ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ερυθρόλευκο... θέατρο των ονείρων! Ο Ολυμπιακός “ισοπέδωσε” την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Ερυθρόλευκο... θέατρο των ονείρων! Ο Ολυμπιακός “ισοπέδωσε” την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
ΦΩΤΟ Newsports

- “Μαγεία" ο Ολυμπιακός, που δεν έδειξε... οίκτο στην Μαν. Γιουνάιτεντ και πέτυχε μια από τις ιστορικότερες νίκες του στο Champions league
- Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν τους “κόκκινους διάβολους” να μοιάζουν... μικρή ομάδα, τους νίκησαν με 2-0 και πήραν προβάδισμα πρόκρισης στους “8” της διοργάνωσης
- “Μαέστρος” ο Τσόρι, που άνοιξε το... δρόμο. ΓΚΟΛΑΡΑ από Κάμπελ – Εντυπωσιακός ο Πέρεζ
- Η ρεβάνς στις 19 Μαρτίου στο “Ολντ Τράφορντ”

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Φράγμα Φλόκα: Διαμαρτυρίες για τον υπερχειλιστή


fragma1

Από κατοίκους των Μακρισίων στο φράγμα του Αλφειού

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ τη νύχτα στην Κοζάνη


Νότια της Σιάτιστας το επίκεντρο

Ηλεία: 24ωρη φύλαξη στο δημοτικό κάμπινγκ Κουρούτας!


Σε εικοσιτετράωρη φύλαξη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες το δημοτικό κάμπινγκ της Κουρούτας, αφού η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ ΑΕ), φαίνεται πώς αποφάσισε να προστατεύσει τα ακίνητά της από φθορές και παράνομες χρήσεις.
Η έκταση όπου βρίσκεται το δημοτικό κάμπινγκ της Κουρούτας, ανήκε στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου (ΚΕΔ), ωστόσο μετά την κατάργησή της όλα τα ακίνητα περιήλθαν στην Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, εκ των οποίων άλλα προορίζονται προς αξιοποίηση, και σε αυτή την κατηγορία φαίνεται ότι ανήκει το δημοτικό κάμπινγκ της Κουρούτας, ενώ άλλα μέσω του ΤΑΙΠΕΔ προορίζονται για πώληση.

Αγγειοχειρουργικό ιατρείο στο Νοσοκομείο Πύργου!


 
Το πρώτο βήμα για τη λειτουργία Αγγειοχειρουργικού Ιατρείου και τη διενέργεια αντίστοιχων χειρουργικών επεμβάσεων στο Νοσοκομείο Πύργου έγινε ήδη. Ο διοικητής του Νοσοκομείου Ηλείας Βασίλης Δημόπουλος συναινεί για την παραχώρηση-δανεισμό των εργαλείων αγγειοχειρουργικής που διαθέτει το Νοσοκομείο Πύργου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίο Πατρών, με προϋπόθεση τη λειτουργία ιατρείου και την πραγματοποίηση χειρουργείων και στον Πύργο, όταν και αν απαιτηθεί.

Αμαλιάδα: Σοβαρά 73χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από ένα Smart


troxaio_amal
Ένας 73χρονος άντρας τραυματίστηκε σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Καλυβίων στην Αμαλιάδα το μεσημέρι της Τρίτης, σε

Ηλεία: Βελτιώθηκε ο καιρός - Στοιχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας – Αναλυτική πρόγνωση


kairosv
Βελτίωση παρουσιάζει από σήμερα Τρίτη ο καιρός, οποίος θα διατηρηθεί γενικά καλός έως και το μεσημέρι της Παρασκευής. Μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα για τοπικές ψεκάδες το απόγευμα της Τετάρτης, άνευ όμως σημασίας.  Η θερμοκρασία, κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί, σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. 
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, βαρομετρικό χαμηλό θα επιδεινώσει τον καιρό της περιοχή μας βαθμιαία από το μεσημέρι της Παρασκευής με βροχές, καταιγίδες και ενισχυμένους νοτιάδες. Βαθμιαία ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι του Σαββάτου. Η Κυριακή, που ενδιαφέρει πολλούς με τις καρναβαλικές παρελάσεις, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας δεν θα πρέπει να σημειωθούν φαινόμενα. Από το απόγευμα όμως ένα νέο σύστημα θα επιδεινώσει εκ νέου τον καιρό της περιοχής μας. 
Την Καθαρά Δευτέρα θα επικρατήσει κακοκαιρία πιθανόν σοβαρή, δεν θα δώσουμε όμως αναλυτικά στοιχεία ακόμα περιμένοντας τα νεότερα προγνωστικά δεδομένα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν την Τετάρτη στα δυτικά και νότια. Ασθενείς άνεμοι και στο Αιγαίο βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Κατά τόπους περιορισμενη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες.
Παγετός τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 26ης Φεβρουαρίου