ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Στους δρόμους και οι στρατιωτικοί

Σε κινητοποίηση καλούν τους εν ενεργεία και αποστράτους στρατιωτικούς, φορείς τους, για την... Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 4.30 μ.μ. στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Καταργείται το δώρο των Χριστουγέννων

Από αυτόν τον Δεκέμβριο καταργείται το δώρο των Χριστουγέννων. Αυτό έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνήσει το υπουργείο Οικονομικών με την τρόικα, προκειμένου να...

Βαθμολογική εξέλιξη ΕΜΘ. Τι συζητήθηκε στη Βουλή,τι είπε ο Παναγιωτόπουλος


Βαθμολογική εξέλιξη ΕΜΘ. Τι συζητήθηκε στη Βουλή,τι είπε ο Παναγιωτόπουλος

Συζητήθηκε στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής η τροπολογία για την βαθμολογική εξέλιξη των Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) που κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου.

Στο πόδι η Θεσσαλονίκη – Στις 10.00 τα εγκαίνια της ΔΕΘ – Διαδηλώσεις σε όλη την πόλη


-Επίσκεψη- εξπρές στη συμπρωτεύουσα θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς
-Δεν θα μιλήσεις στους παραγωγικούς φορείς
-Σε κλοιό διαδηλωτών και αστυνομικών βρίσκεται η Θεσσαλονίκη
-Δείτε πού θα γίνουν συγκεντρώσεις

Συνελήφθη ο 16χρονος που μαχαίρωσε την ηλικιωμένη στο Τραγανό

Συνελήφθη ο 16χρονος που μαχαίρωσε την ηλικιωμένη στο Τραγανό

Στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι, μετά από τη σύμφωνη γνώμη των κ.κ. Ανακριτή και Εισαγγελέα Αμαλιάδας, ο 16χρονος

Επιστροφή φόρου σε χιλιάδες αγρότες

Επιστροφή φόρου σε χιλιάδες αγρότες
Νέα οικονομική ενίσχυση δίνεται στους αγρότες αυτή τη φορά από την επιστροφή του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο κίνησης, ποσό που αγγίζει συνολικά τα 160 εκατ. ευρώ.

Γαστούνη: «Κινδυνεύουν ακόμα και οι ζωές μας!»

Γαστούνη: «Κινδυνεύουν ακόμα και οι ζωές μας!» Τον «ύπνο» τους έχουν χάσει οι κάτοικοι μιας ολόκληρης γειτονιάς στη Γαστούνη, εκατέρωθεν του δρόμου προς το Βαρθολομιό, οι οποίοι καταγγέλλουν στην εφ. «Πατρίς» καθημερινές «επιθέσεις» από τους κατοίκους του καταυλισμού των ρομά που βρίσκεται στην περιοχή.

Ηλεία: Καλοκαιρινές συνθήκες τις επόμενες ημέρες - Απογευματινές μπόρες φαίνονται την Τετάρτη

iliosΕπιτέλους έβρεξε αξιόλογα τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 7/9 με την Αρχαία Ολυμπία να δέχεται το περισσότερο νερό.

Ζαχάρω: Διπλή ληστεία στην Κοστομέρα – Χτύπησαν και έδεσαν τα θύματα τους οι δράστές (video)


kostomera1Μόλις μια μέρα μετά τη ληστεία στο Μπισχινόκαμπο Ζαχάρως, δύο νέα κρούσματα στον οικισμό Κοστομέρα αυτή τη φορά έρχονται να προκαλέσουν μεγάλη ανησυχία.

Συμμετοχή στις καλοκαιρινές εξοχικές γιορτές και τα πανηγύρια


 Φτάνοντας στο πανηγύρι της Βλαχέραινας με το κάρο, από το μετόχι (από το φωτογραφικό αρχείο 
Ντίνου Ψυχογιού, δεκαετία 1950)
Για την ευρύτερη περιοχή που ορίζει το ακρωτήριο Χελωνάτας, την κορυφή του οποίου στεφανώνει το φράγκικο κάστρο Χλεμούτσι, το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου και της ζωής στα μετόχια οριζόταν από τη γιορτή της Γέννησης της Παναγίας, στις 8 Σεπτέμβρη, οπότε πανηγυρίζει το παμπάλαιο μοναστήρι της Παναγίας της Βλαχέραινας, κρυμμένο μέσα σε μια ρεματιά, ανάμεσα στο Κάστρο και στην Κυλλήνη.

Ηλεία: Νεκρός 23χρονος Πακιστανός όμηρος ομοεθνών του στην Πηνεία - Ψάχνει τους απαγωγείς η ΕΛ.ΑΣ. (video)


pakistan.JPG
IMG_2140Σε έναν 23χρονο Πακιστανό εργάτη, ανήκει το πτώμα που εντόπισαν οι Αρχές σε προχωρημένη αποσύνθεση κοντά στον οικισμό Παλαιός Καλαθάς στην Κεραμιδιά Πηνείας το απόγευμα
IMG_2096IMG_2106.JPGIMG_2120.JPGIMG_2130.JPGτης Πέμπτης.

Πύργος:Προφυλακιστέοι παπαδιά και εραστής στον Κορυδαλλό - "Είμαι αθώα, μετάνιωσα" φωνάζει η παπαδιά (video)


dikastiria1Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού παίρνουν η 43χρονη παπαδιά και ο 41χρονος εραστής της, που κατηγορούνται ως ηθικός και ως φυσικός αυτουργός αντίστοιχα,
για τη δολοφονία του 52χρονου ιερέα από τη Φωκίδα Θανάση Αυγερόπουλου.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Σεπτεμβρίου