ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Πειραιώτικο χαστούκι στη… Ρώσικη «αρκούδα»


Ένας υπερηχητικός Ολυμπιακός υπέταξε την ΤΣΣΚΑ

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στη Δυτική Ελλάδα - 26 οι συλλήψεις στην Ηλεία

sillipsi3Πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες αστυνομικές εξορμήσεις σε Αχαΐα, Ακαρνανία, Ηλεία και Αιτωλία - Ελέχθησαν 1.221 άτομα και συνελήφθησαν 59 δράστες - Βεβαιώθηκαν 313 τροχονομικές παραβάσεις

Προφυλακίστηκε ο 55χρονος που είχε συλληφθεί στην Πάτρα με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας

porno
Προφυλακιστέος κρίθηκε και μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρικάλων ο 55χρονος που είχε συλληφθεί στις 17 Ιανουαρίου 2015 στην Πάτρα, με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Κάστρο Κυλλήνης: Έκλεψαν φυτώριο ελαιόδεντρων

elia
Εξαφανίστηκαν από κτήμα στην περιοχή του Κάστρου Κυλλήνης, 250 μικρά ελαιόδεντρα, τις

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Λεχαινά
Το ποσό των

Ηλεία: Βροχές σήμερα Παρασκευή – Αναλυτική πρόγνωση


aeras

Αλλάζει και πάλι το σκηνικό από την Παρασκευή, στρέφονται οι άνεμοι σε δυτικούς, με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας. Με βροχερό καιρό, δυτικούς ανέμους και κρύο θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο. Οριακές χιονοπτώσεις στα ορεινά περίπου από τα 1.000μ.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, από την Δευτέρα διαφαίνεται σημαντική ψυχρή εισβολή, θα δούμε σε επόμενες προγνώσεις την εξέλιξη αυτή. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Αγριεύει ο καιρός από την Παρασκευή - Αναλυτική πρόγνωση

Αγριεύει ο καιρός από την Παρασκευή - Αναλυτική πρόγνωσηΠρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρές. Χιόνια σε ορεινές περιοχές της δυτικής ηπειρωτικής χωράς. Στο Αιγαίο νοτιοανατολικοί άνεμοι 6 με 8 στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ, οι οποίοι σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα ασθενήσουν. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από τα δυτικά. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και τα νοτιά.

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 6ης Φεβρουαρίου