ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Μεσαιωνικά βασανιστήρια υπέστη 67χρονος στα Χανιά!


Μεσαιωνικά βασανιστήρια υπέστη 67χρονος στα Χανιά!Το «συνδετικό κρίκο», μεταξύ των δραστών και του 67χρονου Χανιώτη που υπέστη απίστευτους βασανισμούς στα χέρια των ληστών του, αναζητά η Αστυνομία έχοντας βάσιμα στοιχεία ότι πρόκειται για άτομο που γνώριζε πολύ καλά τον άτυχο ηλικιωμένο και κυρίως ήταν ενήμερος για την οικονομική του άνεση και τα χρήματα που διαθέτει τα οποία ήταν και το ζητούμενο για τους κακοποιούς.

Ελληνικό το πρώτο αλφάβητο στον κόσμο


pinakida.jpgΜΑΘΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΕΜΑΛΙΚΗ ΟΡΔΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ.

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ; NEA ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ neohorilkillinis.blogspot.com

Ενώ διαρκώς δημιουργούνται νέα κόμματα και πολιτικοί σχηματισμοί , ορατό είναι το ενδεχόμενο να έχουμε εκλογές μετά το Πάσχα και μάλλον στο πρώτο 20ήμερο του Μαϊου .
 Σε αυτή την πολιτική συγκυρία αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια μεγάλη σφυγμομέτρηση
,ώστε να καταγράψουμε αυτή τη στιγμή τις τάσεις της εκλογικής δύναμης των κομμάτων μέσα από τους αναγνώστες του blog .
Προσπαθήσαμε να συμπεριλάβουμε όλα τα γνωστά κόμματα , που έχουν δηλώσει ότι θα κατέβουν αυτόνομα στις επόμενες εκλογές .
Δείτε τα κόμματα και ψηφίστε πάνω δεξιά.

Το Κίνημα των Βολεμένων Ελλήνων


Πρόκειται για το μοναδικό κοινωνικό χώρο που μέχρι στιγμής κερδίζει μέσα στην κρίση. Για τη μοναδική τάξη που κατόρθωσε να εξασφαλίσει οφέλη και στις καλές εποχές και να τα διατηρήσει ακόμη κι αυτή τη δύσκολη ώρα.

Ανάσα στους καταναλωτές από τον όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος

Έκπτωση 10% στα φρέσκα προϊόντα για τις οικονομικά ασθενέστερες ομάδες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Δερβένι Κορινθίας


Απειλούνται σπίτια από την υποχώρηση της ακτογραμμής

Φρίκη με αρχιμανδρίτη να εξαναγκάζει παιδιά να ξαπλώνουν μαζί του

Στην κατοχή του βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό με ανήλικους και ομοφυλόφιλους

Μειώνουν τα δημοτικά τέλη σε τρίτεκνους


Στηρίζει τις οικονομικά ευπαθείς ομάδες ο Δήμος Χανίων

“Κλάμα” στο Μάντσεστερ – Όλα τα αποτελέσματα του Γιουρόπα Λιγκ

Με αποκλεισμό από τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ απειλούνται η Σίτι και η Γιουνάιτεντ που γνώρισαν ήττες από Σπόρτινγκ (1-0) και Μπιλμπάο (2-3) αντίστοιχα. Προβάδισμα και για Ατλέτικο, Σάλκε, Άλκμααρ, Βαλένθια και Αννόβερο.

Μέταλ-ο νικητή – Άλωσε το Χάρκοβο, βλέπει 8αδα ο Ολυμπιακός


Μετά την Μόσχα, ο Φουστέρ άλωσε και το Χάρκοβο και οι “ερυθρόλευκοι” με την 5η συνεχόμενη νίκη τους στην Ευρώπη μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Με δέκα παίκτες τελείωσε το ματς η Μέταλιστ λόγω της αποβολής του Εντμάρ στο 80ο λεπτό.

Η ώρα της αλήθειας για το ελληνικό χρέος - Τέλος στην προθεσμία για το PSI - Reuters: Ξεπέρασε το 85% η συμμετοχή


- Η χώρα θα απαλλαχθεί από 107 δισεκατομμύρια ευρώ που βαρύνουν το χρέος της
- Εάν το ποσοστό φτάσει περίπου στο 88,5% ίσως και να μην ενεργοποιηθούν οι ρήτρες
- Συνέντευξη Τύπου στις 13:00 του Ευάγγελου Βενιζέλου
- Δίχτυ προστασίας από τον Ντράγκι στις ελληνικές τράπεζες

Επιτέλους! Υπεγράφη η απόφαση κήρυξης περιοχών της Ηλείας σε θεομηνιόπληκτες


 Υπεγράφη από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων η απόφαση κήρυξης περιοχών της Ηλείας που επλήγησαν από

Αντωνακόπουλος: Ερώτηση σε Κουτρουμάνη για τις εργατικές κατοικίες Γαστούνης


Αντωνακόπουλος: Ερώτηση σε Κουτρουμάνη για τις εργατικές κατοικίες Γαστούνης
Δελτίο Τύπου
Επιστολή για το έργο των εργατικών κατοικιών της Γαστούνης, απέστειλε στον υπουργό Εργασίας κ. Κουτρουμάνη, ο βουλευτής Ηλείας Τάκης Αντωνακόπουλος.

Θετική εξέλιξη για το δρόμο Κυλλήνης – Ε.Ο. Πατρών - Πύργου


Θετική εξέλιξη για το δρόμο Κυλλήνης – Ε.Ο. Πατρών - Πύργου
Δελτίο Τύπου Π.Ε. Ηλείας
Για τα νεότερα στο θέμα της κατασκευής του δρόμου Κυλλήνης – Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, μίλησε χθες σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Χαράλαμπος Καφύρας.

Ηλεία: Πολύ θυελλώδεις άνεμοι 8 με 9 μποφόρ το Σαββατοκύριακο


Ηλεία: Πολύ θυελλώδεις άνεμοι 8 με 9 μποφόρ το ΣαββατοκύριακοΣχετικά ζεστός καιρός θα επικρατήσει το τρέχον 48ωρο (Πέμπτη 8/3 - Παρασκευή 9/3), ενδεχομένως να ξεπεράσουμε τοπικά για πρώτη φορά φέτος το "φράγμα" των 20 βαθμών

Ρεκόρ ανεργίας 21%! Ανεργος 1 στους 2 νέους έως 24 ετών


Ρεκόρ ανεργίας 21%! Ανεργος 1 στους 2 νέους έως 24 ετών

Νέα αύξηση, από τα ήδη εφιαλτικά επίπεδα που βρισκόταν τον περασμένο Νοέμβριο, σημείωσε η ανεργία στη χώρα μας που καταγράφει πλέον ιστορικό ρεκόρ.

Θεομηνιόπληκτοι: Θετικό βήμα η ΚΥΑ, αναγκαία η ενίσχυση επιχειρήσεων και η επιτάχυνση διαδικασιών


Μιχάλης Κατρίνης: Άμεση καταγραφή των ζημιών απ\Μιχάλης Κατρίνης

Θετικό  βήμα για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών χαρακτηρίζει την υπό  έκδοση  Κοινή Υπουργική Απόφαση ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Ολυμπία Οδός: Επισήμως αρνητική στάση για το Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα – Ανεπισήμως χάνεται το έργο . . .


Ολυμπία Οδός: Επισήμως αρνητική στάση για το Πάτρα - Πύργος - Τσακώνα – Ανεπισήμως χάνεται το έργο . . .Το θέμα της Ολυμπίας Οδού φαίνεται πως χάνεται για την Ηλεία καθώς οι κατασκευάστριες εταιρίες και οι τράπεζες θέλουν αλλαγή της σύμβασης χωρίς το τμήμα Πάτρα

Σαν σήμερα

Στις 9 Μαρτίου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ