ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Νίκη και πρόκριση για Παναθηναϊκό


Επικράτησε 2-1 επί της Μίντιλαντ και επιστρέφει στους ομίλους του Europa League

Ηλεία: Τίμησαν τον Αγ. Φανούριο στο Κάστρο


fanour_kastro1
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Φανουρίου στο χωριό Κάστρο Ηλείας όπου την Τρίτη στις 26 Αυγούστου λίγο μετά το

Σοκ στην Πάτρα: Βρέθηκε κρεμασμένος 30χρονος μέσα στο σπίτι του


kremala

Σοκ στην Πάτρα από την αυτοκτονία νεαρού ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων.

Γαστούνη: Χασισοφυτεία στην Μπούκα Παλαιοχωρίου


sillipsi3
Ένας 63χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Παλαιοχωρίου, από άνδρες της Ασφάλειας Αμαλιάδας,

ΤΕΙ Ηλείας: Που έφτασαν οι βάσεις για Πύργο - Αμαλιάδα


tei
Ανέβηκαν οι βάσεις στο ΤΕΙ Πύργου, υποχώρησαν στο ΤΕΙ Αμαλιάδας, σε σχέση με πέρυσι.

Βάσεις πανελληνίων 2014: Ψηλά ιατρικές νομικές και παιδαγωγικές. Σε 121 σχολές εισαγωγή φοιτητών με βαθμούς κάτω από τη βάση


vaseis
Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής  των πανελληνίων 2014 στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

Ηλεία: Ζέστη και από Τρίτη πρωτοβρόχια – Αναλυτική πρόγνωση


plati
 Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία, την Παρασκευή περιμένουμε να σημειωθούν μπόρες και τοπικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα ημιορεινά - ορεινά. Πέφτει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο 2 με 3 βαθμούς, ωστόσο η ζέστη θα επιμείνει. Ανάλογες καιρικές συνθήκες περιμένουμε και την Δευτέρα 1η Σεπτέμβρη. 
 
Όπως από χθες σας ενημερώσαμε, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, από την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου φαίνεται να επηρεάζει την χώρα μας και την περιοχή μας το πρώτο καλά οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό.  
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Πέφτει η θερμοκρασία την Παρασκευή κι έρχονται βροχές


Πέφτει η θερμοκρασία την Παρασκευή κι έρχονται βροχές

Ισχυροί βόρειοι άνεμοι 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο και πτώση της θερμοκρασίας περιμένουν την Παρασκευή. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 29ης Αυγούστου