ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΙΧΩΡΙΤΕΣ

Αγαπητοί συχωριανοί 
Θα θέλαμε  να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις παρατηρήσεις που έγιναν στους διαχειριστές του blog μας και όσο αφορά τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που έγιναν στο χωριό μας το περασμένο Σαββατοκύριακο .

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός

Ηττήθηκε 73-67 από την Μακάμπι στο ΣΕΦ

Εγινε της...Βοσνίας – Συντριβή και τώρα μπαράζ για την Εθνική


Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η Εθνική ομάδα στη Ζένιτσα καθώς γνώρισε την συντριβή με 3-1 από την Βοσνία και αποχαιρέτισε το όνειρο της απευθείας πρόκρισης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Δείτε την βαθμολογία.

Ηλεία: Εκλεψαν το παγκάρι εκκλησίας στον Πλάτανο!

Συνελήφθησαν σήμερα (21/3) πολύ νωρίς το πρωί στον Πύργο Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πελοπίου, τρεις αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 55, 42 και 19 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ανδραβίδα: Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του, το σμήνος της RAF "Red Arrows" (video)


red10Ολοκληρώθηκε ουσιαστικά σήμερα η μεταστάθμευση διάρκειας δύο εβδομάδων του φημισμένου ακροβατικού σμήνους της Βασιλικής Αεροπορίας της Βρετανίας (RAF),

Ιατρικός Σύλλογος Πύργου Ολυμπίας: 60 Ηλείοι γιατροί εγκατέλειψαν τη χώρα


giatroiΠερισσότεροι από 60 νέοι Ηλείοι γιατροί, έχουν εγκαταλείψει την Ελλάδα, αναζητώντας την τύχη τους στη Σουηδία, τη Γερμανία και άλλες χώρες. Νέοι επιστήμονες με όνειρα και στόχους,
οδηγήθηκαν στο εξωτερικό καθώς πλέον οι συνθήκες στα δημόσια νοσοκομεία δεν τους επιτρέπουν να ολοκληρώσουν την ειδικότητα τους στον τόπο τους, και η απουσία τους, το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει ιδιαίτερα εμφανής.

Ηλεία: Ανοιξιάτικο το Σαββατοκύριακο - Μεταβολή του καιρού την 25η Μαρτίου – αναλυτική πρόγνωση


hlios
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, την Δευτέρα 25η Μαρτίου, περιμένουμε βαθμιαία μεταβολή του καιρού με θυελλώδεις νοτιοανατολικούς ανέμους, βροχές και καταιγίδες, φαινόμενα τα οποία θα διατηρηθούν και την Τρίτη 26/3 με την θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή πτώση.

Πάμε να δούμε τον καιρό αναλυτικά:

Ο βίος των Αγίων Θεοδώρων


                                                       

O Άγιος Θεόδωρος ο Μεγαλομάρτυρας ο Στρατηλάτης

Ὁ Ἅγιος Θεόδωρος καταγόταν ἀπὸ τὰ Εὐχάϊτα καὶ ἔζησε στὴν Ἡράκλεια τοῦ Πόντου, στὴν ἀρχαία χώρα τῆς Βιθυνίας, ἐπὶ Λικινίου (307 – 323 μ.Χ.). Κατεῖχε ἀνώτερο βαθμὸ στὸ στρατὸ τῆς Ἀνατολῆς. Στὸ Συναξάρι ἀναφέρεται, ὅτι ἦταν «στρατιωτικὸς ἔνδοξος, ὡραῖος τὴν παράστασιν, εἴλκυεν εἰς φιλίαν τοὺς πάντας καὶ διὰ τῆς λαμπρότητος τοῦ λόγου σαγήνευε τοὺς ἀκούοντας».

Χρόνια πολλά ...ΘΟΔΩΡΉ ΘΕΟΔΩΡΑ!!!!


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΩΝΤΕΣ
Χρόνια πολλά και καλά ,πάντα με υγεία και αισιοδοξία σε όλους τους Νιοχωρίτες εορτάζωντες ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ :

ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥ ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ


Η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο


Γενικά αίθριος καιρός. Βορειοδυτικοί άνεμοι μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 23ης Μαρτίου

Απόπειρα ομαδικής απόδρασης στις φυλακές Τρικάλων - Τραυματίες από πυροβολισμό δύο φρουροι (νεότερο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα απόπειρα απόδρασης, μετά από εκείνη του Παναγιώτη Βλαστού, από τις φυλακές Τρικάλων με ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ της εξωτερικής φρουράς και κάποιων αγνώστων που άνοιξαν πυρ εναντίον των φρουρών προσπαθώντας να διευκολύνουν κρατούμενους να δραπετεύσουν.