ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Είναι και το πολιτικό θράσος θέμα των στατιστικολόγων;


30/01/2012
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Όταν ακούσαμε τον κ. Χρυσοχοΐδη να δηλώνει πως δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο επειδή τότε ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε να κάνει άλλη δουλειά (να κυνηγά το έγκλημα), δηλώσαμε ότι η επιστήμη έχει πλέον σηκώσει τα χέρια ψηλά και πως μετά από αυτή την ομολογία, δεν είχαμε κάτι άλλο να ακούσουμε.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ –ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ
Αγαπητοί πρόεδροι
Στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει η χώρα, δεν υπάρχει περιθώριο για μικροπολιτική.
Επιβάλλεται, όμως , να βρει χώρο η πολιτική. Ο λαός δεν μας ψήφισε για να είμαστε θεατές των προβλημάτων του αλλά για να ανακαλύπτουμε, να απαιτούμε και να επιβάλλουμε λύσεις.
Ένα χρόνο από το ξεκίνημα του <<ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ>> στο Δήμο μας, είναι φανερό ότι η καθημερινότητα δε μπορεί να βρει το βηματισμό της.

Νέα "καμόρα" με "θύμα" τετραπληγικό - Εμπλοκή από "σπόντα" του ονόματος του Πανηλειακού


Νέα Κύκλωμα-καρμπόν με την επονομαζόμενη «Μαφία της Θεσσαλονίκης» διερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Στη νέα μεγάλη υπόθεση, που φέρεται να έχει

Μονόδρομος η προβολή των επενδυτικών ευκαιριών της Ηλείας


Μονόδρομος η προβολή των επενδυτικών ευκαιριών της ΗλείαςΤα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Ηλείας είδαν τα μέλη της μεγαλύτερης κοινής διπλωματικής αποστολής που ήρθε ποτέ στη Δυτική Ελλάδα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ .Μέρος 2ο


«Οι γιατροί, όπως και οι ασθενείς, είναι όμηροι δύο ισχυρών βιομηχανιών. Από τη μια μεριά υπάρχει η φαρμακοβιομηχανία, που προσφέρει εύκολες φαρμακευτικές λύσεις αντί να ενθαρρύνει τους ασθενείς να αλλάξουν συνήθειες.

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ μετά το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Εξοργισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ προσπάθησαν να κατευθυνθούν στα επίσημα μετά τη λήξη του αγώνα με αποτέλεσμα να συγκρουστούν με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Πολικές θερμοκρασίες με -35.3 βαθμούς Κελσίου στο Μαίναλο!

Πολικές θερμοκρασίες με -35.3 βαθμούς Κελσίου στο Μαίναλο!Σύμφωνα με όσα ανέφερε, στο metar.gr, ο ιδιοκτήτης & υπεύθυνος λειτουργίας, Φώτης Παπαχατζής, του Μετεωρολογικού Σταθμού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στη

«Έσπασε» την κατάρα 13 ετών ο ΠΑΟΚ

Με μια καταλυτική εμφάνιση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και παρέμεινε μόνος, τρίτος στη βαθμολογία.

Καταφέρνει να ΔΟΞΑ(ζεται) με το 1-0


Από συνεχή τεστ και οι δημόσιοι υπάλληλοι


Θα αξιολογούνται με γραπτές εξετάσεις και προφορική συνέντευξη, ενώ θα προάγονται και θα αμείβονται με βάση τις επιδόσεις τους

Νέα Γερμανική πρόκληση: ''Η Ελλάδα πρέπει να παραδώσει την δημοσιονομική της πολιτική''

"Εάν οι Έλληνες δεν είναι ικανοί να τα καταφέρουν οι ίδιοι, τότε θα πρέπει να υπάρξει ισχυρότερη πολιτική καθοδήγηση και έλεγχος από το εξωτερικό, για παράδειγμα, μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης" δηλώνει ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ.

Λ.Παπαδήμος: ''Χωρίς νέα μέτρα και κούρεμα πάμε σε χρεοκοπία'' – Αύριο η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφης της ΕΕ


- Για σύγκλιση απόψεων των τριων πολιτικών αρχηγών έκανε λόγο ο πρωθυπουργός 
- “Αν δεν είμαστε ενωμένοι δεν θα πετύχουμε” τόνισε ο Λ.Παπαδήμος 
- "Δεν μπορούμε να μιλάμε για στήριξη αλά καρτ" λεει το ΠΑΣΟΚ
- Διαπράγματευση με τους εταίρους και όχι άλλη ύφεση, η θέση του Α.Σαμαρά
- Την Δευτέρα οι αποφάσεις για το κούρεμα στην Σύνοδο Κορυφής

Πέθανε μετά τη γέννηση του παιδιού της


Πέθανε μετά τη γέννηση του παιδιού τηςΜια 33χρονη μητέρα, έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες έπειτα από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της.

Πύργος: Τροχαίο με πολύ ελαφρύ τραυματισμό


Πύργος: Τροχαίο με πολύ ελαφρύ τραυματισμό
Ευτυχώς πολύ ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός δικύκλου σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ στην οδό Ρήγα Φεραίου. Ένα ΙΧΦ τύπου "κλούβας" συγκρούστηκε

Κατάκολο: Επεισοδιακή νύχτα στο Τελωνείο με τους λαθρομετανάστες


Κατάκολο: Επεισοδιακή νύχτα στο Τελωνείο με τους λαθρομετανάστεςΜόνο ήρεμη δεν ήταν η νύχτα στο Τελωνείο Κατακόλου, όπου μεταφέρθηκαν για καλύτερα οι λαθρομετανάστες από τον προηγούμενο χώρο του γκαράζ.

Λαθρομετανάστες: "Φιλοξενούνται" στο Τελωνείο Κατακόλου - Θα απελαθούν τη Δευτέρα

Λαθρομετανάστες:
Από την αυτοψία που έγινε στο χώρο του Τελωνείου Κατακόλου.Διαδικασίες εξπρές ακολουθούνται στην περίπτωση των 139 λαθρομεταναστών που δεν προέρχονται απευθείας από τη χώρα τους αλλά «φορτώθηκαν» με προορισμό την Ιταλία,

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΣτις 30 Ιανουαρίου

Γεγονότα

1595: Το αριστούργημα του Γουίλιαμ Σέξπιρ Ρωμαίος και Ιουλιέτα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ...ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ