ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Αδ.ΤΣΑΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ...ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



 Νεοχώρι 16 Ιανουαρίου 2016 

Αγαπητοί συχωριανοί γονείς μαθητές φίλοι και φίλες ...
Ως πρόεδρος της ΤΚ κοινότητας Νεοχωρίου ..οφείλω να ενημερώσω όλους εσάς ,σχετικά με το μέγιστο θέμα που δημιουργήθηκε στο χωριό μας το Νεοχώρι Κυλλήνης .. και  αφορά την παραμονή των παιδιών των προσφύγων και πλέον μαθητών στο δημοτικό σχολειό και Γυμνάσιο Νεοχωρίου ...
και επειδή 'εγινε αποχή των μαθητών από το σχολειό την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2016 σας
ενημερώνω λοιπόν 'οτι  :

Νεοχώρι Κυλλήνης: Έληξε η κινητοποίηση των γονέων - Παρουσία Μπαξεβανάκη δόθηκαν εξηγήσεις


Νεοχώρι Κυλλήνης: Έληξε η κινητοποίηση των γονέων - Παρουσία Μπαξεβανάκη δόθηκαν εξηγήσεις
Στην κακή πληροφόρηση αποδίδεται η κατάσταση που δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου σχετικά με τη φοίτηση εκεί των προσφυγόπουλων που φιλοξενούνται στο LM Village στη Μυρσίνη.
Οι γονείς αντέδρασαν γιατί

Πέρασε με 90% από το Rising Star ο Γιώργος Τσάκωνας από τα Καλύβια Ήλιδας


Πέρασε με 90% από το Rising Star ο Γιώργος Τσάκωνας από τα Καλύβια Ήλιδας
Τα κατάφερε και με το παραπάνω ο Γιώργος Τσάκωνας από τα Καλύβια Ήλιδας και πέρασε στην επόμενη φάση του Rising Star με το πολύ υψηλό 90%. Ο 29χρονος

Άσφαιροι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0

Άσφαιροι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στο 0-0Ντέρμπι δίχως νικητή και γκολ στη Λεωφόρο

Τα Αστυνομικά Νέα της Ηλείας


-Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Βαρβάσαινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ηλείας, για φορολογικές παραβάσεις.

Ηλεία: "Κατάληψη" στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου με αφορμή τα προσφυγόπουλα


Ηλεία: "Κατάληψη" στο Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου με αφορμή τα προσφυγόπουλα
Παρέμβαση γονέων για το θέμα των προσφυγόπουλων λόγω μη ενημέρωσης από το δήμαρχο
 
Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Απο την "Αριάδνη" στο "Βίκτωρ" με κρύο και βροχές


Ηλεία: Απο την "Αριάδνη" στο "Βίκτωρ" με κρύο και βροχές
Με βροχές, καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια στα ορεινά του νομού, ξεκινά καιρικά η νέα εβδομάδα στην Ηλεία. Η νέα κακοκαιρία ονομάζεται "Βίκτωρ" και αναπτύσσεται στα νότια της Ιταλίας τροφοδοτώντας πρώτα την Δυτική Ελλάδα με έντονα

Καιρός: Πολλά χιόνια, καταιγίδες και... κλειστά σχολεία [χάρτες]


Καιρός: Πολλά χιόνια, καταιγίδες και... κλειστά σχολεία [χάρτες]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
Στα λευκά ξύπνησαν και πάλι, με νέο μάλιστα στρώμα χιονιού, πολλές περιοχές της χώρας από την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, ως τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Ιανουαρίου