ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

«Στη Λεωφόρο που θα… φλέγεται»


Μλάντεν Πέτριτς: Θα πάμε να κάνουμε τη δουλειά μας

Ξεψύχησε στην ταράτσα πολυκατοικίας…


«Συναγερμός» σήμανε προχθες το απόγευμα στο Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, όταν κάτοικοι της οδού Καραϊσκάκη, στην «καρδιά» της πόλης, τηλεφώνησαν και ενημέρωσαν ότι ένας άνδρας είναι πεσμένος στην ταράτσα πολυκατοικίας.

"Βράζει" η Πάτρα - Αθώοι του αίματος ο ιδιοκτήτης των φραουλοχώραφων στη Μανωλάδα κι ένας επιστάτης - Ένοχοι δύο αλλά με . . . αναστολή



patra2

Αθώοι ο ιδιοκτήτης της ματωμένης έκτασης, Ν. Βαγγελάτος κι ο επιστάτης των φραουλοχώραφων, Κ. Χαλούλος  - Φυλακή 14 χρόνια και 7 μήνες για σωματική βλάβη ο ένας επιστάτης, 8 χρόνια και 7 μήνες ο άλλος αλλά με . . . αναστολή - Μεγάλη ένταση έξω από το δικαστήριο της Πάτρας στο άκουσμα της απόφασης - Κατέλαβαν το δρόμο μέλη αντιρατσιστικών οραγνώσεων και συλλόγων στήριξης μεταναστών εργατών - "Αίσχος, ντροπή" φώναζαν οι συγκεντρωμένοι μέσα κι έξω από την δικαστική αίθουσα

Συναγερμός για τους Έλληνες στη Λιβύη! Η φρεγάτα Σαλαμίς σπεύδει για να εκκενώσει την ελληνική πρεσβεία

fregata

Στη φρεγάτα Σαλαμίς επιβαίνει και ομάδα ελλήνων βατραχανθρώπων για να βοηθήσουν στην επιχείρηση διάσωσης - Η εκκένωση της ελληνικής πρεσβείας ήταν απόφαση της κυβέρνησης - Δεν αποκλείεται κι άλλες ευρωπαικές χώρες να ζητήσουν η ελληνική φρεγάτα να βοηθήσει και ευρωπαίους πολίτες - Η Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα ότι απομάκρυνε από τη Λιβύη μέσω θαλάσσης περίπου 50 γάλλους και βρετανούς πολίτες.

Ηλεία: ο καιρός – Αναλυτική πρόγνωση


zestoula

Η άνοδος του υδράργυρου θα είναι πρόσκαιρη, καθώς μια νέα ατμοσφαιρική διαταραχή θα προκαλέσει, για άλλη μια φορά το φετινό καλοκαίρι, πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη. Tην Παρασκευή 1η Αυγούστου δεν θα ξεπεράσει τους 30οC! 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού από την Πέμπτη


Πρόσκαιρη αλλαγή του καιρού από την Πέμπτη

Πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες αρχικά στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και βαθμιαία στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην κεντρική Μακεδονία τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες πιθανόν να είναι έντονα. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικα και βόρεια.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 31ης Ιουλίου