ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

29 Μαΐου 1453: Η άλωση της Πόλης από τον οθωμανικό στρατό

  pegasus LARGE t 1041 105697299 type12438 600x441 29 Μαΐου 1453: Η άλωση της Πόλης από τον οθωμανικό στρατό Σαν σήμερα τα στρατεύματα του σουλτάνου Μωάμεθ Β’ κατέλαβαν την Πόλη μετά από πολιορκία δύο μηνών. Η Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς σηματοδότησε και επίσημα το τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και ουσιαστικά την αρχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, διατηρώντας την ίδια πρωτεύουσα με παράφραση του ονόματός της.
Πρόκειται για την δεύτερη Άλωση της Κωνσταντινούπολης μετά την κατάληψη της το 1204 από τους Σταυροφόρους.
Το χρονικό της Άλωσης

Νιώθει καλύτερα ο Γκιστ


Πιθανή η συμμετοχή του Αμερικανού κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Οδηγός δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών . . . και είχε το λόγο του - Μετέφερε 85 κιλά χασίς


katadioksi

Τον συνέλαβαν μετά από άγρια καταδίωξη

Βομβαρδισμένο τοπίο μετά τις εκλογές


Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε το πρωί της Τρίτης το Νηπιαγωγείο Βαρβάσαινας που έπεσε…θύμα των εκλογών. Παραβάν, σάκοι, φαγητά, καφέδες, αποτσίγαρα και ένας «ξηλωμένος» Ηλεκτρονικός Υπολογιστής συνέθεσαν την εικόνα ντροπής που άφησαν πίσω τους αυτοί που διενέργησαν τις εκλογές, με τους εκπροσώπους του δήμου Πύργου, να…ζητούν και τα ρέστα από τη νηπιαγωγό που διαμαρτυρήθηκε για την κακή κατάσταση στην οποία αφέθηκε ο χώρος.

Ηλεία: Οι κάτοικοι κυνήγησαν και έπιασαν την κλέφτρα


gynaika

Στο χωριό Καρυά του δήμου Πύργου

Πάτρα: Ένοχοι όλοι στη δίκη του παθολόγου από τον Πύργο


efeteio_patron

Κατηγορούνταν για απάτη κατά συναυτουργία που προκάλεσε ζημιά 800.000 ευρώ σε τέσσερα ταμεία

Αμαλιάδα: Ο κλέφτης που φορούσε γυναικείες κάλτσες - Στα πράσα 44χρονος για κλοπές


diarriktes1

Εξιχνιάστηκαν πέντε κλοπές – Δρούσε με τον ίδιο τρόπο σε απομακρυσμένα σπίτια

Ηλεία: Σημαντική μεταβολή του καιρού την Πέμπτη – Αναλυτική πρόγνωση


katai

Kαταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλάζι

 Σημαντική μεταβολή του καιρού περιμένουμε αύριο Πέμπτη με μπόρες, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλάζι. Η θερμοκρασία σε αισθητή πτώση.
Αρκετά δροσερός έως και ψυχρός καιρός την Παρασκευή με ενισχυμένους Δ-ΒΔ ανέμους, θα συνεχιστούν τα φαινόμενα ωστόσο θα είναι πιο περιορισμένα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Χαλάει ο καιρός από την Πέμπτη


Χαλάει ο καιρός από την Πέμπτη

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν από τις μεσημβρινές ώρες αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Νότιοι άνεμοι 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά και τα βόρεια.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 29ης Μαΐου