ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Αήττητός ο Ολυμπιακός στον 1ο γύρο της Ευρωλίγκας


Με 93-66 συνέτριψαν οι «ερυθρόλευκοι» τη Γαλατά στο ΣΕΦ

Έκλεψαν 30 τσουβάλια με ελιές!


Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τριάντα τσουβάλια γεμάτα με ελιές, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από λιοστάσι 75χρονου στην περιοχή του Νεοχωρίου Ζαχάρως.

Ο ηλικιωμένος, μόλις

Ψάχνουν τις δαπάνες του Unizens - Στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης, δημοτική αρχή και αντιπολίτευση


amea
Του Γιάννη Σπυρούνη
Σάλος έχει ξεσπάσει στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης με αφορμή την υλοποίηση ενός προγράμματος για τα άτομα με αναπηρία με την επωνυμία Unizens. Για το συγκεκριμένο υπήρχε

Σεισμός 4,5 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά


seismos13

Με επίκεντρο το Αργοστόλι και εστιακό βάθος 5 χλμ

Κυλλήνη: Βυθίστηκε σκάφος, επιχείρηση διάσωσης για τους δύο επιβάτες


istio
Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση διάσωσης δύο αλλοδαπών που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Ζακύνθου.

Λεχαινά: Οι κλέφτες μπήκαν από το παράθυρο


diarriktis_xrisafika
Από το παράθυρο «μπούκαραν» οι κλέφτες σε μονοκατοικία στα Λεχαινά. Οι δράστες

Ξεσηκώθηκαν οι αγρότες της Ηλείας για την ενιαία ενίσχυση


eas1

Εκρηκτικό το κλίμα στην περιοχή του Πύργου

Του Γιάννη Σπυρούνη
Εκρηκτική είναι η κατάσταση που επικρατεί με τους αγρότες της Ηλείας και κυρίως της περιοχής του Πύργου. Αναμένοντας την καταβολή του 50% της ενιαίας ενίσχυσης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, διαπίστωσαν πως στον λογαριασμό τους στην τράπεζα υπήρχαν πολύ λιγότερα χρήματα από αυτά που περίμεναν ή καθόλου…

Ηλεία: Βελτίωση του καιρού – Αναλυτική πρόγνωση

kourouta_1
Ισχυρές καταιγίδες εκδηλώθηκαν στην Ηλεία την Πέμπτη, σύμφωνα με τα στοιχεία από τους μετεωρολογικούς σταθμούς τα ισχυρότερα φαινόμενα σημειώθηκαν στην κεντρική Ηλεία με την Αρχαία Ολυμπία να δέχεται περισσότερα από 55 χιλιοστά. Δείτε τα ύψη βροχής στον παρακάτω πίνακα.
13.11.2014rain
 
Βελτιώνεται ο καιρός σήμερα Παρασκευή. Δεν προβλέπονται βροχές το Σάββατο και κατά διάρκεια της ημέρας την Κυριακή. Από το βράδυ της Κυριακής και κυρίως την Δευτέρα θα ξαναβρέξει.
 
Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Ο καιρός σήμερα


Δείτε το δελτίο καιρού από το weather.gr

Στο ίδιο βροχερό μοτίβο θα παραμείνει ο καιρός και την Παρασκευή, καθώς, στις περισσότερες περιοχές θα επικρατεί συννεφιά, ενώ θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 14ης Νοεμβρίου