! Έρχονται χιλιάδες απολύσεις σε 5.000 φορείς του Δημοσίου

«Ο κόμπος, τονίζει, έφτασε στο χτένι. Ο ιδιωτικός τομέας δεν μπορεί να συντηρεί πλέον το δημόσιο. Αυτή είναι η αλήθεια». Με αυτά τα λόγια ο...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Κλείστε τα μπαρ για τον Γκοβού!

http://www.newsbeast.gr/files/temp/7DCA788FD6FBC04EC000D421C4C1EAD1.jpgΓκάλοπ σε γαλλική ιστοσελίδα προτείνει…

VIDEO: Το πιο ψηλό ζευγάρι του κόσμου!


http://pyles.tv/PylesTV/files/ff/ff2ed2ac-9588-4858-ab49-b348509b5e5b_190_285.bmpΟ Wayne και η Laurie Hallquist από την Καλιφόρνια, γνωστοί και ως το «ψηλότερο ζευγάρι στον κόσμο» κέρδισαν τον τίτλο αυτό και επίσημα σύμφωνα με τα Guinness World Records.
Ο Wayne έχει ύψος...

Χαλάει ο καιρός από το βράδυ

http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/16970.jpgΒροχές και καταιγίδες αναμένονται αύριο, Δεύτερα,  σε ολόκληρη τη χώρα, με εντονότερα φαινόμενα στα...

Πώς να πάρετε απαλλαγή απο το στρατό!

απαλλαγή-στρατός
Το παρακάτω που ακολουθεί δεν είναι ανέκδοτο αλλά πραγματική επιστολή που στάλθηκε στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για να δώσει απαλλαγή απο τα στρατιωτικά καθήκοντα...

Αυτοκίνητο στη θάλασσα με νεκρό οδηγό


Νεκρός ανασύρθηκε ένας 30χρονος μετά από πτώση του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε στη θάλασσα, στις 02:55 τα ξημερώματα.

Δώστε λεφτά στους Γερµανούς

Ο κ. ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΣΤΡΟΣ-ΚΑΝ ήταν χθες στη Φρανκφούρτη, όπου µίλησε σε ένα µεγάλο οικονοµικό συνέδριο.

Αντώνης Ρέμος - Κομμένα πια τα δανεικα NEW SONG 2010 (+LINK) HQ

Πάγκαλος: Δεν θα απολυθούν μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι

«Να μη μένουν όλη τους τη ζωή στην ίδια θέση»


Oπρωθυπουργός έχει πει επανειλημμένα ότι απολύσεις μονίμων δημοσίων υπαλλήλων δεν θα γίνουν», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, προσθέτοντας ότι ακόμη και αν καταργηθούν υπάρχουσες θέσεις, θα γίνει προσπάθεια οι υπάλληλοι να μεταταχθούν και να απασχοληθούν όπου υπάρχει ανάγκη.

Βενζίνη τέλος, ζήτω το υγραέριο


Οι ανατιµήσεις στρέφουν όλο και περισσότερους στο εναλλακτικό καύσιµο

Ο Αντώνης Χάλαρης έχει ένα αυτοκίνητο 5.700 κυβικών µε το οποίο διανύει περίπου 200 χλµ. καθηµερινά. Πρόσφατα οδήγησε 1.400 χλµ. στη Βόρεια Ελλάδα και έκαψε υγραέριο αξίας 160 ευρώ
«Εκρηκτική» αύξηση έως και 1.700% σε σχέση µε τις αρχές του χρόνου καταγράφεται στις µετατροπές αυτοκινήτων για να κινούνται µε το οικονοµικό υγραέριο στην Αθήνα.

Αμόκ τρόικας: απολύσεις και όχι μετατάξεις στις ΔΕΚΟ Βάζουν χέρι και στο εφάπαξ Βάζουν χέρι και στο εφάπαξ


Ο επικεφαλής των ελεγκτών του ΔΝΤ κ. Πολ ΤόμσενΑμόκ τρόικας: απολύσεις και όχι μετατάξεις στις ΔΕΚΟ Βάζουν χέρι και στο εφάπαξ...

Πρώτο Θέμα: Τo νέo τραγούδι «Είναι στιγμές»


Ο τραγουδιστής που ξέρει να κάνει επιτυχίες, όσο κανείς άλλος, «ξαναχτυπάει» αυτή την Κυριακή μέσα από το Πρώτο Θέμα.

Προς νέα απεργία πάνε οι δήμοι


Προς νέα απεργία πάνε οι δήμοι
Σήμερα Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010 στις 3.00 το μεσημέρι θα συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΤΑ με θέμα την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Και το όνομα αυτού... Δημοκρατική Συμμαχία

Το αποκάλεσε, επιμόνως, κίνημα

«Δημοκρατική Συμμαχία» είναι το όνομα του νέου κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη. Σήμα του, η ελιά, παραπέμποντας ενδεχομένως στο σύνθημα «Ελιά, ελιά, και Ντόρα βασιλιά», ενώ η ίδια η πρώην υπουργός επέμεινε να το αποκαλεί «κίνημα», και όχι κόμμα.

Έρχονται μετεωρολογικοί δορυφόροι τρίτης γενιάς


Έρχονται μετεωρολογικοί δορυφόροι τρίτης γενιάς
Αμερικανικός μετεωρολογικός δορυφόρος GOES-8
Υπογράφηκε η συμφωνία για την κατασκευή μετεωρολογικών δορυφόρων τρίτης γενιάς σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Δήμαρχοι της… τρίτης ηλικίας


Δήμαρχοι της… τρίτης ηλικίας
Το κριτήριο της ανανέωσης με νέα πρόσωπα δεν ίσχυσε ιδιαίτερα στις πρόσφατες εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση στην Ηλεία. Μόνο δύο από τους επτά εκλεγμένους δημάρχους στο νομό είναι καινούριοι.

Οι 10 τροφές της νιότης


“Είμαστε ό,τι τρώμε” υποστηρίζει μια ρήση και πολύ εύκολα καταλαβαίνει κανείς την αλήθεια αυτών των λέξεων, αν αναλογιστεί πως ανάλογα με τη διατροφή που κάνουμε μπορούμε από το να ενισχύσουμε τον οργανισμό μας...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ .....

ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΜΕ...Κατερίνα Κούκα - Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο - Katerina Kouka

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕΡΟΣ Β΄'

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ....

Έρχεται... αγριεμένη η Μπάρτσα – Διέλυσε με 8-0 εκτός έδρας την Αλμερία!




Τέσσερις μέρες πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και εννέα πριν το “κλάσικο” στη Βαρκελώνη οι παίκτες του Πέπε Γκουαρδιόλα έκαναν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση επικρατώντας της Αλμερία με 8-0!

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ σε Ν. Φιλαδέλφεια και Εθνική Οδό!







- Άγριες συμπλοκές μεταξύ χούλιγκαν.
- Τραυματίες ένας οπαδός της ΑΕΚ και ένας φωτορεπόρτερ.
- Προηγούμενα  είχαν οι οπαδοί των δύο ομάδωναπό τα περσινά επεισόδια στη Λαμία.

Κόπηκαν 1 εκατομμύριο κινητά!


Μείωση στις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και δη στην καρτοκινητή

Νέα «βουτιά» παρουσίασε το γ’ τρίμηνο ο κλάδος των τριών παρόχων κινητής τηλεφωνίας, καθώς παρατηρείται μεγάλη μείωση στις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και ιδίως στον τομέα της καρτοκινητής.

Ρόδι το ευεργετικό

Περιέχει πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες

Έρευνες κατά τα τελευταία χρόνια αναφέρονται στα πολλαπλά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση χυμού ροδιού, όπως ότι είναι καλή πηγή αντιοξειδωτικών και μειώνει τη

Το δράμα μιας ανήλικης


Εφιάλτης για μια 16χρονη με ερωτικό βίντεο που κυκλοφορεί σε κινητά

Έναν απίστευτο εφιάλτη ζει ανήλικη μαθήτρια από το Ηράκλειο που φαίνεται καθαρά να κάνει έρωτα με το φίλο της μέσα από βίντεο τραβηγμένο από κινητό τηλέφωνο του δεύτερου,

Αερομεταφορά με Super Puma

Τραυματισμένος ναυτικός μεταφέρθηκε από τα Ψαρά στη Χίο

Ένας 43χρονος ναυτικός έπεσε από φορητή σκάλα πλοίου κατά την εκτέλεση γενικού γυμνάσιου.

«Βουτιά» στην παραγωγή κρασιού


«Βουτιά» στην παραγωγή κρασιού
Αρκετά μειωμένη είναι φέτος η παραγωγή κρασιού στην Ηλεία, αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα, όπως φαίνεται από την πρώτη διάθεση εμφιαλωμένων κρασιών παραγωγής 2010 στην αγορά.

Συννεφιασμένη Κυριακή…

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα

Στην Αττική θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

21 Νοεμβρίου...Σαν Σήμερα


21 Νοεμβρίου...Σαν Σήμερα
21 Νοεμβρίου 1916 - Το πλωτό νοσοκομείο Βρετανικός και αδελφό πλοίο του Τιτανικού βυθίζεται ανάμεσα στο ακρωτήριο του Σουνίου και του νησιού Κέα.

Kαλημέρα -

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .....

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!

Ξημερώνει μια μέρα, μια καινούρια αρχή
Πες μου μια καλημέρα και γλυκιά είν’ η ζωή

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

11η ΕΝΤΟΛΗ - ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ