ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΣΕ LIVE STREAMING ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (20:00 OTE Sport 4)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση του Κύπελλου Ελλάδας, Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός (20:00, OTE Sport 4), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού.

Το 4-0 φέρνει… ανάσες


Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει η αποστολή του Ολυμπιακού στην Τρίπολη

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Ο Χ. Ξηρός έχει ήδη επιλέξει το στόχο του χτυπήματος - Σε ποιά άτομα έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας


Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική! Ο Χ. Ξηρός έχει ήδη επιλέξει το στόχο του χτυπήματος - Σε ποιά άτομα έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας

 - Στην Αντιτρομοκρατική θεωρούν πως θα κάνει "άτσαλες" επιθέσεις ο Χ. Ξηρός αδιαφορώντας για τις απώλειες
- Ήδη έχουν ληφθεί μέτρα σε πρόσωπα υψηλού ρίσκου με εντολή συνεχών αλλαγών στα δρομολόγια τους
- Οι αστυνομικοί ψάχνουν ακόμα και το φούτερ του Χ. Ξηρού έτσι ώστε να εντοπίσουν ακόμα και τον αγοραστή
- Οι αξιωματικοί φοβούνται πως ο Χ. Ξηρός μπορεί να παρασύρει νεανικά μυαλά στην τρομοκρατία

Έγραψαν για εμάς ....

Το μεγάλο site ενημέρωσης του Ν.Ηλείας ilialive.gr  ασχολήθηκε με τις ειδήσεις που αφορούν νέα του χωριού μας  .

Ηλεία: «Βάζουν χέρι» στα ρολόγια της ΔΕΗ

 
Ηλεία: «Βάζουν χέρι» στα ρολόγια της ΔΕΗ«Σαφάρι» ελέγχων φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει η ΔΕΗ και στο Νομό Ηλείας, για τον εντοπισμό καταναλωτών που χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους, προκειμένου να μην καταγράφουν τα ρολόγια τους τα πραγματικά στοιχεία κατανάλωσης ρεύματος.

Νέα εξέλιξη βόμβα για τους ένστολους! Το ΣτΕ ακυρώνει όλα όσα αποφασίσθηκαν για περικοπές το 2012!


- Η διάσκεψη της ολομέλειας των συμβούλων του ΣτΕ κηρύσει αντισυνταγματικές διατάξεις του νόμου για την αναδρομικότητα της παρακράτησης του μισθού τους!
- Αφορά το νόμο 4093 του Μνημονίου 3 για τις περικοπές στου ένστολους
- Θα ισχύει για τις περικοπές που έγιναν απο τον Αύγουστο!
- Η απόφαση πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα λέει στο newsit ο νομικός σύμβουλος της ΠΟΑΣΥ, Χαράλαμπος Μπουκουβάλας

Ηλεία: Ξεκίνησαν τον αγώνα οι αγρότες


trakter_marathia

Προσυγκέντρωση των τρακτέρ στη Μαραθιά – Αποκλεισμός της ΔΟΥ Πύργου σήμερα

marathiaΤου Γιάννη Σπυρούνη

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας εργαζομένων





Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Δ. Αρβανίτης και οι

Ηλεία: Βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι της Τετάρτης - Σοβαρή επιδείνωση από την Παρασκευή – Αναλυτική πρόγνωση


lampia

Κακοκαιρία με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το Σαββατοκύριακο

Μπόρες κατά περιόδους εκδηλώνονται την Τρίτη, φαινόμενα τα οποία θα διατηρηθούν κατά την διάρκεια της νύχτας και μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης. Η θερμοκρασία έχει παρουσιάσει πτώση. 

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού την Πέμπτη. Από την Παρασκευή περιμένουμε σοβαρή επιδείνωση με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Περαιτέρω επιδείνωση το Σαββατοκύριακο με επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, ικανά να προκαλέσουν πλημμυρικά επεισόδια. 

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο την Παρασκευή λόγω των νοτιάδων. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία, από την Κυριακή φαίνεται πως ο καιρός θα θυμηθεί πως βρισκόμαστε στον χειμώνα, περιμένουμε αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, με τον υδράργυρο να πέφτει στα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Χιόνια περιμένουμε στα πολύ ορεινά του νομού πάνω από τα 1.000-1.100 μέτρα υψόμετρο. Με βάση τα ίδια στοιχεία, δεν διαφαίνεται να κατεβαίνει κάποια αξιόλογη ψυχρή εισβολή έως το τέλος του μήνα. 
 

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη


Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη

Τοπικές βροχές θα σημειωθούν την Τετάρτη στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Σταδιακή βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ης Ιανουαρίου