Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 2, 2013

Έναρξη 3ημέρου Πολιτιστικων εκδηλώσεων αύριο Τετάρτη στο ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Εικόνα
Ξεκινά επίσημα αύριο Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 και ώρα 5μμ το {{ 3ήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων }} στο χωριό μας το ΝΕΧΩΡΙ ΚΥΛΛΉΝΗΣ. Ο πολιτιστικός σύλλογος έχει κάνει πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά έτσι ώστε να

Αιφνιδιαστική επίσκεψη υπ. Υγείας σε νοσοκομεία τη νύχτα! Τι είπε ο ίδιος μέσω twitter

Εικόνα
«Νυχτερινή έφοδο», όπως ο ίδιος την ονομάζει, πραγματοποίησε το βράδυ της Κυριακής ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης  στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Τι διαπίστωσε και τι ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω twitter

Πατέρας καταπλάκωσε με το τρακτέρ τον 3χρονο γιο του

Εικόνα
Σοκαρισμένη με την οικογενειακή τραγωδία η κοινωνία της Αριδαίας

Ηλεία: Κινητοποίηση στο Τραγανό για το ταχυδρομείο

Εικόνα
  Την πλήρη αντίθεση τους στη διαφαινόμενη κατάργηση του καταστήματος ΕΛΤΑ που λειτουργεί στη δημοτική κοινότητα Τραγανού διαδήλωσαν κάτοικοι της περιοχής νωρίς το πρωί της Τρίτης. Το θέμα προέκυψε το τελευταίο διάστημα ύστερα από πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες η διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων, στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης που σχεδιάζει, προτίθεται να βάλει λουκέτο σε τέσσερα καταστημάτων στο νομό, ανάμεσα στα οποία και σε αυτό του Τραγανού.

Πρόγραμμα πρόσληψης ανέργων. Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε

Εικόνα
Από σήμερα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για την επιχορήγηση "επιχειρήσεων για την πρόσληψη ατόμων σε μειονεκτική και πολύ μειονεκτική θέση".

Το ξέσπασμα της παπαδιάς: Τα παιδιά μου δεν μου μιλάνε κι αυτό με πονάει πιο πολύ από τη φυλακή

Εικόνα
Η παπαδιά ξεσπά κατά του εραστή της, που όπως λέει της κατέστρεψε τη ζωή ενώ ισχυρίζεται πως είναι αθώα και ότι το δικαστήριο την αδίκησε. Η Θεοδώρα Καρβέλα στη συνέντευξή της στη RealNews, δηλώνει πως δεν μπορεί να συγχωρήσει τον εαυτό της για την εξωσυζυγική της σχέση αλλά ότι δεν είναι δολοφόνος::

Γαστούνη: Οι διαρρήκτες βγήκαν βόλτα στο Ειρηνοδικείο

Εικόνα
Συνέβη και αυτό…

Ηλεία: Ο καιρός

Εικόνα
Την Τρίτη 2/7 , λιακάδα. Η θερμοκρασία το πρωί στους 17 με 18oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ορεινά, το μεσημέρι στους 30 με 31οC στα πεδινά, τοπικά 32-33οC στα εσωτερικά πεδινά (Ωλένη, Ολυμπία κτλ), 27 με 28oC στα ορεινά.  Άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Με ζέστη, ισχυρούς ανέμους και νεφώσεις μπαίνει ο Ιούλιος

Εικόνα
Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί τη Δευτέρα. Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού. Αναλυτική πρόγνωση

Σαν σήμερα

Εικόνα
    Τα σημαντικότερα γεγονότα της 2ας Ιουλίου